Šta je novo?

Svetsko prvenstvo u fudbalu 2026

Balogun ce igrati narednu utakmicu protiv Belgije uprkos crvenim kartonu protiv BIH. FIFA komisija nije ponistila crveni karton vec mu je suspenziju zamenila uslovnom kaznom od godinu dana. Vest za rubriku verovali ili ne u politikinom zabavniku.

Balogun ce igrati narednu utakmicu protiv Belgije uprkos crvenim kartonu protiv BIH. FIFA komisija nije ponistila crveni karton vec mu je suspenziju zamenila uslovnom kaznom od godinu dana. Vest za rubriku verovali ili ne u politikinom zabavniku.
E da tako je valjda i kristijano dobio, u nekoj utakmici u narednih godinu-ili dve ce da mu aktiviraju tu jednu suspenziju.

A za brazil...ne znam da li neko moze da resi njihov problem koji je prisutan vise godina unazad, stvarno slaba reprezentacija a znamo da najvise vole fudbal.
Po meni je Endrik prodao ovu utakmicu jer se covek namesta na levu nogu sa one strane, to nijedan napadac ikad nije uradio...ne ume desnom nogom a igra za milione u Real i Lyon, da li je to moguce

Brazil sam zavoleo još od 1982. godine i one generacije sa Zikom, Dr Sokratesom, Falkaom, Ederom, Seržinjom, Toninjo Serezom koja nije uspela da osvoji Mundijal ali me je oduševila lepotom i jednostavnošću igre.

I nakon toga sam od prvenstva do prvenstva uživao u njihovoj igri majstora igre i sve je to odjednom nestalo pre 10-15 godina pojavom foliranata i provokatora poput Nejmar i njemu sličnih i s vremenom je nestala i moja ljubav prema Brazilu tako da iako nisam navikao za Norvežane drago mi je što su eliminisali ovu bezličnu skupinu igrača u žutom koja samo po imenu reprezentacije ima veze sa brazilskim fudbalom!

Ispao Meksiko sa ovakvom statistikom

1000115548.webp

Mozda je Raul Jimenez mogao da da barem jo sjedan gol, ali je nazalost Pickford skinuo 2-3 bas dobre lopte.

Domaćini, igra se na preko 2000m nadmorske visine.... i zamalo. Engleska je bar za jednu klasu iznad Meksika. Protiv Norveške ne očekujem neki veći otpor. Svi igrači poznaju Halanda, znaju kako se igra protiv njega, a ofanzivni potenicjal Engleske je svetlosnu godinu ispred Brazila.

Brazil sam zavoleo još od 1982. godine i one generacije sa Zikom, Dr Sokratesom, Falkaom, Ederom, Seržinjom, Toninjo Serezom koja nije uspela da osvoji Mundijal ali me je oduševila lepotom i jednostavnošću igre.

I nakon toga sam od prvenstva do prvenstva uživao u njihovoj igri majstora igre i sve je to odjednom nestalo pre 10-15 godina pojavom foliranata i provokatora poput Nejmar i njemu sličnih i s vremenom je nestala i moja ljubav prema Brazilu tako da iako nisam navikao za Norvežane drago mi je što su eliminisali ovu bezličnu skupinu igrača u žutom koja samo po imenu reprezentacije ima veze sa brazilskim fudbalom!
Inače mlađi brat od Sokratesa je Rai. ☺️

Engleska je bar za jednu klasu iznad Meksika. Protiv Norveške ne očekujem neki veći otpor. Svi igrači poznaju Halanda, znaju kako se igra protiv njega, a ofanzivni potenicjal Engleske je svetlosnu godinu ispred Brazila.
Ljudi dosta potcenjuju Norvesku, ali njihovi rezultati nisu slucajni. Pisao sam pre dve strane da nisam siguran da ce Brazil njih da izbaci. Radi se o reprezentaciji koja je trenutno u top 4 u Evropi (Francuska, Spanija, Engleska i oni).

Ljudi dosta potcenjuju Norvesku, ali njihovi rezultati nisu slucajni. Pisao sam pre dve strane da nisam siguran da ce Brazil njih da izbaci. Radi se o reprezentaciji koja je trenutno u top 4 u Evropi (Francuska, Spanija, Engleska i oni).
Bolji od Norveške su i Portugalija i Hrvatska, verovatno i Holandija, možda i Belgija. Evo ovo protiv Brazila je bilo slučajno, da su pajseri iskoristili svoje šanse, bilo bi 3-0 za Brazil.

Sudija “ne vidi” faul za crveni, pa “ne vidi” čist penal za Meksiko. Da nije VAR- bila bi čista krađa. Zaslužio je Meksiko makar produžetke, ali je Fortuna ovoga puta zažmurila na oba oka.

Engleska - Argentina je izgleda prvo polufinale. Argentina dobija.

Nazad
Vrh Dno