Šta je novo?

Svetsko prvenstvo u fudbalu 2026

Bogami poslednje 3 utakmice Argentine su bile trileri a poslednji gol ako nije atrakcija ne znam šta jeste.

Jel bio neki gol iz slobodnjaka na ovom prvenstvu? Nešto se ne sećam

Bogami poslednje 3 utakmice Argentine su bile trileri a poslednji gol ako nije atrakcija ne znam šta jeste.

Jel bio neki gol iz slobodnjaka na ovom prvenstvu? Nešto se ne sećam

Било пет комада.
Мислио сам да је било један или два.
П.С. Пожељно гледати на муте. 😑

Ma da amnezija kod.mene, video sam Pinu, Mesija i Lo Selsa. Pina najbolji

Ovo zvizdanje ih je samo naložilo. Odjava do kraja utakmice.

Poslednja izmena:
Gde je crveni?

Ni karton za lakat u glavu...

Ovakvim početkom Engleza stičem utisak da su sve one priče o "guranju" Argentine sami proizveli kao i u svim sferama društva samo da bi za slučaj ovakve utakmice sebi obezbedili bolji tretman kod sudija.

sad sam krenuo da gledam, 15 minuta nakon početka. ovde se ne zna ko više krlja. fudbal sa primesama MMA

Fudbal je muška igra. Ovi beli se dogovorili da se što više valjaju kako bi vršili pritisak na sudiju.

Strajnićevog ParAdesa neću ni da komentarišem.

sad sam krenuo da gledam, 15 minuta nakon početka. ovde se ne zna ko više krlja. fudbal sa primesama MMA
Pustio sudac prljavu igru Argentcima, pravi se lud i ne svira ništa...

Na svu sreću Englezi su gospoda kao što su uvek bili i ne nasedaju zasad na takve stvari, ali se prilagođavaju dozvoljeno kriterijumu. Videćemo da li če biti isti za obe strane.

Жене бију као јањичари. Гледао сам једном приликом женску фудбалску утакмицу, када је једна играчица забола песницом у главу противници, инстант нокаут. А лакат у главу редовно.

Ови још жути нису добили аргентинци?
И главом боду противника као волови.

Taktika Argentine koja uvek uspeva - raspali protivnika po nozi a onda digni ruke u stilu "nisam ga ni takao" - možda i prođe.

Ali zato prvi faul na Mesiju i već žuti.

Ови још жути нису добили аргентинци?
И главом боду противника као волови.
Ali zato englezima odmah žuta karta jer su pogledali Mesija. A grubljih startova sa druge strane bilo minimum 5-6.

Jedva cekam ligasko takmicenje da krene da gledam malo normalan fudbal. Ovi samo placu sudijama.

Nazad
Vrh Dno