Zvucis kao onaj komentaror arene kad igra Engleska reprezentacija 🙂E to, počinje Leao! Hrvatska odbrana stvarno nije na nivou, očekujem velike stvari od njega!
Na stranu naša trenutna snaga, za 3-5 godina mi ćemo biti među najgorima u Evropi, apsolutno nema smisla da se poredimo sa Hrvatskom, koja je među najboljima. Čak i sada kada im odu Modrić i Perišić.Mi smo miljama daleko od ove igre , nisu slucajno bili vicesampioni i treci na svetu.
Zamišljam scenario u kome USA osvaja SP dok je Trump na vlasti. Na ceremoniji Trump uzima Boginju i kaže ja sam ovo osvojio🤣Sad imam neki osecaj ako Francuska ne osvoji da ce neki outsider osvojiti tipa Norveska ili Meksiko
od sada će svi fudbaleri da budu ćelavi 😁
Dodirnula je i Portugalca, ali sudije rekle da se računa kao slučajan odbitak, a ne kao voljna igra, pa se ne uzima u obzir za razmatranje ofsajda.Da, gledam snimak i to je sto @Kolektor kaze, ali ja sam imao utisak da se lopta odbila od igraca Portugala, izgleda da njega nije dodirnula.
Dodirnula je i Portugalca, ali sudije rekle da se računa kao slučajan odbitak, a ne kao voljna igra, pa se ne uzima u obzir za razmatranje ofsajda.
Mi smo već medju najgorima.Kao što rekoh, Rafa Leao rešio utakmicu 🙂 Drugo poluvreme ludnica.
Na stranu naša trenutna snaga, za 3-5 godina mi ćemo biti među najgorima u Evropi, apsolutno nema smisla da se poredimo sa Hrvatskom, koja je među najboljima. Čak i sada kada im odu Modrić i Perišić.
Isto i ja. Gledao sam nekolio puta snimak akcije i po meni je lopta dobrano udarena od glave portugalskog igraca. Po tome nema ni O od ofsajda. Moje misljenje je da je Hrvatska ostecena.Da, gledam snimak i to je sto @Kolektor kaze, ali ja sam imao utisak da se lopta odbila od igraca Portugala, izgleda da njega nije dodirnula.
Mislim da je za ovo bio Vladan(ko) Stojaković.Milojko je bio neprikosnoven. 😂
"U igru se sprema iskusni Minutes s brojem 22" 😂
Ko je rekao beše: u igru ulazi igrač Angulo Kontrario dok su na tv puštali usporeni snimak iz drugog ugla🤣Milojko je bio neprikosnoven. 😂
"U igru se sprema iskusni Minutes s brojem 22" 😂
Mislim neki komentator iz Novog Pazara na lokalnoj TV ili radiju.Ko je rekao beše: u igru ulazi igrač Angulo Kontrario dok su na tv puštali usporeni snimak iz drugog ugla🤣
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari