Šta je novo?

Grand Theft Auto VI

^^
Ja se nadam da će gospoda dozvoliti da ako kupimo igru sada, next gen update dobijemo free 🤔
Bilo bi malo seljački da uzimaju ful priče za poboljšanu grafiku koliko god to bilo, igra je ista.

mili moj, predstavljam ti rockstar biznis model

1782801784355.webp

muzarace oni gta sesticu, jace nego sto su sve prethodne delove zajedno...
a to znaci da ako budes hteo da recimo igras na ps6 ili cak jednog dana na ps7 - moraces oba da kupis ponovo.

jos je i to sto si kupio kod njih upitno, jer eto fizicke verzije naravno nece biti

1782803013944.webp

^^
Ja se nadam da će gospoda dozvoliti da ako kupimo igru sada, next gen update dobijemo free 🤔
Bilo bi malo seljački da uzimaju ful priče za poboljšanu grafiku koliko god to bilo, igra je ista.
Lepo je živeti sa percepcijom sveta da je ovako nešto moguće. 🙂

Poenta jenkako su prodavali nešto što nije u njihovom vlasništvu i koliko će to da ih košta jer će sigurno da ih tuže kupci.

lol...
nisi cuo za skorasnji poraz gaminga u evropskom parlamentu?
i to ovde u evropi gde kao ima nekih prava korisnika.

misaona imenica za aziju i ameriku.

pa radi se o pravima potrosaca - da ono sto bi trebalo da bude tvoje, zapravo to nije.
vazi i za igre i filmove i sve sto kupis i imas samo digitalno na nekom racunu.

lepo reče Gejb, "piracy is not a money issue, but a service problem", nije ni čudo što je piraterija ponovo počela da cveta kad zapravo to što kupiš je samo licenca i tehnički nije u tvom vlasništvu pa može da nestane kad oni budu rešili

skoro pa isti cpu imaju series x i s, jedino je dosta slabiji gpu na S, tako da ce verovatno biti upscale sa 720p ako ne i nize

lepo reče Gejb, "piracy is not a money issue, but a service problem", nije ni čudo što je piraterija ponovo počela da cveta kad zapravo to što kupiš je samo licenca i tehnički nije u tvom vlasništvu pa može da nestane kad oni budu rešili
Tako je, a to da li ćeš imati disk koji se koristi za proveru licence ne menja puno. Mada ajde možeš da ga prodaš nekom drugom za razliku od koda koji iskoristiš.

Svi ovi magazini sto predpostavljaju ovo ili ono znaju koliko i mi ovde. Ceka se Gamepaly Trailer koji ce dati bolju sliku o celoj prici.

Da istina je da "znaju" kao mi jer ne mogu znati pa svi isto "ne znamo". Ali ako svaki dan kao DF tamo sede i pixel peepuju igre ja mislim da bolje od nas procenjuju šta može koja konzola. Ne dajem 100% blanko poverenje ali da je isto kao mi, nije.

Nemaju oni pojma 🤣...da znaju lepo bi napisali spuštaćete output na 1080p, ugasićete RT i upalićete užasni motion flow na TV kako bi imali fluidno iskustvo u 2026 na makini iz 2020

Da istina je da "znaju" kao mi jer ne mogu znati pa svi isto "ne znamo". Ali ako svaki dan kao DF tamo sede i pixel peepuju igre ja mislim da bolje od nas procenjuju šta može koja konzola. Ne dajem 100% blanko poverenje ali da je isto kao mi, nije.
Lovi se u mutnom i oni su odabrali pesimiscticni, "bezbedniji" stav. Kao neko ko se time bavi, mislim da su morali da ukljuce u racunicu to da je rec o Rockstaru i endzinu koji je do sada pravio cuda. Da je rec o Unrealu o kojem se manje vise sve zna pa i da razumem.

Nekako mi deluje kao da soni gura pricu kako ce da bude katastrofa da bi pogurao ps5 pro. Od pre par dana vidjam i na redditu neke botovske postove koji govore kako je pro kao mnogo bolji od base ps5.

Je li, jel zna neko ovde da ukuca u google:
PS5 hardware vs PS5 Pro hardware ?

Samo onako pitam, posto imam izvesne sumnje...

Ili da pita Chat GPT 🙂 Ja sam uzeo pro, jer mi se namestila kombinacija povoljno, ali ne smatram da će na toj verziji igra biti revolucinarno bolja.

Ako za Pro bude 40fps tj. podrska za 120Hz Vrr super, u Spiderman igrama je to skroz prihvatljivo.

Vala, i Horizon tu izgleda dosta dobro. Mislim da još neka igra ima slično, ne mogu sad da se setim.

kako je 40fps prihvatljivo ffs

Uz VRR na 120Hz je "relativno prihvatljivo".

Da, ako imas 60Hz televizor nije, ali TV sa 120Hz i VRR opcijom to pegla i dobije se nesto solidno

Potvrdjujem za VRR i 40fps. Nisam verovao dok nisam lično probao. Iznenadjujuće prihvatljivo.

Nazad
Vrh Dno