Dragonbane
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 30.12.2021
- Poena
- 195
Iskreno, jesu bolje Španci ušli u utakmicu. Videćemo dalje.
Pa valjda gledaš utakmicu, posed na strani Španaca (čak 57%), Francuzi igraju na kontru ne mogu da sastave jednu akciju, mislim da još uvek nisu imali šut na gol.Po cemu su bolje usli u utakmicu?
A Francuzi se našutirali 😀 Doduše, imaju 2-3 šuta u igrače Španije ...Sta vam je ljudi..po cemu su bolje usli? Lamin pogodio zivi zid i to im je jedini pokusaj suta ka golu?!!
Sve sto si rekao mize da se prenese i na spance osim tih 7% koji ne znacee nista. Francuzi su makar napravili 2, 3 akcijePa valjda gledaš utakmicu, posed na strani Španaca (čak 57%), Francuzi igraju na kontru ne mogu da sastave jednu akciju, mislim da još uvek nisu imali šut na gol.
Tako je, samo što Španci vode 1-0 ne Francuzi. I ne ide ti baš matematika, razlika je 14% u posedu 😉Sve sto si rekao mize da se prenese i na spance osim tih 7% koji ne znacee nista. Francuzi su makar napravili 2, 3 akcije
Pa namerno im je pušten posed iz čega nisu stvorili ništa. Penal došao iz ničega i čiste gluposti.Pa valjda gledaš utakmicu, posed na strani Španaca (čak 57%), Francuzi igraju na kontru ne mogu da sastave jednu akciju, mislim da još uvek nisu imali šut na gol.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari