Šta je novo?

Disney+ u Srbiji (pravila u prvom postu)

• Začetnik teme Začetnik teme Blaham
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Web aplikacija može preko kompa, za mobilne, tj android aplikacije nisam 100% siguran, ali mislim da ne može.

Probaj preko browsera na mobilnom. Već sam ulogovan na Dizni i preko browsera i na app, pa me automatski prebacuje na nju, pa ne bih da se raskacinjem sa svega radi testiranja.

Узео Дизни+ на месец дана да видим чисто како је па видећемо. Наша претплата. Одмах пребацио на хрватски. Мени показује и постере на хрватском, за наслове који су доступни нормално. Нпр. Увод у анатомију или цртани Вајана. Претпостављам да доста тога још треба да се преведе, али ок похвала за ово сада.
Што се тиче сервиса рекао сам видећемо. Највише сам узео због НГ документараца и Фоксових филмова. Интерфејс и апликација ми се допадају.

Stvar ukusa, ali po mom mišljenju Disney+ je najkompletnija platforma trenutno dostupna kod nas. Dovoljni su mi Nat Geo i Hulu katalozi, a ima toga još mnogo.

Stvar ukusa, ali po mom mišljenju Disney+ je najkompletnija platforma trenutno dostupna kod nas. Dovoljni su mi Nat Geo i Hulu katalozi, a ima toga još mnogo.
Slažem se. Ali bez komplet lokalizacije, ništa od toga. Isto kao i sa netflix-om. VPN varijante -ok, lokalna cena? Ne dolazi u obzir.
Pritom mi deca najčešće vise na platformama, samo još treba da traže ručnik posle kupanja ili šta već.
ps da se razumemo, nemam ništa protiv bilo koje nacije, delim ljude na dobre i loše..

Moze, ali nije bas preporucljivo da se deli na 4 clana, koliko je dozvoljeno za Premium. Ja trazim nekog da delim popola, to je mozda i najbolje za ovih 6 meseci promocije.

D+ za ono sto ja gledam ima preko 2/3 prevoda (verujem da ce biti kao na HBO-u uskoro). Uz promociju koja je sada u Srbiji (ko ima turski nalog, jos jeftinije mu je) ovo je najbolja streming platforma po meni a imam sve koje nude srpski ili rvatski prevod.

Добри су, добри. Задовољан сам овим "пробним" месецом. Наставићу да их користим, вероватно као и Скај и ХБО, узећу годишњу. Искрено изненађен сам колико су већ брзо локализовали на ХР не само са преводима већ и постерима. Нисам очекивао овако озбиљан приступ локализацији морам да признам. Надам се да ће и српски кренути ускоро као што сам негде видео да се најавило.

Cvarci u Maxiju 😀

Nema bolje od Black Friday pa podele dvoje.

Premium
9.99€/month
Save 28% for 6 months, then €13.99/month

Standard
7.99€/month
Save 20% for 6 months, then €9.99/month

Ali ima i dosta naslova sa lokalizovanim posterima ali nema HR titla. Da li je moguće, kao sto se dešava na Netflixu, da su pojedini titlovi vidljivi samo na podrucju Hrvatske?

To mi nije jasno kako je moguce da se vide titlovi samo u Hrvatskoj?A na Disney ne mogu sa VPNom,pokazuje mi gresku.

Dajte naslove koji su problematični da testiramo

Kod mene ima sve osim titla

Prilozi

• IMG_0403.webp
    IMG_0403.webp
    64.4 KB · Pregleda: 48
To za prevode je bilo na Netflix-u i to za serije i filmove koji si stigli sa drugih platformi, kao sto je npr. serija Middle (WB i ABC) radila sa hr prevodom samo sa VPN-om u bih ili hr.
D+ je preveo veliki broj starih serija i filmova za pocetak, Netflix npr. vecinu njihovih naslova pre 2020. kada su ubacili hr prevod nije preveo.

Ја пробао Лепотицу и Звер, има ХР синхронизација за тај.

Pokahontas nema. Samo sinopsis

Nekako su im ti crtani filmovi zaštitni znak. Što se tiče mene i disney+, sadržaj im je 10/10. Lokalizacija (za sada) 6/10. Pretplata po promo ceni za nas troje takođe ok. Ako kompletiraju hrvatski, i krenu sa ubacivanjem srpskog u narednih 6 meseci.. bez ustručavanja bih i sam plaćao punu pretplatu.
@cvijicj da da, i kod mene je samo taj sinhronizovan

To samo za USA ili?
Ponuda je za US ali koristis gde god. Moras samo da kupis sa Paypalom ili karticom US ko ima.
Dodatni benefit je sto je amerima to paket sa reklamama a kad se gleda kod nas je bez reklama kao premium.

Nazad
Vrh Dno