Jessica Brown Findlay 😍 Skroz sam zaboravio na vest da je ona cast-ovana za ovu sezonu.Oooooh, krenuo Silo S3
Isto. Supruga je gledala, za moj ukus je mnogo rano počelo pretakanje iz šupljeg u prazno i varijacije na isto iz već gledaniji epizoda. Na vreme sam prepoznao da će imati beskonačno sezona i epizoda, da taj rasplet neće doći nikad, pa nisam hteo da investiram ogromno vreme u prazno. Inače može svaka epizoda da se gleda i zabavna je svaka za sebe, dobro je to urađeno, ali kao celina preterano potrošeno vreme nizašta.Nikada nisam razumeo fenomen Lost serije kao i zašto se toliko priča o njoj. Krenuo da je gledam pre koju godinu i bukvalno prodavanje magle, tako da sam je batalio nakon treće sezone. Najjače mi bilo ( a i nerviralo me) što u prvoj epizodi prikažu neku scenu, zatim moraš da odgledaš 20 i kusur epizoda da bi u zadnjoj epizodi dobio odgovore. Evo hoću kako neću. Precenjena serija.
Galactica i Sopranos.Za svoje vreme, nije bilo slicne serije. Visoka produkcija, solidni glumci, zanimljiva radnja i mesto snimanja...........Lost je dosao u pravo vreme i postao fenomen sirom sveta, sad bi bio sasvim prosecna serija jer neko je i napisao ovde da je tad bilo 3-4 dobre serije pa nisi ni imao veliki izbor sta da pratis
I neće biti mogućnosti da je poprave jer je otkazana.The Boroughs je koliko vidim Stranger Things boomer edition.
Dosta mlako i tanko iako je bilo potencijala.
6/10 samo zbog Alfreda Moline. Izneo je seriju.
Odlična serijaAu ljudi, ne videh da se pominje ovde, jel gledao neko "I Will Find You" na netflixu? kakva serija, meni je ostavila baš dobar utisak, 10 epizoda samo ali svaka top.
Počeo danas, već u prvoj epizodi dosta glupih/nelogičnih scena.Au ljudi, ne videh da se pominje ovde, jel gledao neko "I Will Find You" na netflixu? kakva serija, meni je ostavila baš dobar utisak, 10 epizoda samo ali svaka top.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari