Šta je novo?

Svetsko prvenstvo u fudbalu 2026

Odakle vam bre lajkovi? 😆

Nego jel.nije bilo hidratacije ili sam propustio
Upravo su popili po jednu 😎
Pelezinjosi opasni ali bleda kopija onog tima davno kad je Brazil bio sinonim za fudbal.

Deluje mi da je odbrambeni ipak zakačio loptu po vrhu, ne bi smeo biti penal. Videlo se iz onog ugla iza gola.
Tako sam i ja video, ali eto slučajno taj snimak nije pušten kada je sudija gledao na VAR monitoru.
Vratio nazad snimak, i dalje mislim da je zakačio.

Cisto se videlo iz ugla koji nisu pokazali sudiji da je zakacio loptu.
Brazil mora dalje. Tacka

Ako staro fudbalsko pravilo da tradicija uvek pobedjuje onda onaj podataka da Norvežane nikada nisu pobedili večeras može biti baš to. Aj da vidimo sa li će ih Norvežani poslati kući.

Kad je prosao raspali Paragvaj moze i Norveska, samo 1 gol i bunker do kraja i to je to.

Koje nemanje ideje u napadu NO. Haland samo slučajno mzoes da dobije loptu, ovi posle ovih kornera ne mogu ni u 2m od njega da je pošalju.

Brazilci se odbijaju od njega...

Edegard i Serlot... jadno...

Šteta što Brazil nije pogodio iz penala, viledi bi veću ofanzivu Norveške. Norvežani precenili Brazil, igraju isuviše defanzivno. Nije to njigova igra, niti Haland može nešto da napravi. Treba hrabro u drugom poluvremenu da se krene. Odbarana Brazila je bušna, mogu sigurno bar 2 komada da im uvale. Trener će činimi se ipak juriti penale.

Ali Brazil iz kontre moze da ih rasturi ako se vikinzi opredele za ofanzivu

Nekad je Brazil imao centarfore umetnike da loptom koji su mogli uraditi bilo šta a danas isti ne znaju ni loptu da prime i krenu ka golu čak i kada par metara oko njih nema nikog!

Sramota je da u 2026. godini imamo napadače koji ne umeju da prime loptu. Ipak, Endrik je dosta poboljšao napad Brazila. Pašće neki gol uskoro.

Samo su malo trebali da se otvore i ovo ga. Mogli su odavno da im ga uvale. Imaju zver, dobro su se setili da je uposle.

Nazad
Vrh Dno