Šta je novo?

Honor Magic 8 Pro/Lite

• Začetnik teme Začetnik teme nitro5
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
od jutros se desava da se u gornjem delu pojavljuje operator,pa dupli wi fi signal,blago treperenje ,evo slike...jel to do sistema????

edit : evo kako se promenio
HM8Pro

Poslednja izmena:
vratilo se ali se opet pojavi pa opet vrati normalno ,tel star 20ak dana ,nov iz yet

kada stavim wi fi onda ima bag,kao da nema dovoljno mesta za oznaku blututa,5g,volte,kada iskljucim wi fi onda ne baguje

kada stavim wi fi onda ima bag,kao da nema dovoljno mesta za oznaku blututa,5g,volte,kada iskljucim wi fi onda ne baguje
Iskreno savetao bih ti da ga nosis na reklamaciju, pa ako ne mogu da rese nek ti daju drugi uredjaj.
Samo budi malo grublji sa njima i sa servisom kako bi dobio drugi ili se taj popravio u nekom normalnom roku.

pa morace servis da pogleda to,evo svo vreme bez wi fi ikone nema bagova,tj,ugasim neku drugu aplikaciju i oslobodi se mesto i sve ok ,tacno ne moze sve stati u tom gore baru 🙂

Kako resiti ovaj problem, a d ane brisem app ili podatke app?

Prilozi

• Screenshot_20260724_221025_com_hihonor_android_launcher_UniHomeLauncher.webp
    Screenshot_20260724_221025_com_hihonor_android_launcher_UniHomeLauncher.webp
    25.8 KB · Pregleda: 42
Hahahah dobra fora, ali ne bih da "guram pod tepih". 😄 Zaista mi jede bateriju a ne znam kako da resim problem.
Tebi je u app instagram ukljuceno neko skeniranje blutut uredjaja, ne znam koja je to opcija u toj aplikaciji, pokusaj da pronadjes tu opciju i ugasis je.
Uglavnom aplikacije instagram i facebook jedu bateriju, ja koristim verzije lite tih aplikacija koje su mnogo ekonomicnije, a rade isti posao.

Nazad
Vrh Dno