Šta je novo?

Google Pixel 6

ja furam moj P6Pro jos malo 4 godine. imam neku zelenu crtu s desne strane ekrana od silnih padova, i evo sad na moru mi izgleda crko usb konektor, nece da puni. smorio se, gledam sta da kupim, nista specijalno mi ne treba a opet bi da imam neki latest and greatest tipa HM8Pro ili ne daj boze Honor v6. Elem, vratim se ja s mora, kad ono radi bezicno punjenje (nije radio reverse wireless s zeninog P8Pro), meni super, menjam ga kad crkne skroz. izgura ceo dan nekako, uvece ga punim bezicno do ujutru, pa cemo da vidimo kolko jos mogu da furam tako.

Donesen iz DE. Tamo već neko vreme košta 200e. Jedino što nije bio beli. Ali sada kada vidim crni uživo možda i bolje što je crni 🙂
Mislim na ifiixit sajtu samo je nova baterija 180e, tako da..

Poslednja izmena:
Zaobljeni ekran će uvek biti elegantnije i ergonomskije rešenje od kockastog dizajna i ravnog ekrana koji je popularizovao iPhone.
Apsolutno se slazem, vec dugo vremena niko to ne pravi osim Motorole - koja ima neke druge probleme. I dalje ne znam sta da uzmem posto mi pixel 5 crkava, ne znam koliko jos moze da izdrzi. Nisu toliko problem ni pare nego je problem sto je sve veliko i/ili kockasto. Cak mi ne smeta ni ravan ekran, ali dajte malo zaoblite ivice barem, da ne sece ruke

Za ovih pola dana što koristim 6 pro ponovo, ebes mi sve ako ne radi fluidnije od p10 pro XL 🤣 mislim da je glavni razlog što refresh ne ide do 1hz ?

Bukvalno deluje fluidnije pri pokretanju app, skrolovanju po chromu i mnogo više responsive je kada se pišu poruke sa gboard. Čak mi je i ekran nekako lepši 😂 i vibracija 🥺

Dok su prednosti p10 pro, tecnije skrolovanje u aplikacijama, primetno manje grejanje i za sada nešto bolja baterija. Ako bih na slepo gađao to će biti oko 1,1 ipo h SOT.

Donesen iz DE. Tamo već neko vreme košta 200e. Jedino što nije bio beli. Ali sada kada vidim crni uživo možda i bolje što je crni 🙂
Mislim na ifiixit sajtu samo je nova baterija 180e, tako da..
Pusti gde ima, drugar hoce da uzme neki Xiaomi za 250e, a vidim da si ti uzeo ovo, pa da mu preporucim.

Odavde sam ga ja uzeo. Sa kodom/vaucerom koji i piše ispod na istoj strani je 205e.

Inače u paketu se dobijaju i neke USB C slušalice .. ne sećam se da je tako bilo kada sam prvi put kupio p6pro.

Iskren da budem, više mi lezi ovaj mob od pixel 10 pro XL.. toliko da sam sledeći mesec razmišljao da uzmem još jedan i da ga ostavim u kutiji neotpakovanog da stoji tako par godina 😂

Poslednja izmena:
Ostaje mi samo da vidim kako da ga dopremim do Novog Sada 😀

Možda da nađeš nekog ko dovlači iz De?

Što se tiče baterije na kraju je baš kao što sam pretpostavljao. Oko 1, 1 ipo manje SOT od p10 pro XL. Mada mi mnogo više od toga smeta jezivo sporo punjenje, i to bi mi ujedno bila i jedina prava mana ovog uređaja 🤣

70% wi-fi. Plus oko 30min poziva.
Ovo na kraju kada padne na oko 10% će biti oko 5h i 30min. Isto korišćenje i p10 pro XL je na oko 7h SOT.

Prilozi

• Screenshot_20260720-142248.webp
    Screenshot_20260720-142248.webp
    29.1 KB · Pregleda: 8
Nazad
Vrh Dno