Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Nema prevelikog rizika realno. Ako šalju poruku, pošalju je odmah. Ako ne stigne, povučeš zahtev.

To je ponuda za zadržavanje, a on valjda cilja na redovnu. Ona je 50% tokom cele ugovorne obaveze, pisao sam skorije, ali ne znam koliko brzo agenti zovu bivše postpejd korisnike. Ko pređe iz druge mreže, prvi poziv stigne za svega nekoliko dana, uprkos tome što je aktivna promocija sa besplatnim Mega planovima. Nakon toga periodično pozivaju.
Ja podneo zahtev za prelaz u drugu mrežu, kad su me zvali iz službe za brigu o korisnicima,tražio sam konkretno Neo super, i 6 meseci po 1 din, pa posle 3 meseca po 1 din..
Samo što nije počela da se kune da bi mi dokazala da su joj ukinuli da daje po 1 din mesece, može samo 50%..
Ja joj rekao da to nije istina i da pouzdano znam da su ljudi dobijali po 1 din,medjutim kaze sigurno ne u skorije vreme.
Posle razmišljam da možda ne daju za Neo Super po 1 din mesece, samo 50%..Na kraju sam prihvatio 24 meseca po 50% Neo Surf, i Kucni Net 50%,ukupno 2400 mesečno.
Osetio sam da bi me možda pustila da odem u yettel.

Citam ovo gore o brzini reakcije A1 na prenos broja...meni je samo nestao signal jutros bez ikakve poruke obavestenja ili ponude. nisu hteli da me zadrze lol

kad su me zvali iz službe za brigu o korisnicima
E, sa njima je drugačija situacija, tj. šareno je. Ako te oni pozovu, stvarno uglavnom nude upola cene sve pakete (tvoja priča), isto kao što nude ovi koji žele da te prebace sa pripejda na postpejd (moja priča), a za mesece bez naknade stvarno ne znam. Oni se, konkretno šest, pouzdano dobijaju samo ako ti stigne onaj SMS, ali on konkretno NEO Super ni ne nudi.

nisu hteli da me zadrze lol
Nažalost, ima i takvih slučajeva. Ali eto, ko blefira i cilja na poruku, ona stiže odmah. Ne stigne li, povuče se brzo zahtev za prenos i to je to.

Sta sada A1 nudi za prelazak prepaid to postpaid?
Pominjali smo to i juče, a i pre neki dan je neko pitao. Tu, dakle, daju 50% na sve, zovu te periodično sa brojeva oblika 060791xxxx i nude. Ostaje dobro pitanje može li korisnik to sam da inicira. Uvek može da se proba npr. pozivom BNT-a (to su ti koji zovu zapravo), što je navodno ranije nekima uspevalo. A možda ima i agenata.

Juce uvece sam podneo zahtev u mts za prenos, jutros stigla poruka, otisao u poslovnicu i dobio 6m free + 18m 50% na neo surf ^^ hvala vam, da nisam procitao ovde ne bih se cimao ali stvarno je jednostavno
imaju neki automat na 0601238 koji me je malo izludeo kako on stvarno zeli da mi pomogne ali boze moj

E, da, i to je vredno pomena. Poruka stiže odmah/brzo u odnosu na prijem zahteva, ali sam sistem prenosa ima "radno vreme" do 18h. Ako podnesete kasnije, čekate sutra.

Naravno, a upravo zbog toga je, između ostalog, ta kampanja delom nazvana Puna kuća popusta. Bilo je i intenzivno reklamiranje na različitim kanalima, uključujući poslovnice, gde su isto nudili kombinaciju dve usluge radi popusta. I to mogu biti različite usluge: mobilni brojevi, optički net, kućni net... Tako da može to što ti treba.

S tim u vezi, (uslovno rečeno, hahah) simpatična mi je bila ova reklama, u kojoj lik upravo samom sebi daje kod dobijen na osnovu mobilnog postpejd ugovora, kako bi uzeo optički net. A kad smo kod A1 krindža, podsetimo se i ove zimske u kojoj radnica kao slučajno pokazuje svoju "izazovnu" fotku umesto QR koda za probni eSIM... 🤣

Poslednja izmena:
Sta bi bio maks koji moze da se izvuce prelaskom iz MTS-a u A1 u odnosu na cene paketa na sajtu?

To se dogovaras sa njima, plus imas 20% popusta uz vaucer.
Sad sam nasao, duplo više neta u romingu,10 dana putno osiguranje.

Poslednja izmena:
Nema prevelikog rizika realno. Ako šalju poruku, pošalju je odmah. Ako ne stigne, povučeš zahtev.
Moze da se povuce ovaj zahtev? Da li neko zna koliki vremenski interval moze da se povuce? Pokusala bih uskoro sa zahtevom za prenos iz A1 u mts da izvucem bolje uslove u A1, al se pitam sta raditi ako samo odluce da me puste, mada ne bi mi bio ni veliki problem da budem u mts par meseci. Al ako moze da se povuce zahtev kad vidis da te ne zovu to bi ipak bilo jos bolje

Ne ide to tako,prakticno. Moras biti svesna da se kockas i da mozes i da izgubis. Ako nisi sprema na to,mani se kocke.

Pošto kaže da joj ne bi bio veliki problem ni da stvarno pređe u MTS, onda je okej. Stoji da je kocka, ali zahtevi se u praksi skoro nikad ne odobravaju istog dana (bez poziva korisnika), a pogotovu ne istog trenutka. Ja zapravo predlažem samo minimalno čekanje, tipa jedan sat, da se vidi da li će poslati poruku ili ne. Ako ne pošalju, onda se povuče. Naravno, ovo važi pre 18h, jer je dotad "radno vreme" sistema za prenos. Čekanje na poziv kod A1 već nije zgodna opcija, jer oni lako mogu i da ne pozovu.

Pa opet je nerealno ocekivati da te zovu za sat vremena. Mogu za sat,pet ili sutra,ni to ne mozes znati. Zato kazem da je tesko znati kada povuci zahtev. Mozda nije ni obradjen a ti ga povuces.

Ne razumemo se, ja isključivo ciljam na SMS poruku za zadržavanje koja, ako stigne, stigne automatski, odmah po prijemu zahteva za prenos. Čekanje na poziv bi stvarno bio velika kocka.

Ne razumemo se, ja isključivo ciljam na SMS poruku za zadržavanje koja, ako stigne, stigne automatski, odmah po prijemu zahteva za prenos. Čekanje na poziv bi stvarno bio velika kocka.
Za tu opciju nisam nikad cuo,samo za poziv.

Za tu opciju nisam nikad cuo,samo za poziv.
Mnogi su pisali da su dobili, ali sad shvatam nešto: možda su to zapravo sve bivši pripejd korisnici, koji su na temu došli samo da se "pohvale" da su prešli na postpejd. Većina je pisala da je to dobila van konteksta, pa je teško sa sigurnošću tvrditi. Pa hajde i da sasvim direktno pitam: ima li ko da je dobio SMS za zadržavanje kod pokušaja napuštanja A1 postpejda?

Neograničeni minuti i poruke
Razgovaraj i šalji poruke neograničeno u Srbiji i regionu Zapadnog Balkana (Crna Gora, Severna Makedonija, Bosna i Hercegovina, Albanija, AP Kosovo i Metohija).

Na koju mrezu u Crnoj Gori se odnosi ovo, Ili je svjedno na koju se kacim?

Moze da se povuce ovaj zahtev? Da li neko zna koliki vremenski interval moze da se povuce? Pokusala bih uskoro sa zahtevom za prenos iz A1 u mts da izvucem bolje uslove u A1, al se pitam sta raditi ako samo odluce da me puste, mada ne bi mi bio ni veliki problem da budem u mts par meseci. Al ako moze da se povuce zahtev kad vidis da te ne zovu to bi ipak bilo jos bolje
0601238 pozoves pre/dan nakon isteka ugovora i pitas sta nude za novu uo. Ako ti je ok,prihvatis i gotovo. Ako ne,podneses zahtev za prenos pa ako se jave-jave.

Mnogi su pisali da su dobili, ali sad shvatam nešto: možda su to zapravo sve bivši pripejd korisnici, koji su na temu došli samo da se "pohvale" da su prešli na postpejd. Većina je pisala da je to dobila van konteksta, pa je teško sa sigurnošću tvrditi. Pa hajde i da sasvim direktno pitam: ima li ko da je dobio SMS za zadržavanje kod pokušaja napuštanja A1 postpejda?
12. marta sam predao zahtev za prelazak sa A1 prepaid na MTS prepaid i jako brzo mi je stigla poruka od A1. Supruga je isto to uradila 7. marta i dobila istu poruku:

Voleli bismo da ostanes sa nama i zato ti nudimo posebnu ponudu! Predji na postpaid uz 100% popusta tokom prvih 6 meseci, a nakon toga do kraja ugovorne obaveze placas upola cene. Odaberi tarifu po svojoj meri: Start, NEO 5, NEO Surf ili NEO 30. Aktiviraj ponudu do kraja dana pozivom na 060 1238 ili poseti najblize A1 prodajno mesto. Tvoj A1

Ne znam da li su se stvari u međuvremenu promenile.

Nazad
Vrh Dno