Šta je novo?

Svetsko prvenstvo u fudbalu 2026

Da ali Brazil nije "neka ekipa iz evrope" i uvek ih je krasilo nešto više. Kao onaj niz poteza da ne kažem kombo Vinisijusa kad je proturio loptu kroz noge pa izdriblao i pogodio spoljnom stativu. To je Brazil koji se voli a ovo je neki na izdisaju.
Ne postoji vise ekipa iznad, nikad nece ni biti nijedna vise, kvalitet ce padati samo na dole a razika ce se smanjivati.

Kakav Brazil kad skoro 20 godina nemaju neku ekipu.

Ne zaboravite da Brazil vodi Carlo Ancelotti!
Tog lika sam mrzeo od uvek zbog njegove poznate taktike koja ubija fudbal kao igru. Parma, Juventus, Milan..igra iskljucivo na jedan gol vise.

Pa realno ovo je Ancelotijeva pobeda. Promenio je taktiku na poluvremenu, krenuli su vise da igraju na centarsuteve i to im je donelo izjednacenje. Pogodio je i sa izmenama.

Svakako draze mi je da vidim Brazil u zavrsnici Mundijala, nego Japan.

Nznm sto ste digli toliku frku, los Brazil . U II pol mogli su im dati jos 2-3 gola , ali lopta nece da udje .
Japan u II pol samo jednu pravu kontru i upropasti je da ne kazem ko (DukeLander ) gleda iz prikrajka 😉 .
Brazil i bez Nejmara i samo sa Vinicijusom prolazi . Nadam se da Nejmar igra od sledeceg kola , pa ce biti vise golova.
U kaznenom prostoru da je onako rukom u lice udaren Mesi to bi bio penal , makar iz war sobe .
Marijani je dobro sudio , a Japan odigrao dobro samo I poluvreme.

znači, nisam ništa propustio. malopre sam krenuo da gledam, par minuta pre kraja četvrtine

Ovo prave "svabe" igraju, kod njih reprezentacija kao migracioni kamp.
Kinezi sa malog prešli na veliki tenis, napati ovaj Noleta.

Nekako mi Nemci najvišee leže. Ne priča non stop pusti te da gledas utakmicu kaže par imena jedna rečenoia i onda ćuti pola minuta.

goool!
gube beli

Nekako mi Nemci najvišee leže. Ne priča non stop pusti te da gledas utakmicu kaže par imena jedna rečenoia i onda ćuti pola minuta.
Ima onaj jedan komentator na Areni koji non stop prica, bas se covek uzivi ali i smara.

Svaka cast za Paragvaj za ovaj gol, ali mnogo au izgubljeni u odbrani, trce svi kao muve bez glave i opet im neki Nemac ostane sam u kaznenom 😂

Havertz 1-1

Nojer vadi kestenje iz vatre. Za sada je sve otvoreno obe ekipe imaju sansu za narednu fazu.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno