nikornla
Nenadmašan
- Učlanjen(a)
- 17.12.2004
- Poena
- 2,335
Ja 😂Neko reče da je glupo što će Nemačka i Francuska igrati već u 1/8 finala... 🤪
Bila bi fora da izgube i Francuzi, ali taj film nećemo gledati.
Ja 😂Neko reče da je glupo što će Nemačka i Francuska igrati već u 1/8 finala... 🤪
Duplu kafu... Taman da pogledaš i HOL-MARProbudim se zbog vrućine i prvo što uradim uzmem tel. da vidim rezultat. Penale gledam sutra uz kafu.
?i upropasti je da ne kazem ko (DukeLander ) gleda iz prikrajka
Mislio sam prvenstveno na haos kod ponistenog gola, tu su pljustali zuti.Verovatno imaš takav utisak jer je utakmica bila spora u fudbalskom smislu, ali nisam primetio da je bilo mnogo seckanja
Zezanje apropo od pre par dana sto sam izbacio emodji zbog kojeg sam popio upozorenje 😉Bas los i ruzan za gledati mec nemaca i para. Ako je bilo da prodje 2 min bez prekrsaja, zutih kartona ko migranata u nemackoj...
Nemci zasluzeno putuju kuci sa sve trenerom bauerom.
?
Lewandowskom odlicno ide cele karijere sa tim start-stop-start-stop. 86% penale gadjaVoleo bi da neko izvuce statistiku koliko mamlaza promasi penal zato sto izvodi ono start-stop-start-stop
Najveca glupost ikada i FIFA bi ovo generalno trebala da zabrani, to kao "menjanje ritma" a u stvari brdo njih zastane skroz
Sto je najgore, ja sam ubedjen da brdo njih omasi penal zato sto u izvodjenju tog plesa, over-think-uju gde ce da sutnu
Suker i Badjo su u karijeri 100% na penalu (nikad nisu promasili) i obojica su sutirali normalno. Zaletis se - sutnes.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari