Šta je novo?

Pitanja u vezi sa forumom

Autor posta je rešio da ga uporedi sa filmom A Serbian Film
I to je njegovo potpuno pravo i sloboda, jer je on tako doziveo taj film.
Mozes misliti, ne svidja mu se lgbt (ili kakav je vec) film, kao ni velikom procentu stanovnika Srbije (licna procena).
Takodje se drzao pravila, ti si krenuo u off braneci film od komentara na koji niko nije reagovao (vrv ostali nisu ni registrovali) osim tebe.
Znaci da je moderator odlicno odreagovao.
Cisto radi naglasavanja apsurda: balkanski it forum, neobavezna sekcija komentarisanja filmova, branimo lgbt film...
Dodjes kod mene u Nemacku, svugde se vijore lgbt zastave, nikom ne smetaju, niko ih ne dira, imaju full podrsku zajednice...milina.
Balkanu ce trebati jos puno vremena da se prihvate neke moderne stvari.

Sto se tice pretrage, to je ogranicenje foruma i tu ne mozemo nista.

Au 🤣Vidi tu u Nemačkoj kako se radi krizni PR u ovakvim situacijama.
Post je uklonjen, evo pijem kaficu i listam forum bez gluposti, tako da što se mene tiče, ovde se ovo završava.

Hvala, potrudio sam se🥰Ali bez obzira što sam to tako lepo i konkretno napisao, opet se očigledno nismo razumeli oko nekih stvari, pa eto možda konkretan i direktan savet pomogne da ne ustaju ovako kao sad kad je loš PR.

Uh, baš je napeto!
Možda nije dovoljno preteća poruka da podlegne pravilniku, pa stoji od juče. A ni ortaci nisu zalajkovali post pa da se prebrojite, ali eto možeš da prebrojiš koliko godina imaš, taman dok se uzdržavaš.

Ogranicen je broj lajkova, a post je napisan kasno popodne, mozda se ortaci istrosili.

A to je u pitanju!
Ja sam uvek mislio da je to ortačko lajkovanje mahom cirkularno (ili ti u krug), pa svakog po malo. A izgleda da oni sačuvaju par lajkova za slučaj da se administracija obrati uveče, a njega ostave nelajkovanog u pet popodne.
Ma zna čovek znanje, nema šta. Zna se šta je hijerarhija, kakav PR kakvi bakrači.

Nazad
Vrh Dno