Šta je novo?

[A1] Kucni net

Ne vidim ništa.

Na koju adresu/nalog se ovo vodi?

Jedna adresa mi je korišćena za Xplore TV, a na drugoj stižu računi.

Na ovoj drugoj već imam nalog, ali ne mogu naći ništa u Moj A1 Kutak, dok na ovoj prvoj sam tek danas napravio nalog, ali kao i na prvoj, ništa ne vidim.
ako si posle 1.7. uzeo, mozda nemas

Da li i dalje vrede ovi vaučeri? U aplikaciji mogu da se pronađu, a li vidim da su na sajtu uklonili one cene sa popustom za vaučer.

Meni sada u Septembru istice ugovor u A1 kucni net, a zeleo bih produziti. Ako bih uspeu uzeti 5G iako jos nema signal kod mene u selu, da li bi radio 4G internet?

Što je najzanimljivije ako ostaviš prave podatke prilikom provere dostupnosti, oni te nakon nekoliko dana zovu sa ponudom 😀
Mene su pozvali odmah sutradan iako sam samo izvršio proveru dostupnosti, bez odabira paketa i slanja zahteva. Kaže agent: 'vidim da ste vršili proveru...'

^ u mobilnoj aplikaciji, na naslovnoj imaš Moj A1 kutak, pa pogledaj više ili tako nešto, pa skroluješ dokle može. Tu se kod nas nalazi.
ako si posle 1.7. uzeo, mozda nemas
Nažalost ne vidim ništa, i da, kao što sam u prethodnoj poruci spomenuo, ugovor sam sklopio juče (13.07.).

Kada udjen na Moj A1 Kutak sve što vidim su "Poklon dodaci" i "Partnerske ponude", i nigde ne mogu da nadjem taj 20% promo kod. Ako kliknem na Poklon dodaci, sve što se vidi je tekst gde mi piše da nema poklon dodataka.

'ebiga, zaista sam želeo da dam nekome ovo.

Do 30.6. su mogli da se preuzmu vaučeri, koji mogu da se iskoriste do 30.9., pa verovatno zato nemaš jer si kasnije sklopio ugovor tj. nakon roka za preuzimanje vaučera.

Ako imaš nekoga kome treba, traži ovde na forumu, siguran sam da ima neko ko još uvek nije iskoristio svoj vaučer (ja imam ali ne nudim jer već imam 50% popusta, bolje da dobije neko ko još nema popust, ali ako ne bude više takvih mogu da pošaljem svoj(e)).

• Like
Reagovanja: M J
Za aktivaciju vaucera mora da se bude nov korisnik bez ikakvih popusta od agenta i sl, takodje i aneksa. Dakle nov, sa punom cenom... Onda se vaucer primeni. Ovako nece da prodje.

Nažalost ne vidim ništa, i da, kao što sam u prethodnoj poruci spomenuo, ugovor sam sklopio juče (13.07.).

Kada udjen na Moj A1 Kutak sve što vidim su "Poklon dodaci" i "Partnerske ponude", i nigde ne mogu da nadjem taj 20% promo kod. Ako kliknem na Poklon dodaci, sve što se vidi je tekst gde mi piše da nema poklon dodataka.

a skroz ispod partnerskih ponuda?
Ih zeleo, dobro bi ti doslo umanjenje racuna za jos 20%

Za aktivaciju vaucera mora da se bude nov korisnik bez ikakvih popusta od agenta i sl, takodje i aneksa. Dakle nov, sa punom cenom... Onda se vaucer primeni. Ovako nece da prodje.
za onoga ko uzima; onaj ko daje kod ima pravo na 20% bez obzira kakve promocije vec ima

Poslednja izmena:
  • Like
Reagovanja: M J
Ako imaš nekoga kome treba, traži ovde na forumu, siguran sam da ima neko ko još uvek nije iskoristio svoj vaučer (ja imam ali ne nudim jer već imam 50% popusta, bolje da dobije neko ko još nema popust, ali ako ne bude više takvih mogu da pošaljem svoj(e)).
Nema nikome kome treba sa moje strane.

Mislio sam da dam svoj kod nekome ovde na forumu ko čita ovu temu i još nije uzeo kućni net.

a skroz ispod partnerskih ponuda?
Ništa. Ovako mi Moj A1 Kutak izgleda.

Ih zeleo, dobro bi ti doslo umanjenje racuna za jos 20%
Tih 20% što bih dobio je sitnica, jer sam već dobio 25% preko agenta. Samo sam želeo da pomognem nekome na forumu ko još nije uzeo neki Kućni Net paket i ne radi to preko agenta (ili dodatno uz agentovu promociju ako je moguće).

Ne brini ima nas sa kodovima koliko hoces, dacemo umesto tebe 😀

Samo ja imam 4 komada.

Nema nikome kome treba sa moje strane.

Mislio sam da dam svoj kod nekome ovde na forumu ko čita ovu temu i još nije uzeo kućni net.

Ništa. Ovako mi Moj A1 Kutak izgleda.

Tih 20% što bih dobio je sitnica, jer sam već dobio 25% preko agenta. Samo sam želeo da pomognem nekome na forumu ko još nije uzeo neki Kućni Net paket i ne radi to preko agenta (ili dodatno uz agentovu promociju ako je moguće).
i 300 din dodatnog popusta je ok popust, a sto se tice kodova, ima ih. Ako nekome treba imam i ja jedan, drugi po redosledu u aplikaciji, prvi sam vec dao i ocekujem za njega popust od sledeceg racuna za nekih 449 dinara sto je skroz ok popust 🙂
Kod vazi za bilo koji paket, mobilni, kucni net ili optika

Je l' može da se kaže druga adresa za 5G kućni net i u poslovnici i da se napravi ugovor na adresu iz lične karte ili mora preko agenta?
Imam kućni net 4G 100/10.. a preko telefona merim brzine izmedju 400-500/100-150.. imam vidljivost prema baznoj stanici i na otprilike 250m od mene je.

Odeš i probaš. Neko je tvrdio da je tražio sa likom u poslovnici pogodnu adresu. Samo ako je osoba u poslovnici otvorena za saradnju...

I ne zaboravi da možeš uz kod da imaš dodatnih 20% popusta

Koliko protoka vuče xplore tv box?
I koliko slika kasni u odnosu na kablovsku?
Po njihovom 2.4GB na sat.

Je l' može da se kaže druga adresa za 5G kućni net i u poslovnici i da se napravi ugovor na adresu iz lične karte ili mora preko agenta?
Imam kućni net 4G 100/10.. a preko telefona merim brzine izmedju 400-500/100-150.. imam vidljivost prema baznoj stanici i na otprilike 250m od mene je.
Po milioniti put. Pretraga. Nadjite agenta, 25% je preko agenta.

Nazad
Vrh Dno