Šta je novo?

Sve o putu na more autom

To sa BG će da prođe, u petak je počeo raspust u najvećoj pokrajini u DE, otud gužve nenormalne.

Za Gradinu za ulaz u BG izbegavati sub, ned, pon, uto - podju u petak ili za vikend pa stignu tada. Sre, cet, pet uglavnom je dosta manja guzva

Za Gradinu za ulaz u BG izbegavati sub, ned, pon, uto - podju u petak ili za vikend pa stignu tada. Sre, cet, pet uglavnom je dosta manja guzva
Danas sam bio na Gradini oko 6, i prosli za 20ak minuta nasu, a BG jos brze, s tim da se jedan Nislija ispred pravio pametan pa je stao u EU traku pa su ga drndali bas, inace bi bilo jos brze.

A pre neki dan je bio kolaps, kolona od naplatne rampe.

Fora za sre cet pet je najbolja za BG.

Iskreno lepo je da može da se proveri, ali ima i ovaj deo sa njihovog sajta 😃

Podaci sa javnih kamera HAK-a, MUP-a Srbije, MUP-a Crne Gore, JP za državni patišta (MK) i SBA/UAB (BG). Procene gužve pravi AI model i mogu biti pogrešne — nisu zvanična informacija.

Da, video sam to. Čovek je u slobodno vreme uz pomoć AI napravio, ali verovatno mogu da se izvuku neki korisno podaci

Ja pratio preko AMSS aplikacije. Razlika je pola sata. Ja stao na granicu, tek posle pola sata se vidim na snimku kako dolazim.

Ja sam 2024. jednom prilikom pratio, bukvalno su sekunde bile. Skoro real time.

Pozdrav ajd da pitam posto sam se upetljao kao pile u kucinu. Uzeo sam tag u pitanju je Npay ako je u opste vazno. Uglavnom registrovao ga na Npay app radi,bankovna kartica ubacena u Npay rampe se dizu jel... . E sad nemogu nikako da ga registrujem na tool4all. U cemu je problem?

Prilozi

• tag.webp
    tag.webp
    32 KB · Pregleda: 23

Pozdrav ajd da pitam posto sam se upetljao kao pile u kucinu. Uzeo sam tag u pitanju je Npay ako je u opste vazno. Uglavnom registrovao ga na Npay app radi,bankovna kartica ubacena u Npay rampe se dizu jel... . E sad nemogu nikako da ga registrujem na tool4all. U cemu je problem?
Ja sam imao isto neki problem, uglavnom pisao sam tool4all na mail i dobio odgovor da treba nesto npay da ispravi, njihov odgovor sam prosledio npay-u a tool4all stavio u cc i resili mi problem, probaj tako

Ja sam imao isto neki problem, uglavnom pisao sam tool4all na mail i dobio odgovor da treba nesto npay da ispravi, njihov odgovor sam prosledio npay-u a tool4all stavio u cc i resili mi problem, probaj tako
Hvaala na odgovoru. Koliko je trajala vremenski ta gimanstika?

A zašto si uzeo ENPay tag, umesto da si odmah uzeo Toll4All? Jel' postoji neka prednost ENPay u odnosu na T4A?
Pozdrav

A zašto si uzeo ENPay tag, umesto da si odmah uzeo Toll4All? Jel' postoji neka prednost ENPay u odnosu na T4A?
Pozdrav
Prednost mi je bila sto mi bio na dohvat ruke na pumpi. Generalno to je sve Srbija putevi tag bez obzira ko je prodavac.

Poslednja izmena:
Iskreno uvek je najlakše i najbrže da se poveže bez bilo kakvih zavrzlama u Putevima Srbije ili T4All i nema ograničenja, prepiske 😃

Mozda je sad offtopic, ali ja za Srbiju koristim ENPay app dok sam za MKD i CG dodao u toll4all. Imam li neki benefit ako prebacim i Srbiju tamo, i da li uopste mogu to da izvedem?

I kod mene je isto tako. Nemam problema nikakvih.

Meni vise odgovara ENPay, jer mi dva puta mesecno stize izvestaj realizovanih putarina za taj period i onda skidaju pare sa kartice...

Mislim da ne moze enpay da prebacis na Srbiju.
Probaj, ali u upustvu pise da to ne radis jer je vec registrovan u enpay.

Zamisli da ti naplati posle duplo 😂

Zvacu u ponedeljak da pitam da li moram da registrujem tag za CG ako ne .....

Hvala svima, sto se kaze "Na'rani prasice i ne pipaj dugmice" 😂

@Crow011 da li imas neku gresku ili? Zasto ne mozes?

Kroz enpay, da li imate popust na putarinu? Ako ne, to je glavna razlika. Neko je pisao pre nekog vremena da je valjda popust ukinut za enpay korisnike.

Enpay mora da registruje tag za toll4all. Kada sam uzimao novi rekli su mi da će to automatski za par dana. Međutim šipak ništa nisu uradili automatski i morao sam ponovo da idem do njih jer na mailove ne odgovaraju a na telefon se ne javljaju...

Nazad
Vrh Dno