Teddy McDonald
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 08.04.2022
- Poena
- 165
Postoji način. Ali gubiš autoplay i još neke funkcije.Mislim da ima način da sam je gasio sa nekim toolom odavno.
Postoji način. Ali gubiš autoplay i još neke funkcije.Mislim da ima način da sam je gasio sa nekim toolom odavno.
Kod mene onaj najmanji paket od 3$ radi extra (za sada, pu pu), i 1080p i 4K sadržaj učitava u roku od 10-20 sekundi bez problema...Ovaj torbox radi baš loše, bar meni. Dosta lošije nego što je radio rd.
Vec je pisano da brzina pustanja strima zavisi od addona koji koristis, na primer ja TorBox pustam preko StremThru Torz addoa i film krece za 3-5s a ako pustam preko Terentia+TB onda cekam 10-20s . Drugo jako je bitno koji CDN si odabrao na TorBoxu setovanju na njihovom sajtu, ja konkretno koristim Cludflare (ERTH) i radi fantasticno. Isprobao sam razne ali na ovom CDN mi radi savrseno.Kod mene onaj najmanji paket od 3$ radi extra (za sada, pu pu), i 1080p i 4K sadržaj učitava u roku od 10-20 sekundi bez problema...
Profilna ikonica>settings>account>planCiao drugari evo sad sam se prijavio na sajt a inače pratim ove teme dosta dugo. Najviše sam se prijavio i nikako ne mogu da se snađem dosta sam se juče i danas namučio. Uplatio sam tor box essential plan na tri meseca ali direktno preko patreona. Međutim na početnoj strani na Tor box-u ta pretplata uopšte mi se ne prikazuje. Zamolio bih vas za pomoć kako da rešim ovaj problem i hvala vam unapred
Da i ja StremThru koristim za pustanje TB-a i perfektno radi. Torrentio sam ugasio pre koj mesec, Debridio nije los takodje, ali StremThru #1 jos je besplatan.Vec je pisano da brzina pustanja strima zavisi od addona koji koristis, na primer ja TorBox pustam preko StremThru Torz addoa i film krece za 3-5s a ako pustam preko Terentia+TB onda cekam 10-20s . Drugo jako je bitno koji CDN si odabrao na TorBoxu setovanju na njihovom sajtu, ja konkretno koristim Cludflare (ERTH) i radi fantasticno. Isprobao sam razne ali na ovom CDN mi radi savrseno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari