Šta je novo?

Disney+ u Srbiji (pravila u prvom postu)

• Začetnik teme Začetnik teme Blaham
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa podesi jezik UIja na hrvatski pa vidi šta ima poster na hrvatskom...

Kod mene nece da automatski pokrece HR titl. GUI podesen na HR ali nece

Kod mene pokreće automatski i na telefonu, laptopu i Apple TV-u.
Kod mene samo na chromecast-u funkcioniše. Na firesticku i tabletu ne pokreće automatski (na telefonu nisam ni probao).
Kako odmiče vreme ipak sam sve manje zadovoljan.. hulu, ng i stariji animirani naslovi ni p od prevoda.. možda svaki peti..
Predator/Alien franšiza uglavnom u HD-u.
Imaju još 6 meseci da se poprave, u protivnom -bye bye.

Jesam li nešto propustio od informacija, dugo nisam palio D+ i evo već par dana na androidtv boxu od A1 mi izbacuje na novijim serijama "Something went wrong. If the problem continues...."bla bla... Inače u pitanju je slot na srpskom family nalogu.

Неће аутоматски да крене ХР ни код мене на Шаоми боксу ни лаптопу. Али искрено то ми најмањи проблем само ако их има 🤣

Disney+ preko Indije?Disney+ je u sklopu JioHotstar-a.E sad na amazonu su se pojavile gift card za 1 god premium pretplate na JioHotstar,kosta oko 2200rsd za celu god.I mogu da se reedem preko web-a.Jedini problem je sto prilokom prve registracije na JioHotstar trazi broj mobilnog iz Indije kako bi poslali otp sms.Gde moze da nabavi neki broj za verifikaciju da se isproba ova egzibicija?

Disney+ preko Indije?Disney+ je u sklopu JioHotstar-a.E sad na amazonu su se pojavile gift card za 1 god premium pretplate na JioHotstar,kosta oko 2200rsd za celu god.I mogu da se reedem preko web-a.Jedini problem je sto prilokom prve registracije na JioHotstar trazi broj mobilnog iz Indije kako bi poslali otp sms.Gde moze da nabavi neki broj za verifikaciju da se isproba ova egzibicija?
Iscimaj nekog vozača GSP-a.

Zar u Indiji nije potpuno druga aplikacija? Oni nemaju zaseban Disney+, već taj JioHotstar koji kombinira više platformi u jednoj aplikaciji....

Da li je neko uspeo da reši problem sa veličinom titlova (premali su i kao large) u google chrome na Disney+?

Neke serije nemaju ni celu sezonu serije.Npr,Tracker 3 sezona ima samo prve 4 ili 5 prevedenih.

Ja imam Disney plus na eon boxu. Svaki put kad pauziram seriju ili film, titl mi se vrati sa hrvatskog na engleski. Isto se dešava kad krene nova epizoda serije

Nazad
Vrh Dno