Šta je novo?

Google Pixel 11 / 11 PRO / 11 PRO XL

Tek sam sada primetio da pixel 10 pro od 256gb ima istu cenu kao što će na startu imati 11 pro 256gb 😉 ( u teoriji su samo pro XL i fold skočili za po 100e )
Super stvari, oko nove godine znači da je na 900e.

Jedva čekam da vidim ovu pine boju, tamno zelena 🙂
I da, 99% će imati 16gb i dalje. U ovom dobu to polako za te novce postaje raritet. ( Kineske ultre od 2000e dolaze sa 12gb rama )

Edit. Stavio sam gemini da mi ga naslika.

Prilozi

• Screenshot_20260709-154340.webp
    Screenshot_20260709-154340.webp
    22 KB · Pregleda: 96
Poslednja izmena:
Mislim da ću sačekati Pixel 12, imam 9 pro.
Od 18.2.2027 po propisima EU svi telefoni koji se prodaju u uniji moraju da imaju user friendly zamenjive baterije, ko nekad.
Do tad ću da izdržim nosajući okolo eksternu bateriju (što mi već postaje besmisleno)
Po gradu još i ajd, ali na putovanjima kad izadješ iz sobe u 08 i vratiš se u 23 sa 200 slika i videa, ceo dan upaljene mape i karte za prevoze, mailovi, već je mučenje sa kablom koji mi viri iz ranca.
Odma kupim rezervnu i punjač i imam u džepu i rešen problem. Sad je pitanje koliko će i rezervna da košta

Poslednja izmena:

Očekivao sam da zelena bude mnogo tamnija, ovako je ista kao Jade pixel 10. Šteta.

Mislim da sam pročitao isto neku vest gde je maltene potvrđen mediatek modem umesto exynosa. To bi trebalo da bude i najveći ugrade u odnosu na tensor 5

Ja se nadam da ovaj Pixel Glow neće stvarno biti samo nabudženi veći multikolor blic.

Mnogo više mi se sviđa koncept osvetljenja ivica camera bara.

Za sada deluje samo da je RGB flesh. Mada gemini tvrdi da će biti slično onome što se može videti na iqoo 15.
Samo je još to ostalo kao nepoznato, naravno i koji će "novi" moduli kamera biti.

Mislim da ću sačekati Pixel 12, imam 9 pro.
Od 18.2.2027 po propisima EU svi telefoni koji se prodaju u uniji moraju da imaju user friendly zamenjive baterije, ko nekad.
Do tad ću da izdržim nosajući okolo eksternu bateriju (što mi već postaje besmisleno)
Po gradu još i ajd, ali na putovanjima kad izadješ iz sobe u 08 i vratiš se u 23 sa 200 slika i videa, ceo dan upaljene mape i karte za prevoze, mailovi, već je mučenje sa kablom koji mi viri iz ranca.
Odma kupim rezervnu i punjač i imam u džepu i rešen problem. Sad je pitanje koliko će i rezervna da košta
Ja koliko sam čitao ovo ne važi za telefone ili uređaje koji sačuvaju 80% kapaciteta baterije nakon 1000 punjenja. Možda su u međuvremenu izmeni to.
Živo me interesuje da li će konačno Pixel 11 Pro da dobije nove senzore kamere pa da se menja Pixel 7 Pro.

Ja koliko sam čitao ovo ne važi za telefone ili uređaje koji sačuvaju 80% kapaciteta baterije nakon 1000 punjenja. Možda su u međuvremenu izmeni to.
Živo me interesuje da li će konačno Pixel 11 Pro da dobije nove senzore kamere pa da se menja Pixel 7 Pro.
Meni ne deluje da će oni uskoro da menjaju bilo koji senzor značajno. Svakako ne blizu onome što nude Vivo i Oppo.

Sa druge strane, postoje sjajni GCam modovi za Vivo koji odlično rade. Baš sam na X100U isprobavao. Ako hoćeš da vidiš kako GCam radi sa ogromnim senzorima, preporuka.

Meni ne deluje da će oni uskoro da menjaju bilo koji senzor značajno. Svakako ne blizu onome što nude Vivo i Oppo.

Sa druge strane, postoje sjajni GCam modovi za Vivo koji odlično rade. Baš sam na X100U isprobavao. Ako hoćeš da vidiš kako GCam radi sa ogromnim senzorima, preporuka.
Koliko dugo oni guraju isti kamera setup? Jel beše od Pixel 7 isti setup kamera?

Navodno pro. ( Jako ružne boje, tako da je verovatno i istina. ). Neverovatno da već godinama ne mogu da izbace kvalitetnu boju, baš me interesuje kojom logikom dođu do ovih boja ?
Koliko može da bude teško da staviš tamnu crvenu kao npr x200 ultra, ili jaku ljubičastu boju itd itd.

I ne-pro. ( Set slika gde je ova roze boja )

Prilozi

• 20260713_235131.webp
    20260713_235131.webp
    56.9 KB · Pregleda: 47
  • 20260713_235136.webp
    20260713_235136.webp
    40.3 KB · Pregleda: 47
Navodno pro. ( Jako ružne boje, tako da je verovatno i istina. ). Neverovatno da već godinama ne mogu da izbace kvalitetnu boju, baš me interesuje kojom logikom dođu do ovih boja ?
Koliko može da bude teško da staviš tamnu crvenu kao npr x200 ultra, ili jaku ljubičastu boju itd itd.

I ne-pro. ( Set slika gde je ova roze boja )
Ali s druge strane 🤣:

To su isti oni mozgovi koji su stavili lepe mat ivice sa sjajnim neupotrebljivim staklom na obične modele, i sjajne gadne lajsne na lepa mat leđa za pro modele.

Šta znam. Ja očekujem makar 20% bolju bateriju i pored malo manjeg kapaciteta. Novi mediatek modem bi trebalo da bude game changer, naravno ako ga Google opet ne zasere

Nazad
Vrh Dno