Šta je novo?

Youtube Premium [Family plan] (Vazna pravila u prvom postu!)

Ja sam posle Ukrajine pre par meseci digao ruke (uloviše me posle dve nedelje i ispoštovali do kraja meseca). Od tada tizen/morphe i mirna Bačka.
Kao i sve pretplate te vrste, koje spadaju u neku vrstu luksuza, da je samo jeftinija i poštenija cena, niko se ne bi toliko cimao i velika većina bi samo platila. Ovako, oni cene samo dižu, dok u isto vreme srozavaju kvalitet usluga i gomilaju oglase. Nije ni čudo da sve više ljudi smatra kako je Morphe zapravo bolja i jednostavnija varijanta.

Razmišljam da osnujem family grupu ali vidim da yt uslovljava da svi članovi budu u istom domaćinstvu.

Kapiram da im nije teško proveravati preko IP adrese i sl.

Kako je u praksi, jel proveravaju, gase naloge?

Ako ima negde mesta, moliću PP, ako ne, i ako šljaka i dalje van domaćinstva, pokrenuću skupljanje nove grupe 🙂

Šljaka i van domaćinstva, ali izgleda da je bitno da je cela "familija" u istoj državi. Ja imam "familiju" u istom gradu, sve različite ip adrese.

Pa ne znam kako bi mogla da bude ista ip adresa na npr nasa tri telefona u familiji kad smo van kuce. Ili u kuci moramo na wifi a napolju nema yt? Mislim da je glupo. Ni netflix nam ne pravi problem, koristi se kod nas na 2 tva i dva telefona od kojih oba nikad nikad nisu na wifi, čak ni kad su kod kuće.

Da li bi za ove probleme sa dobijanjem SMS-a za turske brojeve bilo resenje da se nabavi turski broj i tamo aktivira.
Ako je tako nadam se da ima forumasa koji letuju tamo ovog leta pa da nas obraduju ako imaju volje i vremena naravno.
Sms grizli i sms man otpadaju kao opcija jer su preoptereceni, grizli su povukli ponudu za Tursku.

Ili mozda da se online kupi neki esim

Meni evo vec 3-4 radi bez problema iOS Appstore + GiftCard

Mozda za nove naloge, kao sto sam rekao do skoro sam imao i dizni a svaki mesec skida uredno kredit sa balansa evo pre par dana skinuto uredno.

Dva slota slobodna slota srpski.

Kazu na reditu da je dovoljan samo turski broj da se primi sms i onda moze opet da skida sa balanca, samo nkako ne mogu da nadjem sms servis sa turskim brojem, jel uspeo neko?…jel radi preko apple i indijskog naloga, koja je tu cena za family?

jesam, ne funkcionise sa e-simom, ne dobijes broj samo data...gledao sam posle po internetu, tesko da moze da se nadje e-sim za tursku sa pozivima i sms-om, takva im je regulativa

Kazu na reditu da je dovoljan samo turski broj da se primi sms i onda moze opet da skida sa balanca, samo nkako ne mogu da nadjem sms servis sa turskim brojem, jel uspeo neko?…jel radi preko apple i indijskog naloga, koja je tu cena za family?
Radi Indija, bar meni. 389 inr (414 din). Amazon.in za vaučere.

jel radi preko apple i indijskog naloga, koja je tu cena za family?
Radi i meni Family pretplata preko indijskog Apple naloga, 389 rupija (3,5 €) mesečno. Pre nekoliko meseci su je samoinicijativno otkazali (javljale su i druge kolege da su i njima), ali sam samo izabrao opciju da obnovim pretplatu u odeljku za pretplate na Apple uređaju i od tada radi sve bez ikakvih problema.

Imam indijski nalog, al kad udjem na youtubu apliakciju na ajfonu i idem na premium preplatu, izbacuje mi poruku “we couldn’t verify your country”…sa novin nalogom bi mozda i proslo, al ne isplati mi se da pravim novu familiju, vec imam 6 naloga povezanih koji razni ljudi koriste

S obzirom da vise ne koristim YT music, meni to dodje OK. Msescno pogledam 20-30 video snimaka i počnem, ali ne odgledam još toliko. Ako mi samo jedan pusti reklamu, ima da gundjam, šta sam koji moj menjao paket.

Nazad
Vrh Dno