Šta je novo?

Svetsko prvenstvo u fudbalu 2026

Voleo bi da neko izvuce statistiku koliko mamlaza promasi penal zato sto izvodi ono start-stop-start-stop

Najveca glupost ikada i FIFA bi ovo generalno trebala da zabrani, to kao "menjanje ritma" a u stvari brdo njih zastane skroz

Sto je najgore, ja sam ubedjen da brdo njih omasi penal zato sto u izvodjenju tog plesa, over-think-uju gde ce da sutnu

Suker i Badjo su u karijeri 100% na penalu (nikad nisu promasili) i obojica su sutirali normalno. Zaletis se - sutnes.

@Kolektor Ih, pogledaj finale ITA-BRA 😛

Odem da spavam, u ponoć, neki minut posle, nisam moga da izdržim više. Odgledao sam regularnih “90 min.”, a navijao sam da utakmica ode u izvođenje jedanaesteraca.

Probudim se zbog vrućine i prvo što uradim uzmem tel. da vidim rezultat. Penale gledam sutra uz kafu.

Korekcija - klupski, suker i badjo su 100% ...

naravno da se secam Badjova promasaja, Mijatove precke, Sergio Ramos koji pogadja vanzemaljce i vraca ih na planetu Vikler iz jednog udarca ... 🙂

Kad smo kod statistike, da se spomene i da je neko odradio free kick statistiku, i da na 10 suteva, samo Mihajlovic prelazi jedinicu, sa 1.05 uspehom. Prvi sledeci je Hojdonk i Zunjijno sa 0.76. Cisto da znate kad se potegne prica ko je najbolji slobodnjak ikada.

Penali Holandija-Maroko…drama k’o u španskoj seriji. 😁
Nisam gledao utakmicu ali penali su za srčku!

Pozdravite mi Joakima Klementa. 😂😂😂

Ajmo afrikanci... sto volEm kad oderu prepotentne mega zvezde gde je jedan igrac placeniji nego svi fudbaleri afrike zajedno (ne bukvalisite)

Al sto volem sti su poslali holandjane kuci, auuuu, isli mi na zivce jos dok sam imao crno beliTV ⬇️

Prilozi

• 20260615_115000.webp
    20260615_115000.webp
    44.6 KB · Pregleda: 146
I ja sam tako ranije voleo kada "slabije" ekipe pobede ali onda to znači da će ih neka namazana ekipa, kao Argentina ili Engleska, odrati od batina u finalu tipa 5-0, kao PSŽ - Inter. Od Nemačke nisam baš ništa ni očekivao, Holandija nije ni imala sreće sa Marokom ali opet.

Baš sam juče rekao komšiji da su Nemci debelo precenjeni, da im je ono što su uhvatili Kurasao uspavane na debiju zamazalo oči, ali ipak nisam očekvao da će ispasti od Paragvaja.

Nemci loši godinama unazad. Od SP 2014 u silaznoj putanji. Nema više onog pobedničkog mentaliteta. Na trenutak bljesnu, odigraju neku utakmicu jako do kraja, pa opet melanholično i tako u krug.
Što se tiče Maroka, ako se ne varam, oni su i zvanično bolja ekipa od Holandije na FIFA rang listi. Pravi derbi bio sinoć. Penal serije katastrofalne i jednih i drugih. Holandija je činimi se izgubila na iskustvo. Ona serija sa Sedorfom '96 ih i dalje prati.

Zar neko stvarno gleda Fifa rang listu?

Mnogo se fudbal promenio, pogotovo u Evropi. Sad vidimo da ta "evropska nova igra" ni po čemu nije bolja od one "stare"... Štaviše, uspela je da upropasti draž majstorstva koje smo mogli da vidimo ranije. Sad više nigde ne možete da vidite dribling jer igrači moraju da igraju kao roboti... Protiv ovog ideš desno, protiv ovog levo, i ako tako ne radiš - više te nema.

Bas los i ruzan za gledati mec nemaca i para. Ako je bilo da prodje 2 min bez prekrsaja, zutih kartona ko migranata u nemackoj...
Nemci zasluzeno putuju kuci sa sve trenerom bauerom.
i upropasti je da ne kazem ko (DukeLander ) gleda iz prikrajka
?

U prvom poluvremenu je bilo 11 faulova, a u drugom deset... U produžecima devet. Ukupno četiri žuta kartona.
Verovatno imaš takav utisak jer je utakmica bila spora u fudbalskom smislu, ali nisam primetio da je bilo mnogo seckanja.

Svaka čast za Paragvaj da protiv Nemačke napravi samo dva faula u prvom poluvremenu.

Sada pogledah penale na obe utakmice. Ne secam se da je bilo toliko promasaja, tipa stative, precke i sl. Od svih utakmica juce i nocas najzalije mi je Japanaca.

Verovatno imaš takav utisak jer je utakmica bila spora u fudbalskom smislu, ali nisam primetio da je bilo mnogo seckanja
Mislio sam prvenstveno na haos kod ponistenog gola, tu su pljustali zuti.
Utakmica imala preko 30 faula, malo po malo pa se neko valja po terenu...

Voleo bi da neko izvuce statistiku koliko mamlaza promasi penal zato sto izvodi ono start-stop-start-stop

Najveca glupost ikada i FIFA bi ovo generalno trebala da zabrani, to kao "menjanje ritma" a u stvari brdo njih zastane skroz

Sto je najgore, ja sam ubedjen da brdo njih omasi penal zato sto u izvodjenju tog plesa, over-think-uju gde ce da sutnu

Suker i Badjo su u karijeri 100% na penalu (nikad nisu promasili) i obojica su sutirali normalno. Zaletis se - sutnes.
Lewandowskom odlicno ide cele karijere sa tim start-stop-start-stop. 86% penale gadja

Nazad
Vrh Dno