Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

Dobiomponudu za ovaj yettel extra 30gb za 999 din..jel moze ovo da se dobijensa poznatim popusfom za 1din + 50%...izgleda mi ok ali sa popustom bi definitvno razmislionda uzmem

Naravno da može,svrati do poslovnice dobićeš sigurno 12x1 dinar i 12x50%.
Ako su radnice raspoložene,dok potpisuješ ugovor češkaju te po kosi.
Uz ugovor,na kraju ti ubace jedan galaxy watch 8.Sad će novi 9,pa se oslobadjaju starog lagera.....

Ne zulja me previse sto sam prepaid ...Menjaju dosta osoblja po poslovnicama pa taman se covek navikne na jednu osobu i ionda kada ti treba nema je vise. Pitanje: da li moze da se uzme neka kontrola troskova tipa - ne moze da se zove van Srbije i da se ogranici internet na Srbiju. Uzeo bi matorcima ali ko zna gde ce internet sve da ih odvede 🙂

Zvali me sad, kazu da je maksimum 50% popust 24m.

To i jeste max popust kad podnosiš zahtev raskida i prelaza na Yettel pripejd. Kad čekaš tačan datum isteka UO i započneš prelaz u A1 onda može i 6-9-12 meseci gratis pa ostatak meseci 50%

Za prelazak sa postpaid na prepaid može da se izvuče i 6 meseci dinar, samo se mora biti strpljiv, iz trećeg poziva to nude

Ovi jeftinji paketi Yettel extra 30 GB.. Da li je brzina kao sto je na site (50 Mbs) ili 5G radi u ovom paktetu ...ove brzine od 50 Mbs treba zakonski zabraniti da se nude

A šta nude iz petog poziva? Ova šibicarenja postaju ozbiljne igre gladi
Meni su iz prve sa postpaid-a na prepaid dali Yettel 100 6m free ostalo 50%. Posle kad sam otkazao tu ponudu, zvali su ponovo nudili 12m free za Yettel 100 ili Yettel 30 kad sam podneo zahtev za drugu mrežu. Daju često 12m free al sve zavisi ko vas zadesi i kako ih "naterate" (kojom pričom) da vam ponude najbolje uslove.

Kojom si pričom išao da bi ti dali 12 meseci free i 12 meseci 50% za yettel 100?
Odustao sam od prethodne ponude za 6m free Yettel 100. Ostavili su mi Yettel 100, ali bez ugovora, pa sam podneo zahtev za prenos u mt:s na prepaid. Onda su ponovo zvali i odmah dali 12m free. Tada su nudili i Yettel 100 i Yettel 30 12m free. Prva poduna je bila Yettel 30 3m, a Yettel 100 6m.

Odustao sam od prethodne ponude za 6m free Yettel 100. Ostavili su mi Yettel 100, ali bez ugovora, pa sam podneo zahtev za prenos u mt:s na prepaid. Onda su ponovo zvali i odmah dali 12m free. Tada su nudili i Yettel 100 i Yettel 30 12m free. Prva poduna je bila Yettel 30 3m, a Yettel 100 6m.
Ja sam prvi put cutao cuti Yettel i podnesem nekih 8-10dana pre isteka UO,zahtev Globaltelu za prenos broja.Dok stigo postom zahtev ja potpisao,i postar vratio za Bg. taman se uhvatilo UO istekla 1-2 dana vec.I nema treci ili cetvrti dan zovu i nude,meni je bio cilj tadasnji paket Total 20 50% 24 meseca.Oni mi nude onaj jaci Surf za 800d,ja mu kazem (neki lik muskarac zvao) moze li vec pomenuti Total 50% celu UO...kaze moze.Obavismo to za cirka par minuta,i sad je Total 20 po 1450d mesecno.Probacu na istu foru kad bude sadasnja UO isticala...

• Like
Reagovanja: fiy
Vec par meseci sam po prvi put korisnik Yettel-a. Posto za koji dan idem na odmor potreban mi je savet vas dugogodusnjih korisnika. Vezano za roming internet. Imam za zapadni balkan 14.5gb i roming internert iz paketa (Yetell 30) 1gb+1gb (dodatni roming internet). Da ne bi napravio neke dodatne troskove. Zanima me da li aplikacija tacno prikazuje potroseni net u inostranstvu? I da li se kao kod mts-a moze na neki nacin ograniciti iznos moguce potrosnje?

Vec par meseci sam po prvi put korisnik Yettel-a. Posto za koji dan idem na odmor potreban mi je savet vas dugogodusnjih korisnika. Vezano za roming internet. Imam za zapadni balkan 14.5gb i roming internert iz paketa (Yetell 30) 1gb+1gb (dodatni roming internet). Da ne bi napravio neke dodatne troskove. Zanima me da li aplikacija tacno prikazuje potroseni net u inostranstvu? I da li se kao kod mts-a moze na neki nacin ograniciti iznos moguce potrosnje?
Prikazuje tacno, ali nece da ga obracuna istog trenutka, vec je potrebno da prodje sat, dva preko dana, a preko noci koji sat vise.
Moj ti je savet da ukljucis brojac podataka na telefonu, i smanjis ga za od prilike 2 gb.
Uvek postoji razlika kod operatera i na telefonu.

@mwsavko Dobar je yettel po tom pitanju. Ukoliko je aktivna roming tarifa neograniceno 20 (treba da je ukljucena po default-u za sve nove pakete), maksimalno koliko mozes da potrosis je 20MB dnevno ako ti je upaljen net bez dodataka i za tu potrosnju ti naplate maksmialno 500 ili 1200din po danu u zavisnosti od toga u kojoj si drzavi. Kada je aktivan roming dodatak npr. 1GB 7dana i kada se potrosi taj 1GB dalji protok interneta je zabranjen do isteka tih 7 dana. A sto se tice roming neta u paketu kada ga potrosis nastavljas po toj tarifi neograniceno 20, zato ja uvek kada mi ostane oko 100MB prestajem sa upotrebom ili uplatim roming dodatak i budem miran. Ako putujes u EU azuriranje potrosnje je prilicno efikasno tako da mozes da pratis kroz aplikaciju. A za ZB kada potrosis kvotu iz paketa dalja potrosnja neta je onemogucena dok ne kupis dodatak za ZB.

Prikazuje tacno, ali nece da ga obracuna istog trenutka, vec je potrebno da prodje sat, dva preko dana, a preko noci koji sat vise.
Prikazuje sa zakašnjenjem možda od 5min maksimalno, možda ni toliko, bitno je samo da se Yettel aplikacija "ubije" u ramu-kešu i pokrene opet.
Non stop koristim Yettel u romingu.

Prikazuje sa zakašnjenjem možda od 5min maksimalno, možda ni toliko, bitno je samo da se Yettel aplikacija "ubije" u ramu-kešu i pokrene opet.
Non stop koristim Yettel u romingu.
E ja je nisam "ubio" pa mi je pokazivala posle sat ipo stanje.

Ja sam u Y imao neki problem da je prodat uz novi mob za mamu punjač koji nije imao odgovarajuću kablu u kutiji za njega. Kupljen na preporuku jači od 100 W kome treba obe strane C. Morao sam da kupim samo C kablu o svom trošku od 60 w. Punjač se otplaćuje kroz ugovor sve vreme UO , jer košta 5 400 din. Da se on otplaćuje 3, 4, 5 meseci bilo bi ok kao nema veze.

Ja sam u Y imao neki problem da je prodat uz novi mob za mamu punjač koji nije imao odgovarajuću kablu u kutiji za njega. Kupljen na preporuku jači od 100 W kome treba obe strane C. Morao sam da kupim samo C kablu o svom trošku od 60 w. Punjač se otplaćuje kroz ugovor sve vreme UO , jer košta 5 400 din. Da se on otplaćuje 3, 4, 5 meseci bilo bi ok kao nema veze.
Pa kod Yettel-a neznam za ostale,to je normalno.Dosada sam kod njih promenio 3 telefona sa time,ranije su proizvodjaci davali punjac uz telefon...pa batalili.Zadnji Motorolu sam uzeo i posebno punjac,otlacivao kao dodatnu opremu svih 24 meseca.Ima kod njih sve i punjaci,i USB C kablici,ali to otplacujes ceo ugovor...podeli se cena na rate,i to je to.A mogao si da uzmes punjac posebno,toga ima onlayn koliko hoces 🙂

Nazad
Vrh Dno