Šta je novo?

Huawei Pura 80 serija

• Začetnik teme Začetnik teme Zvizo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
@dulic993
P50 pro je imao Snapdragon, a ovaj ima svoj Kirin, sigurno ce ti biti bolji od p50p
Rodjak je kupio 600p, u sustini po meni je on je kao magic 6 pro, ali je i ispod ovog modela koji ti gledas.
Moj savet ti je da kupis Huawei, ukoliko ti se ne dopadne prodas i kupis 600p.

@dulic993
P50 pro je imao Snapdragon, a ovaj ima svoj Kirin, sigurno ce ti biti bolji od p50p
Rodjak je kupio 600p, u sustini po meni je on je kao magic 6 pro, ali je i ispod ovog modela koji ti gledas.
Moj savet ti je da kupis Huawei, ukoliko ti se ne dopadne prodas i kupis 600p.
Znam hvala na savetu, al nije lako ni prodati huawei. Uzecu sve u obzir svakako, hvala!

Honor 600 Pro nema što tražiti s Purom 80 Pro. To je vrlo jednostavno. Srednja klasa Honora i flagship Huaweija, nema smisla za usporedbu. Kad bi bio u toj dvojbi, uvijek Huawei.

Honor 600 Pro nema što tražiti s Purom 80 Pro. To je vrlo jednostavno. Srednja klasa Honora i flagship Huaweija, nema smisla za usporedbu. Kad bi bio u toj dvojbi, uvijek Huawei.
Ne bi imao da nema najjaci procesor i jacu bateriju. Inace drzao malopre puru 80 pro u ruci, majko mila koja izbocina kamere 😀

Da li u pakovanju pura 80 pro nema punjaca? Pretpostavljam da niko od vlasnika ko je ovde kupio nije dobio...

Imam jedno, mozda glupo, pitanje. Ne mogu da aktiviram Viber (instalacija i appgallery i Gbox) odnosno ne stize mi aktivacioni poziv, a ni sms koji posalje viber podrska. Moze pomoc?

E ne bi trebao da imas problema ojo toga, bilo da si skinuo sa App Gallery ili gboxa. Ajde instaliraj veruj mi aurora store sa micro G servisima, pa odatle skini, radice sve. A i taman da proveris da li ces dobit aktivacioni kod

Imam jedno, mozda glupo, pitanje. Ne mogu da aktiviram Viber (instalacija i appgallery i Gbox) odnosno ne stize mi aktivacioni poziv, a ni sms koji posalje viber podrska. Moze pomoc?
МТС има проблем са смс потврдама, можда није до телефона

Mislim da nije, s obzirom da sve ostale aplikacije koje traze potvrdu preko sms sifre su uredno registrovane... Cekam da prodje 24h, pa cu probati ponovo

Sada nesto gledam i primetio sam da je HUAWEI Pura70 Pro vs HUAWEI Pura80 Pro razlika u ceni 20 000 dinara da li vredi kupiti 70 pro ili kupiti 80 pro zelim vase misljenje.Hvala P.S inace kao sto sam rekao gore u nekim od postova imam P30 pro koji i dan danas radi savrseno. Mozda baterija malo posustaje...Gore navedeno je naravno cena i razlika u ceni za nove modele.Hvala.

Ja sam gledao Pecinu recenziju, usporedjivao neke od komentara koje sam nasao, i jedino me brine baterija. U recenziji su rekli da nije neka, GSM arena to isto kaze. Progutao bih sad vec taj slabiji Kirin procesor al sam bas skeptican. Sto se kamere tice, svi imaju reci hvale

Procesor je slabiji samo ako su bitne zahtjevne igre, emulatori ili nekakva konvertiranja. U svemu drugom radi jednako dobro kao bilo koji flagship. Koristim Mate 70 Pro (Kirin 9020), radi perfektno....

Ja sam gledao Pecinu recenziju, usporedjivao neke od komentara koje sam nasao, i jedino me brine baterija. U recenziji su rekli da nije neka, GSM arena to isto kaze. Progutao bih sad vec taj slabiji Kirin procesor al sam bas skeptican. Sto se kamere tice, svi imaju reci hvale
Isteraće ti baterija bez problema ceo dan. Kod mene je skoro uvek na mobilnim podacima, retko kad sam nakačen na wireless kada sam u Srbiji za razliku od toga kada odem da vozim tada je uvek na hotspotu sa nekom EU karticom. Tada baterija zna da traje i duže. Evo dajem ti primer na slikama jučerašnjeg korišćenja. Obično ga ujutru punim brzinski na 100W dok pijem kafu i posle ne stavljam na punjač do sledećeg jutra.
Naravno mislim da zavisi od toga dal ga uzimaš novog ili polovnog. Ja sam moju uzeo prošle godine u septembru.

Prilozi

• Screenshot_20260729_070543_com.huawei.systemmanager.webp
    Screenshot_20260729_070543_com.huawei.systemmanager.webp
    28.1 KB · Pregleda: 9
  • Screenshot_20260729_071034_com.huawei.systemmanager.webp
    Screenshot_20260729_071034_com.huawei.systemmanager.webp
    32.1 KB · Pregleda: 9
  • Screenshot_20260729_071048_com.huawei.systemmanager.webp
    Screenshot_20260729_071048_com.huawei.systemmanager.webp
    31.2 KB · Pregleda: 9
Isteraće ti baterija bez problema ceo dan. Kod mene je skoro uvek na mobilnim podacima, retko kad sam nakačen na wireless kada sam u Srbiji za razliku od toga kada odem da vozim tada je uvek na hotspotu sa nekom EU karticom. Tada baterija zna da traje i duže. Evo dajem ti primer na slikama jučerašnjeg korišćenja. Obično ga ujutru punim brzinski na 100W dok pijem kafu i posle ne stavljam na punjač do sledećeg jutra.
Naravno mislim da zavisi od toga dal ga uzimaš novog ili polovnog. Ja sam moju uzeo prošle godine u septembru.
Hvala, ovo mi dosta znaci. Kazi mi punjac nisi dobio u pakovanju?

Da EMUI 15 je na njemu, ali ja ne vidim nikakvu razliku, osim neke šminke, u odnosu na EMUI 14.
HarmonyOS je već nešto drugo, i po meni bar jedno 5 puta bolji od EMUI. Imao sam Mate 80 pro koji mi je stigao iz Kine ali brat me je bukvalno molio da mu ga dam tako da sam ga koristio čitavih 2 dana.

Pozdrav drustvo kao sto sam napisao pre neki dan

HUAWEI Pura 70 Pro - 59 999​

HUAWEI Pura 80 Pro- 79 999​

Jos jednom da pitam da li se isplati ovolika razlika i ova cena i uzeti 80 pro ili ici na 70 pro?Ja imam p 30 pro i od kada sam ga pohvalio ovde zadnji put poceo je da zeza evo prvi put da me zeza kamera.Mada imam jos jedan stari poklonio mi ga je ortak prosle godine sa polomljenim displejom mozda i mogu sklopiti u ovaj moj kameru.Ali to je druga stvar 😀 Jos jedno pitanje da li se isplati uzeti 70 pro ili ici na 80 pro ? Po ovoj ceni gore koju sam naveo.Hvala. P.S Da li ide punjac uz neki od ova dva modela?

Pozdrav drustvo kao sto sam napisao pre neki dan

HUAWEI Pura 70 Pro - 59 999​

HUAWEI Pura 80 Pro- 79 999​

Jos jednom da pitam da li se isplati ovolika razlika i ova cena i uzeti 80 pro ili ici na 70 pro?Ja imam p 30 pro i od kada sam ga pohvalio ovde zadnji put poceo je da zeza evo prvi put da me zeza kamera.Mada imam jos jedan stari poklonio mi ga je ortak prosle godine sa polomljenim displejom mozda i mogu sklopiti u ovaj moj kameru.Ali to je druga stvar 😀 Jos jedno pitanje da li se isplati uzeti 70 pro ili ici na 80 pro ? Po ovoj ceni gore koju sam naveo.Hvala. P.S Da li ide punjac uz neki od ova dva modela?
Ja bih isao na 80 pro, jer po tvom iskustvu ne menjas cesto telefone, ipak je malo bolji i noviji, taman ce godinu vise dana da ima update.
Uz 80 pro se ne dobija punjac ukoliko je EU model.

Isto išao bi na Puru 80 Pro, kao što je @Burgija rekao,jer ona možda dobije i EMUI 16 i najzad se odlepe od Androida 12.
Realno EMUI je toliko upeglan sistem da čak i na Mate 40 pro koji i dalje koristim EMUI 13 ubija kako radi.

Izgleda da je ovo čest problem. Meni je stizao poziv ali nije nikako uspevao da se aktivira

Čisto opšte rešenje do kog sam dosšao slučajno - nakačite se na neki WiFi pre postupka aktivacije

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno