Šta je novo?

Supernova (2024+)

Једно питање,
Пошто сам добио додатни move уређај а не користим га.
Да ли могу да га вратим да ми умање рачун или то није могуће?

Џабе ми стоји у фиоци па скоро 2 године.

Moguće je, naravno, za to ne postoji ugovorna obaveza. Razduživanjem automatski prestaje naplata, ali isprati svakako, jer može da se desi da slučajno opet pokušaju da naplate.

Ako ne plaća rentu tog dodatnog? Move boxa jer ga po paketu ima besplatno onda nemaju šta da umanje i neće umanjivati račun.

Aha, sad shvatam da je napisao da ga je dobio, što verovatno znači da je besplatan. U tom slučaju je tako kako si rekao. Isprva sam mislio da je dogovorio dodatni koji sve vreme plaća, pa da sad ne zna ima li pravo da ga vrati ili mora da ga koristi sve vreme. Fali pun kontekst. Prođoh mu sad i kroz ranije poruke, tu je samo pominjao neku karticu, ne i uređaj(e).

Једно питање,
Пошто сам добио додатни move уређај а не користим га.
Да ли могу да га вратим да ми умање рачун или то није могуће?

Џабе ми стоји у фиоци па скоро 2 године.
Da li vam je taj Move box na Coax-u?

Poslednja izmena:
Da li vam je taj Move box na Coax-u?

Да да, јесте

Aha, sad shvatam da je napisao da ga je dobio, što verovatno znači da je besplatan. U tom slučaju je tako kako si rekao. Isprva sam mislio da je dogovorio dodatni koji sve vreme plaća, pa da sad ne zna ima li pravo da ga vrati ili mora da ga koristi sve vreme. Fali pun kontekst. Prođoh mu sad i kroz ranije poruke, tu je samo pominjao neku karticu, ne i uređaj(e).

Тако је 🙂
Од првог дана користим картицу а мув уређај сам добио уз то (бесплатан). Некако ми картица увек брже ради и једноставније.

Потписао сам поново уговор пре пар дана па не питах госпођу да ли добијам умањење ако га вратим с обзиром да ми чучи у фиоци дуже од годину дана.

Да да, јесте

Тако је 🙂
Од првог дана користим картицу а мув уређај сам добио уз то (бесплатан). Некако ми картица увек брже ради и једноставније.

Потписао сам поново уговор пре пар дана па не питах госпођу да ли добијам умањење ако га вратим с обзиром да ми чучи у фиоци дуже од годину дана.
To je box samo za gledanje TV programa,da li ima svoje interno kodiranje za SN,tipa karticu,modul ili tome slično?

Prilozi

• IMG_5871.webp
    IMG_5871.webp
    89.1 KB · Pregleda: 56
  • IMG_5870.webp
    IMG_5870.webp
    95.5 KB · Pregleda: 67
Pozz,da li je u skorije vreme bilo neko poskupljenje usluge,posedujem super plan 3, stigao mi je račun 1000 din više,da znam da li da se svadjam ili da ćutim,inače ovo je 6 mesec kako plaćam upola cene,tj promociju i umesto 2800,koliko sam do sada plaćao,sada je stigao račun 3800,hvala

Сигурно ти је половином месеца истекла промоција па део месеца плаћаш по старој а пола по пуној цени.

Što si onda zauzeo Move slotove 🤣

Кад сам се уселио у кући узео сам само нет, после 6 месеци су ми понудили дупло бржи нет и тв по истој цени и уз тај пакет је ишао и овај бокс.

Радио ми је у радних соби можда пар месеци и после реновирања је раскачен и никад више није упаљен.

Да ли може он уопште да се користи на другој адреси где нема СН? Не разумем се у ове ствари уопште …

Probaj. S obzirom da za live TV režim očekuje coax signal pretpostavljam (= nemam lično iskustvo) a bi moralo isto kao Eon boxevima koji rade u hybrid režimu da pri svakoj promeni kanala morao da premotaš koji sekund u nazad da bi se prebacio na stream. Što iritira poprilično i onda lakše da koristiš Move app na nekom drugom uređaju nego da se tako maltretiraš sa tim Move Hybrid STB-om.

Pozdrav ljudi, istice mi ugovor za 15 dana supernova net+tv ali su mnogo digli cene i ne znam sta da radim. Placam 4100 i ako je ugovor potpisan na 3100 ali sam bio u vojsci u tom periodu i nisam mogao da idem do poslovnice da se bunim pa je cena za nekoliko meseci dosla do 4100 ali ajde nema veze. Sad me zovu i isto to samo naravno kao brzi net 400/400 (sto je apsolutno nepotrebno imam 250/250) za 5500 plus moram da doplatim za onaj stb sto ide kartica u njega jos 350 din. Hteo sam u A1 ovaj 5g ali bas u mom delu grada nema podrska za 5g pa rekoh da vidim za ovaj a1 kucni net (kapiram da on nije 5g) da li neko ima kako radi i da li moze da se potrosi. Mislio sam da uzmem taj a1 pa da kupim godisnje liste za iptv za 2 tv-a, naravno imam i 2 android boxa na kojima bih ubacio te liste...

Prilozi

• Screenshot_20260706_133851.webp
    Screenshot_20260706_133851.webp
    67.3 KB · Pregleda: 31
Mislim da Supernova neće nikom da ustupi svoju optiku. Da je MTS moglo bi, iako je SN njihova ćerka-firma.
Ali pokušaj, nešto su pričali o integraciji te vrste, iako su im računi odavno takvi. I ne samo to, već ako nađeš pozivnicu sa nekog u A1 dobićeš poput 20% popust na te cene koje si pokazao.

Hteo sam u A1 ovaj 5g ali bas u mom delu grada nema podrska za 5g pa rekoh da vidim za ovaj a1 kucni net (kapiram da on nije 5g) da li neko ima kako radi i da li moze da se potrosi.
Uprkos tome, možeš da ga uzmeš, čak i sa popustom, kako je naveo i član pre mene. Detalje vidi ovde, na ogovarajućoj temi.

Mislim da Supernova neće nikom da ustupi svoju optiku. Da je MTS moglo bi, iako je SN njihova ćerka-firma.
Tako je, zato on valjda i cilja na kućni net, koji ide preko mobilne mreže. Jedna je firma, inače, samo su brendovi odvojeni, prema infrastrukturi.

Decembra je telekom preuzeo operatera Intercom iz Ćuprije i nakon toga prvih 6 meseci sam imao 50% popusta na pretplatu, plaćao sam 1699 a danas mi je stigao racun 3499. Iako sam prijavljen za eračun nije mi umanjena cena za 100 din. Paket super net 200.

Medjutim korisnici u komsiluku koji imaju net i tv (paket super plan 2s) umesto 5299 dobili racun 4149 rsd.

Meni pokušavaju da naplate punu cenu dok oni koji imaju televiziju izgleda da i dalje imaju neki popust.

Nazad
Vrh Dno