DexterMorgan
Slavan
- Učlanjen(a)
- 23.07.2021
- Poena
- 415
Meni je check in 11. Avgusta, i ja se razmisljam sta cu i kako cu
Ja sam mislio da nece biti guzva jer je radni dan...Dobro je...
Kolega je u nedelju cekao preko 4h na izlazu.
Danas sam bio na Gradini oko 6, i prosli za 20ak minuta nasu, a BG jos brze, s tim da se jedan Nislija ispred pravio pametan pa je stao u EU traku pa su ga drndali bas, inace bi bilo jos brze.Za Gradinu za ulaz u BG izbegavati sub, ned, pon, uto - podju u petak ili za vikend pa stignu tada. Sre, cet, pet uglavnom je dosta manja guzva
Podaci sa javnih kamera HAK-a, MUP-a Srbije, MUP-a Crne Gore, JP za državni patišta (MK) i SBA/UAB (BG). Procene gužve pravi AI model i mogu biti pogrešne — nisu zvanična informacija.
enpay.rs
Ja sam imao isto neki problem, uglavnom pisao sam tool4all na mail i dobio odgovor da treba nesto npay da ispravi, njihov odgovor sam prosledio npay-u a tool4all stavio u cc i resili mi problem, probaj takoPozdrav ajd da pitam posto sam se upetljao kao pile u kucinu. Uzeo sam tag u pitanju je Npay ako je u opste vazno. Uglavnom registrovao ga na Npay app radi,bankovna kartica ubacena u Npay rampe se dizu jel... . E sad nemogu nikako da ga registrujem na tool4all. U cemu je problem?
Hvaala na odgovoru. Koliko je trajala vremenski ta gimanstika?Ja sam imao isto neki problem, uglavnom pisao sam tool4all na mail i dobio odgovor da treba nesto npay da ispravi, njihov odgovor sam prosledio npay-u a tool4all stavio u cc i resili mi problem, probaj tako
Prednost mi je bila sto mi bio na dohvat ruke na pumpi. Generalno to je sve Srbija putevi tag bez obzira ko je prodavac.A zašto si uzeo ENPay tag, umesto da si odmah uzeo Toll4All? Jel' postoji neka prednost ENPay u odnosu na T4A?
Pozdrav
A ja ne mogu da napravim nalog tj registrujem Enpay tag na tool4allMozda je sad offtopic, ali ja za Srbiju koristim ENPay app dok sam za MKD i CG dodao u toll4all. Imam li neki benefit ako prebacim i Srbiju tamo, i da li uopste mogu to da izvedem?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari