Ja podneo zahtev za prelaz u drugu mrežu, kad su me zvali iz službe za brigu o korisnicima,tražio sam konkretno Neo super, i 6 meseci po 1 din, pa posle 3 meseca po 1 din..To je ponuda za zadržavanje, a on valjda cilja na redovnu. Ona je 50% tokom cele ugovorne obaveze, pisao sam skorije, ali ne znam koliko brzo agenti zovu bivše postpejd korisnike. Ko pređe iz druge mreže, prvi poziv stigne za svega nekoliko dana, uprkos tome što je aktivna promocija sa besplatnim Mega planovima. Nakon toga periodično pozivaju.
E, sa njima je drugačija situacija, tj. šareno je. Ako te oni pozovu, stvarno uglavnom nude upola cene sve pakete (tvoja priča), isto kao što nude ovi koji žele da te prebace sa pripejda na postpejd (moja priča), a za mesece bez naknade stvarno ne znam. Oni se, konkretno šest, pouzdano dobijaju samo ako ti stigne onaj SMS, ali on konkretno NEO Super ni ne nudi.kad su me zvali iz službe za brigu o korisnicima
Nažalost, ima i takvih slučajeva. Ali eto, ko blefira i cilja na poruku, ona stiže odmah. Ne stigne li, povuče se brzo zahtev za prenos i to je to.nisu hteli da me zadrze lol
Pominjali smo to i juče, a i pre neki dan je neko pitao. Tu, dakle, daju 50% na sve, zovu te periodično sa brojeva oblika 060791xxxx i nude. Ostaje dobro pitanje može li korisnik to sam da inicira. Uvek može da se proba npr. pozivom BNT-a (to su ti koji zovu zapravo), što je navodno ranije nekima uspevalo. A možda ima i agenata.Sta sada A1 nudi za prelazak prepaid to postpaid?
Maksimum 50% prelazak iz druge mreže u A1 SRB mrežu...Sta bi bio maks koji moze da se izvuce prelaskom iz MTS-a u A1 u odnosu na cene paketa na sajtu?
Moze da se povuce ovaj zahtev? Da li neko zna koliki vremenski interval moze da se povuce? Pokusala bih uskoro sa zahtevom za prenos iz A1 u mts da izvucem bolje uslove u A1, al se pitam sta raditi ako samo odluce da me puste, mada ne bi mi bio ni veliki problem da budem u mts par meseci. Al ako moze da se povuce zahtev kad vidis da te ne zovu to bi ipak bilo jos boljeNema prevelikog rizika realno. Ako šalju poruku, pošalju je odmah. Ako ne stigne, povučeš zahtev.
Za tu opciju nisam nikad cuo,samo za poziv.Ne razumemo se, ja isključivo ciljam na SMS poruku za zadržavanje koja, ako stigne, stigne automatski, odmah po prijemu zahteva za prenos. Čekanje na poziv bi stvarno bio velika kocka.
Kako doći do vaučera ovih dana, potrebna su mi dva? Da li je neko voljan da podeli?To se dogovaras sa njima, plus imas 20% popusta uz vaucer.
Sad sam nasao, duplo više neta u romingu,10 dana putno osiguranje.
Poslao sam svoje u privatnoj poruci.Kako doći do vaučera ovih dana, potrebna su mi dva? Da li je neko voljan da podeli?
Mnogi su pisali da su dobili, ali sad shvatam nešto: možda su to zapravo sve bivši pripejd korisnici, koji su na temu došli samo da se "pohvale" da su prešli na postpejd. Većina je pisala da je to dobila van konteksta, pa je teško sa sigurnošću tvrditi. Pa hajde i da sasvim direktno pitam: ima li ko da je dobio SMS za zadržavanje kod pokušaja napuštanja A1 postpejda?Za tu opciju nisam nikad cuo,samo za poziv.
0601238 pozoves pre/dan nakon isteka ugovora i pitas sta nude za novu uo. Ako ti je ok,prihvatis i gotovo. Ako ne,podneses zahtev za prenos pa ako se jave-jave.Moze da se povuce ovaj zahtev? Da li neko zna koliki vremenski interval moze da se povuce? Pokusala bih uskoro sa zahtevom za prenos iz A1 u mts da izvucem bolje uslove u A1, al se pitam sta raditi ako samo odluce da me puste, mada ne bi mi bio ni veliki problem da budem u mts par meseci. Al ako moze da se povuce zahtev kad vidis da te ne zovu to bi ipak bilo jos bolje
12. marta sam predao zahtev za prelazak sa A1 prepaid na MTS prepaid i jako brzo mi je stigla poruka od A1. Supruga je isto to uradila 7. marta i dobila istu poruku:Mnogi su pisali da su dobili, ali sad shvatam nešto: možda su to zapravo sve bivši pripejd korisnici, koji su na temu došli samo da se "pohvale" da su prešli na postpejd. Većina je pisala da je to dobila van konteksta, pa je teško sa sigurnošću tvrditi. Pa hajde i da sasvim direktno pitam: ima li ko da je dobio SMS za zadržavanje kod pokušaja napuštanja A1 postpejda?
Pitao i u chatu A1, kazu Telekom i One.@PapaBear66
Ako se ne varam mislim da je T-com
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari