Šta je novo?

Samsung Galaxy S26

Jel probao neko ovu novu Samsung carbon masku za s26u? Napišite iskustva ako neko ima.

Да ли неко зна, шта да урадим, да кад отворим фотку у галерији, да ми не појача контраст и боје?
Ултра је у питању. Прво ми отвори слику нормално, и за секунду или две појача контраст и боје. Hdr сам искључио, као и hdr10+.

Да ли неко зна, шта да урадим, да кад отворим фотку у галерији, да ми не појача контраст и боје?
Ултра је у питању. Прво ми отвори слику нормално, и за секунду или две појача контраст и боје. Hdr сам искључио, као и hdr10+.
Vidi u Setting>Advanced features, Super HDR, iskljuci ga.

Uzeo ovde na KP 🙂

i ja sam istu uzeo ovde na KP, samo ne magfit,ali me zanima kako je cena npr ovde jeftinija nego na spigenovom sajtu kad sam gledao poslednji put, jel to original uopšte? platio sam oko 2000-2500din sa poštarinom čini mi se.

Da li neko od vlasnika S26U ko aktivno koristi dve kartice istovremeno može da podeli utiske o autonomiji baterije? Koliko vam izdrži baterija na putovanju (navigacija, 4g/5g roaming, viber/whapp itd)?

Edit: slikanje na putovanjima se podrazumeva, snimanje jako retko.

Poslednja izmena:
Искрено, бенч(мислим на Јутјуб канал) ми већ неко време није оно што је био, видим скоро ни на једној теми људи не каче овај видео. Некада се тркало да се окачи који су телефон прогласили најбољим. Изгледа да је и код других спала еуфорија.

Искрено, бенч(мислим на Јутјуб канал) ми већ неко време није оно што је био, видим скоро ни на једној теми људи не каче овај видео. Некада се тркало да се окачи који су телефон прогласили најбољим. Изгледа да је и код других спала еуфорија.
Mladji slabo prate ove teme, a mi matoriji smo malo splasli sa eufirijama generalno 😄. Generalno slabo sta se menja u mobilnoj industriji, pa je ljudima postalo malo dosadno i nezanimljivo.

Kakva crna euforija, godinama prodaju 90% isti telefon. 🤣
Prešao sa S24U na S26U jedine 3 promene koje sam primetio su zaobljene ivice, bolja baterija i slabije osvetljenje ekrana na direktnom suncu. 😅

Presao sam i ja pre neki dan sa 23u na s26u i primeti se da radi brze, ali da je sada neka drastična promena ne baš, još sam počeo da koristim 2 sim kartice na njemu umesto da nosim 2 telefona, pa mi je baterija možda veći kanal nego na s23u 😄. Ekran jeste malo čudan i dešava se da potamni više nego što bi trebalo u tamnijim prostorijama, ali kapiram da još uči obrazac ponašanja, pa će i to da se sredi za par dana. Primetno je lakši, od s23u i prija malo, a ne kao do sada 300g sa maskom. Naručena je i Samsung carbon maska uz njega. Lepo pristaje, lagana je kao da je ni nema, ali samo je minus sto je donja strana telefona otvorena.

@jevta и ја сам приметио да је екран на С26У слабије осветљен у неким ситуацијама, тамнијим срединама. Поредио сам екран са С25У, јесте на С26У слабије осветљен, али није интензитет екрана генерално слабији, јер кад се слајдер за осветљење постави на исту меру, једнако су осветљена оба телефона. Значи, на С26У је слајдер постављен на мањи интензитет. Причам за аутоматско осветљење.

Samo neka rese onu odvratnu pilulu za bateriju koja je sada mikronske velicine

Zašto je ne isključiš?! 🙂

Settings > Notifications > Status bar and toggle off Show battery background

Jesam, ali kao ta opcija mi je lepsa da je uradjena kako valja...

Nazad
Vrh Dno