Šta je novo?

EON Smart Box (2024-2026) [nije tema za EON aplikacije]

Ma to matoro iz 2024 trazi ti ovaj novi minibox iz 2026 da budes prvi pa da nam pises kakav je 🤣😂🤣😂 , jedino si u problemu ako je u hybrid modu ili ti koristi coax ( DVB-C) onda za sada je CHSTB02 najnoviji al sta ima veze ti trazi nesto jos novije napadaj samo 🤣😂🤣😂
E bas si duhovit....cestitke 🙂....lepo sam pitao, hvala na odgovoru.

2018 god. mator i jeftin uređaj, ništa čudno:

Vidi probaj da izboksuješ neki od novijih:

EDIT: ovo nešto novo iz 2026. godine!? 🙂

Novi čipset: S905X5M
3GB RAM-a
Wi-Fi 6
AndroidTV 14
Uspesno su pre 2 dana zamenili eon box za 2024 verziju. Probao sam bez pretnje za raskid ali sam spomenuo to njihovo povecanje od 1 jula, i odmah sutradan su resili. Hvala puno !

Jel se svima greje ovaj eon 2024 verzija (CHSTB02) i kad je iskljucen TV? hvala unapred.

Naravno, greje se DVB-C tuner pa greje ostatak uređaja.

Zar ne treba da se ugasi uređaj? Sve što radi mora da se greje. TV nema veze sa uređajem, evo meni se D3 mini ne greje kad je isključen, iako je povezan sa coax kablom.

Moze li mi neko pomoci u vezi ovog iritirajuceg zvuka na EON-u.Da li se jos nekome desava ovaj kratki pisak.Mislio sam da nije mozda do TV-a,ali nije.Pojavljuje se sporadicno kad-kad.Da nije neko kasnjenje u prenosu?Postavio sam kratki video,pa ako vam nije problem poslusajte na sta mislim.Pozdrav.

Prilozi

daj informacije i o samom EON box-u

Moze li mi neko pomoci u vezi ovog iritirajuceg zvuka na EON-u.Da li se jos nekome desava ovaj kratki pisak.Mislio sam da nije mozda do TV-a,ali nije.Pojavljuje se sporadicno kad-kad.Da nije neko kasnjenje u prenosu?Postavio sam kratki video,pa ako vam nije problem poslusajte na sta mislim.Pozdrav.
Desava se kod mene samo sam primetio tek neki dan.Doduse pojedinacno.

Jos sam resetovao box,neki dan. Isto stanje.

Kolega koji ima isti model mi je rekao da se i kod njega čuju ovi bipovi. Definitivno je neki softverski problem u box-u. Prethodni model,koji nije koristio koaksijalni kabl,bio je mnogo stabilniji.

Sad sam bas dosao ovde da napisem o tom problemu i vidim da je vec spominjan. Isto se i kod mene javlja ali najvise sada na BalkanTrip kanalu iako se juce desilo i na Arena Tenis. Jedno vreme je N1 bio negledljiv zbog toga ali tamo se vise to ne desava. Bas iritra zvuk uz to se jos i slika zamrzne ponekad. BOX je SDSTB02 coax. Ovo je meni pocelo generalno da se desava kako ih je Yettel preuzeo tj. u momentu kada su ubacili nove kanale pre toga nikada. Javicu se podrsci iako verovatno nemaju resenje, da menjam box ne zelim da ne krene jos i na drugim kanalima da se javlja onda sam ga ugasio, a BT je jedini kanal koji gledam od novih Telekomovih kanala koje su nam uvrstili pored Arena.

Pitanje za one koji su u online pregovorima sa operaterom SBB ,, izboksovali,, još jedan dodatni EON BOX gratis, bez naplate. Kako im se taj free EON BOX prikazuje u aplikaciji Moj SBB?
Meni se vodi kao Renta dodatni box 1 sa naplatom 350 dinara.
Obraćao sam se SBB - u preko call centra za objašnjenje , oni tvrde da se tako prikazuje u sistemu, ali da neće biti naplaćen tj. Biće kako je dogovoreno, a istu info su mi dali i radnici koji su doneli dodatni box da je bez rente. Da li je tačna ta informacija i ako nije šta dalje činiti?

Pitanje za one koji su u online pregovorima sa operaterom SBB ,, izboksovali,, još jedan dodatni EON BOX gratis, bez naplate. Kako im se taj free EON BOX prikazuje u aplikaciji Moj SBB?
Obraćao sam se SBB - u preko call centra za objašnjenje , oni tvrde da se tako prikazuje u sistemu, ali da neće biti naplaćen tj. Biće kako je dogovoreno, a istu info su mi dali i radnici koji su doneli dodatni box da je bez rente. Da li je tačna ta informacija i ako nije šta dalje činiti?
Da vodi se ko renta dodatni uređaj i da uvek piše cena čak i ako je besplatno dat ko pogodnost.

Meni izgleda ovako i sve je ok, nije ništa dodatno naplaćeno:

1000108731.webp

Nazad
Vrh Dno