Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

U ovome je ključ, izgleda da to šalju samo pripejd korisnicima, ali je mene zbunilo što su mnogi ovde van konteksta pisali da su dobili to, pa sam mislio da je za sve. Šalju i dalje, nije se to menjalo, samo je pitanje kome tačno, ali eto, izgleda da je strogo za pripejd. U tom slučaju, moj savet od juče je ograničen, ali je za @randomime konkretno okej, jer je ona na pripejdu. S tim u vezi, apel za ubuduće (kao da će neko da ovo pročita i posluša me, hahah) jeste da svako ko nešto traži ili dobije napiše na čemu je prethodno bio, jer to daje širi kontekst.

Placao vekovima pripejd mega planove sa popustom

Prilozi

• Screenshot_20260708_125542_com_google_android_apps_messaging_MainActivity.webp
    Screenshot_20260708_125542_com_google_android_apps_messaging_MainActivity.webp
    46.8 KB · Pregleda: 120
Neograničeni minuti i poruke
Razgovaraj i šalji poruke neograničeno u Srbiji i regionu Zapadnog Balkana (Crna Gora, Severna Makedonija, Bosna i Hercegovina, Albanija, AP Kosovo i Metohija).

Na koju mrezu u Crnoj Gori se odnosi ovo, Ili je svjedno na koju se kacim?
https://a1.rs/privatni/postpaid/postpaid_tarife, pa najčešća pitanja, pa "Roming kao kod kuće" u regionu Zapadnog Balkana pa Spisak operatora u kojima možeš da koristiš roming kao kod kuće je na linku.
Pa se otvori prozorče gde piše:
Spisak operatora
Srbija (A1, Yettel, mts)
Crna Gora (T-Mobile CG, One, M:tel)
Severna Makedonija (A1, T-Mobile)
Bosna i Hercegovina (BH Telekom, HT - Eronet, m:tel)
Albanija (Vodafone Albania, One)
AP Kosovo i Metohija (IPKO)
A ima još detalja i ovde: https://a1.rs/privatni/postpaid/roam_like_at_home

Da li neko zna da li moze da se u toku ugovorne obaveze da se promeni paket na visi uz zadrzavanje 50% popusta ? (Konkretno NEO surf na NEO 50)

Ja sam tražio da pređem na aktuelni NEO Ultra -Ultra 5G sa prethodnog NEO Ultra za koji sam potpisao ugovornu obavezu u decembru prošle godine i da zadržim popust od 50%, a s obzirom na to da je nešto skuplji sada, rekli su da može.
Inicirali su promenu paketa koja će biti izvršena kad dođe presek stanja a to je kod mene 10. u mesecu, znači za sedam dana. Nadam se da će biti kako su rekli.
Potvrđeno, promena tarifnog paketa NEO Ultra na NEO Ultra Ultra 5G (aktuelni) uz zadržavanje popusta od 50% do isteka UO.

Hvala svima na odgovorima, odlucila sam da se kockam jer mi svakako nije problem ni da budem u mtsu 2 meseca pa da se vratim u A1 ako vec odluce da me puste. Javicu epilog price. Zanima me samo koliko brzo se u praksi odradi taj prenos i da li se desavalo da bude nekih problema? Posto za nekih 15tak dana idem u inostranstvo pa mi je bitno da tad imam telefon pri sebi, nadam se ako me A1 pusti da se to sve sredi bez problema kroz nekoliko dana max? Ili je ipak bolje cekati kad se vratim iz inostranstva radi sigurnosti?

Dva do tri dana maximum sem ako te ne odbiju,iz nekog razloga.Naravno,cekaj ponedeljak a ne danas.

Zasto ne danas, ako npr. podnesem zahtev za prenos sa a1 pripejd na mts pripejd da vidim da li ce mi za sat, dva stigne onaj sms sa sest meseci besplatno za prelaz na a1 postpaid? Danas je radni dan, koji su razlozi da cekam ponedeljak?

Zato sto ce prenos biti realizovn tek od nedelje,cak iako ga iniciras do 18h. Cisto prakticne prirode,nema drugog razloga zasto ne i danas.

Jel ii dalje vazi ako predam do 14h smatra se da si predao istog dana a posle 14h da ide od sledećeg rok ili je to sada do 18?

Uvek je bilo do 18h.

Znaci ako odem danas u 15;h da predam zahtev jer mogu do kraja dana ds ocekujem poruku o zadržavanju u mrezi?

Tako je, pošto si na pripejdu i oslanjaš se na zadržavanje, tj. nije ti prioritet prenos, koji bi mogao biti tek sledeće nedelje.

Danas te nece zvati niko,nemoj se zanositi. Petak popodne je. Ili sutra ili u ponedeljak. Cuda su moguca,naravno ali ……

Potvrđeno, promena tarifnog paketa NEO Ultra na NEO Ultra Ultra 5G (aktuelni) uz zadržavanje popusta od 50% do isteka UO.
Evo ja te demantujem. Upravo ih zvao i kaze ne moze,izgubio bi benefite prelaskom na novi paket. Znaci postoji selekcija za i protiv,nista nije garantovano. Doduse nista i nije nikad,pijaca radi svoj posao.😉

Trebalo bi samo sto onda nema odbitaka pdv-a,placas cenu koju dogovoris ili koju ti daju. .Cek, pravno lice bas ili vlasnik pravnog lica?

Pa racunam da mozes,uzmes na jedno ili vise imena ali opet,nema povrata pdv-a. Niko ne zna za sta ti uzimas brojeve. Imas ogranicenje po osobi,ne znam koliko je. Pravna lica i uzimaju zbog benefita i neplacanja pdv-a,. Dodouse ,to ogranicenje brojeva ,po coveku,je isto problem firmama. Mala preduzeca to lko rese,veliki sistemi ne mogu.

Danas te nece zvati niko,nemoj se zanositi. Petak popodne je. Ili sutra ili u ponedeljak. Cuda su moguca,naravno ali ……
Pa opet ista priča kao neki dan, nije očekivao poziv od njih nego SMS za zadržavanje pripejd korisnika. Ako stigne, on automatski stigne odmah, dovoljno je što je radni dan pre 18h.

Meni nikad nije nista stizalo,ni u kojoj kombinaciji sem da potvrdim,ako se dogovorimo ali i tome prethodi poziv pa sms. Pijaca je to,nema tu nekih pravila.

Ali ti si na postpejdu već? Ili si zadržavao tako i neke pripejd brojeve? Ovako izgleda taj SMS koji šalju, kačio je neko skorije. No stvarno ne šalju svima, ali čini se da većini da.

Ma imao sam i pripejd i pospejd i prenos i blef i prelazak na postpaid i svasta nesto i to za dva broja.

Presao na Globatel,sms I zvali x puta

Korstio pripejd mega planove ali malo trosio,mozda prate koliko im ko jase mrezu

Keva je skoro obnavljala uo, imala je telefon na taj prethodni ugovor. Mesec dana ranije, ništa pre. Sad ako neko nema telefon, možda važe druga pravila.

Nazad
Vrh Dno