Šta je novo?

BeotelNet

Zezno si se što si progutao tih nekoliko stotina dinara čim si to platio, kod njih ti je to znak da su prihvatio nove uslove o višoj ceni. A oni lopine taj prvi račun daju kao sa nekim popustom dobrodošlice gde ako ne obratiš pažnju na sitna slova o tom popustu,bude račun koliko si dosad plaćao ili ko tvom slučaju par stotina dinara više.
Јасно да нисам морао, али толико повећање сам могао да прогутам у датом момнету, јер нисам имао времена да се бавим тиме.
Иако је логичније било да буде појефтињење, јер од тада више није ишао интернет преко посредника, него су и прикључак и интернет ишли преко њих.

Но, ово ново поскупљење од преко 100% је одвојеноа ствар од тог у децембру.

Prozvao sam MTS na društvenim mrežama, ali niko ne odgovara. Moraću i preko telefona...
Ево сад сам се ја расправљао са њима. Не знам шта је у питању, али само ми као робот нуди да пређем на оптику, и убеђује ме да је ово сада права цена .

Ако већ хоће да гасе ДСЛ услугу, било би фер да то кажу (јер већ и са тиме нам узимају 2 дана живота), а не да то покушавају суманутим повећањем цена, и да се праве да је 5000 РСД реално за брзине из претходне деценије, који су толико мале да не постоје у савременој понуди.

Уместо да нам кажу хвала, што се још увек вучемо преко каблова које су поставили њихови ђедови, они нас још завитлавају.

Ja danas bio,pozvao se na zakon 131,i trazio staru cenu ili raskid,nisam ni kući stigao,dobijem SMS,da prihvataju staru,cenu,cekam da se u App pojavi.

Nazad
Vrh Dno