Šta je novo?

Poslednje odgledane serije 2026

Nikada nisam razumeo fenomen Lost serije kao i zašto se toliko priča o njoj. Krenuo da je gledam pre koju godinu i bukvalno prodavanje magle, tako da sam je batalio nakon treće sezone. Najjače mi bilo ( a i nerviralo me) što u prvoj epizodi prikažu neku scenu, zatim moraš da odgledaš 20 i kusur epizoda da bi u zadnjoj epizodi dobio odgovore. Evo hoću kako neću. Precenjena serija.
Isto. Supruga je gledala, za moj ukus je mnogo rano počelo pretakanje iz šupljeg u prazno i varijacije na isto iz već gledaniji epizoda. Na vreme sam prepoznao da će imati beskonačno sezona i epizoda, da taj rasplet neće doći nikad, pa nisam hteo da investiram ogromno vreme u prazno. Inače može svaka epizoda da se gleda i zabavna je svaka za sebe, dobro je to urađeno, ali kao celina preterano potrošeno vreme nizašta.

Za svoje vreme, nije bilo slicne serije. Visoka produkcija, solidni glumci, zanimljiva radnja i mesto snimanja...........Lost je dosao u pravo vreme i postao fenomen sirom sveta, sad bi bio sasvim prosecna serija jer neko je i napisao ovde da je tad bilo 3-4 dobre serije pa nisi ni imao veliki izbor sta da pratis

Zanimljivo da Lost nije bio najgledanija serija na matičnoj televiziji (Očajne domaćice bile gledanije 🙂

Za svoje vreme, nije bilo slicne serije. Visoka produkcija, solidni glumci, zanimljiva radnja i mesto snimanja...........Lost je dosao u pravo vreme i postao fenomen sirom sveta, sad bi bio sasvim prosecna serija jer neko je i napisao ovde da je tad bilo 3-4 dobre serije pa nisi ni imao veliki izbor sta da pratis
Galactica i Sopranos.
Kapiram da je Sopranos prva "moderna" serija. Svi su posle toga pokupili slican fazon odlaska u dubiozu.
Ono sto ih razlikuje od Lost-a je sto im je kraj bash dobar.
Iskreno, jedino dobro od J. J. Abramsa mi je novi Star Trek.

Rešio da obnovim "Lovca na umove", prvi put maltene od premijere. I čudu ne mogu da se načudim da su jedan ovakav projekat ugasili, a sa druge strane snimili 150 nastavaka neke tamo "La casa de papel".

Odgledao 4. sezonu From-a. Bilo je par ok epizoda i nekih desavanja koja ih prate. Kao i obicno, vise nekih prica koje zapocnu i ne zavrse nigde ili se samo prekinu odjednom. Vise puta pomislis da ce neka desavanja imati poentu, na kraju ne bude nista.

Samo finale uopste ne deluje kao finale sezone vec kao neka epizoda na pola sezone. Finalne epizode prethodnih sezona su bile konkretnije, ova vise kao najava za sledecu sezonu.

Nateraste me da gledam Lincoln Lawyer. Na pocetku sam trece sezone

Glavni glumac - top izbor. A mogao je, za malo, da bude Logan Marshal Green kojeg inace gotivim ali nije ni blizu da bude Mickey Haller

Cisco - ovog lika samo zbog glasa da stavis u bilo koju ulogu. Lik ima Pepeo u grlu

Lorna - Definicija "casa pola puna" mentaliteta. Toliko, da je skoro nerealna.

Andrea Freeman - nejasno mi kako zena moze da ima toliko izrazene obline, a da nije debela. Odlicna glumica inace

Izzy - jedina koja mi ide na zivce, jer konstantno kmeci nesto

Maggie - Neve Campbell ostarila graciozno, top izgleda

Serija je super. Mickey je autoritativan, mentalno jak tip koji je privatno vanila, sto ga cini ekstra likom. Cak, mislim da glumac nosi dobar deo kvaliteta serije na svojim ledjima. Plot device cesto radi njemu u korist, ali ipak se radi o Defense advokatu, mora malo ..

Grey's Anatomy (2005-)
22. sezona
za razliku od prethodne 2-3 sezone koje su urađene kao da je sledeća poslednja, ova je u fazonu kao da će biti još barem 5 sezona. ima "idi mi dođi mi", rastanka sa nekim glumcima, posvete preminulom glumcu (epizoda je mogla da bude primerenija). ima i deo posvećen raku prostate, jer je jedan od stalnih glumaca to operisao u stvarnom životu. pretpostavljam da će barem 3 glumaca otići tokom naredne sezone, 1 od njih će se verovatno posvetiti filmovima

NCIS: Origins (2024-)
2. sezona
👏 (za NCIS seriju, da ne bude zabune). jedna epizoda je crossover sa aktuelnom sezonom NCIS

Columbo (1971–2003)
1. sezona
dobra, stara serija. zanimljivost je da je epizodu koja je prva emitovana režirao Spilberg a da je prvo snimljena 2. epizoda. čak je i Peter Falk seo na režisersku stolicu

Outlander
U pocetku zanimljiva ali kako se blizio kraj prve sezone tako me je sve manje drzala.
ok, tamo neki JR ima sklonosti prema mladom krsnom škotu, juri ga iz epizode u epizodu, i posle 10 epizoda smo shvatili vec sta i kako, ali, poslednje dve epizode u sezoni smo osudjeni da gledamo bludnicenje nad škotom, kao da smo retardi pa ne kapiramo, ili, verujem da je pisac, tj reziser, uzivao upravo u tom bludnicenju i nikad mu dosta
.

I to je to. Nema ocene i nema daljeg gledanja. Generalno cwea prica oko škota i docaravanje atmosfere mi je legla, ali sve ostalo i nije

Au ljudi, ne videh da se pominje ovde, jel gledao neko "I Will Find You" na netflixu? kakva serija, meni je ostavila baš dobar utisak, 10 epizoda samo ali svaka top.
Počeo danas, već u prvoj epizodi dosta glupih/nelogičnih scena.
Drugu gledao sa pola mozga uz neki rad po kući.
Videću da li ću da nastavim, za sad ništa posebno.

Konacno zavrsio. Ne znam ni sta bih napisao, sigurno u top 5 serija koje sam ikada gledao i jedina (uz Twin Peaks: The Return) gde je nastavak serije bolji od gotovo savrsenog prvog dela (ovde mislim na Breaking Bad).
Nakon gledanja Breaking Bad-a dugo sam odlagao pocetak ove serije jer nisam zeleo da pokvarim utisak, misleci da nece ni priblizno moci da bude jednakog kvaliteta, ali oh boy, ne da sam se prevario, nego je ovo gotovo savrsena serija.
Ne toliko brutalna kao BB, ali rekao bih kompletnija, zaokruzenija gluma, mnogo se dublje uslo u likove. Bob Odenkirk i Rhea Seehorn su perfektni.
Jedino mi je kraj ostavio gorak ukus u ustima, ne jer je slabijeg kvaliteta, vise sam tuzan kako se sve odigralo na kraju, ali da ne spojlerujem.
Ko se jos uvek razmislja da pocne, batalite sve sto gledate i bacite se na Better call Saul 😀

Nazad
Vrh Dno