Ja sam juce bio u poslovnici u V. Stepe i podneo zahtev, niti su mi bilo sta ponudili niti pokazali zabrinutost već mi samo rekli "sutra će vam ukinuti signal a za 8 dana donestite opremu" i dovidjenja!
Pa u mojoj zapravo svima nude zadržavanje stare cene 12 meseci, znači da i tu ima razlike. Moguće da imaju neke kvote po mestima, gde im je važnije da zadrže korisnike.To je ok. U poslovnici nikad ni ne nude ništa. Samo evidentiraju zahtev.
Za 300 din više?Ja na to ne obracam paznju,to mu dodje 7200din za celu ugovornu obavezu,ili mesec ipo dana koricenja paketa.Bolje da juri sto vise meseci za din.Od sutra pocinju nove cene, tako da jos danas ima fore.
Gase signal svima koji su podneli zahtev za raskid ugovora u 00:00.Za 300 din više?Ja na to ne obracam paznju,to mu dodje 7200din za celu ugovornu obavezu,ili mesec ipo dana koricenja paketa.Bolje da juri sto vise meseci za din.
Ne razumem o cemu pricas, nadovezao sam se da ima fore jos danas a ne mesec dana, naravno posle se cenka i dobije mesece po dinar, meni su dali 8 na istu foru ali mislim da je zakasnio.Za 300 din više?Ja na to ne obracam paznju,to mu dodje 7200din za celu ugovornu obavezu,ili mesec ipo dana koricenja paketa.Bolje da juri sto vise meseci za din.
Pa zar 300/30 nije kablovski net? Jel to gde se preselio uopste ima SBB optiku?Imam stranca kod mene u podstanarima, sad se uselio i preselio svoj paket sbb paket na moju adresu ali su mu rekli da mora da potpise novi ugovor
Na staroj adresio koristio paket 500/250, ovde sad kad je presao kaze primetio je da su mu za istu cenu namestili 300/30 … cak ni 300/150 nije dobio.
Ajd sto je dobio manju brzinu downloada za iste pare, nego sto je dobio mizeriju od uploada. Inace u stanu ima optika novija je gradnja, do skoro je bio aktivan yettel optcki, a sad je on doneo taj svoj sbb.
Imate li predstavu u cemu je rec, ugovor je nedavno potpisan pa mozda moze i dalje da se prekine, svakako idem sa njim u poslovnicu sutra da vidim o cemu se radi al reko da pitam za savet ili misljenje.
Jbm li ga znam da ima mts optika u zgradi, nisam pametan dal to znaci i da ima uslovi i za sbb optikuPa zar 300/30 nije kablovski net? Jel to gde se preselio uopste ima SBB optiku?
Tu nema greske. A i vec su me zvali pre na moj broj dosta puta. Interesantno je da sam i jutros zvao 19900 i jutros mi zena nije uopste rekla da vidi da su me juce zvali i da se nisam javio. A sad kao vide. Bez veze.Proveri koji ti je broj upisan za kontakt na aplikaciji SBB ili na sajtu moj SBB oni samo na taj broj zovu i kad im ti ostaviš neki drugi.
Ne znači.Zato su mu i te brzine,zato sto nije optikaJbm li ga znam da ima mts optika u zgradi, nisam pametan dal to znaci i da ima uslovi i za sbb optiku
Nove cene za nove korisnike ili nove cene za stare, koji nisu obnovili igovor?Od sutra pocinju nove cene, tako da jos danas ima fore.
Ja sam juce bio u poslovnici u V. Stepe i podneo zahtev, niti su mi bilo sta ponudili niti pokazali zabrinutost već mi samo rekli "sutra će vam ukinuti signal a za 8 dana donestite opremu" i dovidjenja!
Ok sad je jasnije. Probacemo prekinuti ugovor.@ThePoP SBB ima svoju optiku, ne koristi mts-ovu. skoro je opet bilo reči o tome. podstanar se preselio iz stana sa SBB optikom u stan sa SBB koaksijalnom vezom i zato ima osetne razlike u brzinama i odnosima DL/UL
Ugovor je potpisan pre nedelju dana, stanar je imao stari ugovor na prethodnoj adresi gde mu je ostalo 9-10 meseci ugovorne obaveze i hteo da ga prebaci kod mene na adresu.ako sam dobro shvatio,nisi ni mesec dana u novom ugovoru? Platis penale za taj jedan mesec,ako si dobio neke pogodnosti, izvuces se elegantno.
A sta ce biti sa starim ugovorom koji su mu prekinuli da bi potpisao ovaj novi… taj deo ne znam.Odlicno. Uvalili mu novi ugovor,sami sebe s…….. Izgleda da je puna cena. Nista,zahtev za raskid,platice punu cenu,za ceo mesec i cao. Nemas prava na onih 14 dana,nije sklopljeno na daljinu.
Edit. Nemoj da gledas i slusas sta oni kazu,izlagace te za medalju. Ides i kazes ovo sto sam ti rekao,to su tvoja prava i mogucnosti.
Ajde hvala. Javljam ishodPa stari je postao nevazeci potpisivanjem novog. Imas opciju,po zakonu,da platis i 1 mesec ili 23 meseca. Posto nisi lud,trazis da platis 1 mesec.😉
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari