Šta je novo?

Svetsko prvenstvo u fudbalu 2026

Rece i lupi. Nije Kongo izgubio 4 godine sa pola razlike. Mislio je na vise od 1:0.

Volim i ja kada slabiji pobede jace, ali brate radije bih gledao Meksiko Engleska, nego Kongo Meksiko sledece kolo...

Свака част Конгу. Само да издрже, јер сам чуо да црнцима концетрација опада после 80-тог минута. 🙂

Да играју на "Sensible World Of Soccer"-u било би 14:0 за Енглезе. 🙃

Volim i ja kada slabiji pobede jace, ali brate radije bih gledao Meksiko Engleska, nego Kongo Meksiko sledece kolo...
To i ja kažem, ove manje ekipe se pogube u kasnijoj fazi. Ispada da samo Brazil može da izbaci Argentinu, Kongo nema šanse, tj. nema dovoljno ofanzivne moći da se bori protiv Argentine i njene sudijske pomoći. A i teze će sudije krasti Engleze.

Zašto je Tuhel bio tako tvrdoglav pa nije zvao Trenta je za udžbenike, ali po meni, zamerio se Liverpulu i to se ne prašta.

1:1

Mi6 je poslao email...

I evo ga, Hari Kejn za spas svetskog prvenstva 🙂 Dovoljno je sto su nam Paragvajci pokvarili derbi Francuska - Nemacka..

Gledam i vidim da je bar 10% (ako ne i vise) od ovih prekrsaja na dosadasnjem delu prvenstva koji nisu sudjeni cist faul. Verovatno su smanjili kriterijum ili su neka nova pravila.

Добро је, гари са Арене, смањи доживљај 🍆 на Енглезе.

Treba uvesti 3sec u reketu, pocece atleticari praviti fudbalske ekipe pa samo da trce i izvuku remi.

Готово. ***!
Овај са Арене...

Свака част Конгу. Само да издрже, јер сам чуо да црнцима концетрација опада после 80-тог минута. 🙂

Rade Bogdanović kaže posle 60-og.

Inferiorni Hari Kejn nastupa protiv "supermena" iz Konga 😂....predvidjam da ce ovaj inferiorni da im zabije 2 gola

Btw,mislim da Kejn ne potice iz neke siromasne britanske porodice

Khm,Khm 😆

Inferiorni Kejn dao dva komada,kao sto sam i predvideo....divim se samom sebi 😀

Nazad
Vrh Dno