jevta
Slavan
- Učlanjen(a)
- 26.04.2011
- Poena
- 455
Znamo da je moto čim je 68 w😉Tek sada vidim da nisam napisao celu recenicu, "ocu sam uzeo MOTOROLA 68w turbo charger sa sve kablom za 2500"
Znamo da je moto čim je 68 w😉Tek sada vidim da nisam napisao celu recenicu, "ocu sam uzeo MOTOROLA 68w turbo charger sa sve kablom za 2500"
Vidi u Setting>Advanced features, Super HDR, iskljuci ga.Да ли неко зна, шта да урадим, да кад отворим фотку у галерији, да ми не појача контраст и боје?
Ултра је у питању. Прво ми отвори слику нормално, и за секунду или две појача контраст и боје. Hdr сам искључио, као и hdr10+.
S25 ima mnogo lošu kameru tako da ni s26 nije mnogo boljiDrug uzeo S26 obican,kaze,kamera katastrofa.Nisam je gledao,ali ne mogu da verujem da je tako losa.
Nisam ispratio koja je to maska, može link? 🙂Jel probao neko ovu novu Samsung carbon masku za s26u? Napišite iskustva ako neko ima.
То је то брате, пуно ти хвала!Vidi u Setting>Advanced features, Super HDR, iskljuci ga.
Ovu sam ja sebi narucio. Treba da mi stigne telefon ovih dana, pa mogu da podelim utiske. Nego me je zanimalo da je vec neko ima da mi kaze unapred da ne uzimam ako je losa 🙂. Inace odusevilo me kako je lagan s26u bez maske u odnosu na moj s23u sa esr maskom, pa sam hteo da probam da novi nosim sa nekom laksom.Nisam ispratio koja je to maska, može link? 🙂
Aha, hvala, deluje kvalitetno 🙂 Ja sam sebi uzeo tradicionalno Spigen Liquid Air MagFit, prezadovoljan 🙂Ovu sam ja sebi narucio. Treba da mi stigne telefon ovih dana, pa mogu da podelim utiske. Nego me je zanimalo da je vec neko ima da mi kaze unapred da ne uzimam ako je losa 🙂
Како си поручио? Ја сам хтео њихово стакло, па сам видео да не испоручују ван УСА. На крају сам поручио на mytrendyphone.rsAha, hvala, deluje kvalitetno 🙂 Ja sam sebi uzeo tradicionalno Spigen Liquid Air MagFit, prezadovoljan 🙂
Mladji slabo prate ove teme, a mi matoriji smo malo splasli sa eufirijama generalno 😄. Generalno slabo sta se menja u mobilnoj industriji, pa je ljudima postalo malo dosadno i nezanimljivo.Искрено, бенч(мислим на Јутјуб канал) ми већ неко време није оно што је био, видим скоро ни на једној теми људи не каче овај видео. Некада се тркало да се окачи који су телефон прогласили најбољим. Изгледа да је и код других спала еуфорија.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari