Boško Buha
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 09.01.2025
- Poena
- 55
Ne zahteva istu IP, par korisnika sa foruma je podelilo nalog i nemamo problem, koristimo sa različitih IP adresa...all-debrid je francuski i podleže EU pravilima. Zato se brišu linkovi... >TorBox je južna afrika i ne brišu. Jedino im je baza novija i manja.
Pitanje za korisnike TorBoxa
Da li zahteva istu IP ili ne. Delio bih u porodici na 3 različite adrese. Hvala
Ja sam konfiguraciju AIOStreams-a (duck-tools) prilagodio specifikacijama TV-a, odnosno firestick-a. Izbacio uncached, i podesio resolution, quality , encode, visual/audio tag, result limit , sorting i formatter 😃 ostavio sam 1080p za chromecast HD u jednoj sobi, i 720p za toshibu u drugoj. Da kucnem u drvo, radi kao singerica.Imam RD i Torbox oba cudno rade, u smislu prvi ili radi ili odmah pokaze da nema zbog cega god a drugi trazi po nekoliko minuta.
Rezultata ima gomila ali nece da puste ili jedva, bez razlike koji player se koristi.
Kapiram u kom problemu je RD ali sta je afrikancima neznam.
Napraviš konfiguraciju preko bootsrapper-a@Teddy McDonald ,moze za mene neupucenog kako si sredio sa AIOMetadata?😉
Pretpostavljam da može. Ali na stremiu možda "cinemeta" kvari utisak jer ne može da se ukloni.Hvala na pomoći.Znači ovo može i na Stremiu?
Manje vise je kod mene tako, ajd malo cu da uradim tuning.Ja sam konfiguraciju AIOStreams-a (duck-tools) prilagodio specifikacijama TV-a, odnosno firestick-a. Izbacio uncached, i podesio resolution, quality , encode, visual/audio tag, result limit , sorting i formatter 😃 ostavio sam 1080p za chromecast HD u jednoj sobi, i 720p za toshibu u drugoj. Da kucnem u drvo, radi kao singerica.
Od adona: comet, stremthru torz, knaben, mediafusion, meteor i sootio (filtrira mi od navedenih 5 najboljih razultata po rezoluciji).
U rezervi penguplay i hdhub.
Kod nekih linkova mi npr seckala slika jer mi tv nije podržavao audio profil (dts hd i dts hd ma). Philips mi npr ne podržava DV pa sam sortirao visual tag (hdr10+, hdr10) odmah posle rezolucije (i stavio DV only na exclude). Kod kodeka sam stavio da mi preferira hevc i av1. Formatter mi je na "light google drive" (sa tamtaro profilom mi brljao rezultate). I obavezno pod primary sort order stavi "cached", u split by cached sortiraj po volji (kod mene je resolution, visual tag, quality itd itd).Manje vise je kod mene tako, ajd malo cu da uradim tuning.
Svi addonovi su kompatibilni sa Stremio i Nuvio.Hvala na pomoći.Znači ovo može i na Stremiu?
A kod mene npr PenguPlay ne funkcioniše na stremiu iako je prvobitno napravljen za tu platformu 😃 na wuplay-u i nuviu radi normalnoSvi addonovi su kompatibilni sa Stremio i Nuvio.
Ajoj gde nađe taj biser, baš me vrati u prošlost. Evo sad sam iz nostalgije provrteo par epizoda, EasyNews daje brdo rezultata a ni TorBox ne zaostaje. Doduše sve je to mahom DVDRip, XviD, ali nađe se i pokoji moderniji encode.rekao bih da je real debrid dodatno 'prsao' u odnosu na inicijalni krah ... najvise smeta sto nema vise starijih stvari koje su ranije sigurno radile (npr serija Men behaving badly znam da je bila a sada je kesirana ali ne moze da pusti nijednu epizodu), a i za stvari koje pusti, jedva pusti, izpreskace gomilu strimova dok nesto jedva ne nadje da moze da pusti. Znaci price da je samo novija produkcija pogodjena a da su starije stvari ostale na gomili bar za mene apsolutno ne pije vodu.
Nema 15 dana instalirao sam ga i radio je. Od tad ne znam ali nema nikakve logike da ne radi. Probaj opet.A kod mene npr PenguPlay ne funkcioniše na stremiu iako je prvobitno napravljen za tu platformu 😃 na wuplay-u i nuviu radi normalno
Osećam se kao jedini lik na topiku koji nije instalirao Nuvio pa bih, sa ciljem da preokrenem tu pretpostavku, pitao da li negde na vebu postoji kompletan video tutorijal, dakle od A do Š, sa instalacijom, adonima, konfiguracijama i setapovima, kolekcijama i svim tim stvarima koje korisničko iskustvo čine boljim.
Nailazio sam na tiuorijale u fragmentima, ali nisam video neki sveobuhvatajući tutorijal za početnike.
Evo pojavio se 😃 nije ga uopšte prikazivao koji god naslov sa izaberem..Nema 15 dana instalirao sam ga i radio je. Od tad ne znam ali nema nikakve logike da ne radi. Probaj opet.
Mislim da ima način da sam je gasio sa nekim toolom odavno.Pretpostavljam da može. Ali na stremiu možda "cinemeta" kvari utisak jer ne može da se ukloni.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari