Šta je novo?

Električni bicikli i električni skuteri tema

• Začetnik teme Začetnik teme a c a
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
E upravo trotinete najvise i mere, posto je i u Nemackoj sve vise ludaka koji voze autobahn-om one kineze koji idu 85+ km/h. Oni su glavna posast jer se sa njih najlakse pada i onda te zgazi onaj ko vozi iza tebe i usere se i tebi i sebi u zivot!

U principu za el. bicikle zakon vec postoji,samo da se sprovodi.I onda su upropastili sve.
Licno tolerisao bi brzinu vecu od 25km/h,ali svi ucesnici u saobracaju bi morali da poznaju propise.

U principu za el. bicikle zakon vec postoji,samo da se sprovodi.I onda su upropastili sve.
Licno tolerisao bi brzinu vecu od 25km/h,ali svi ucesnici u saobracaju bi morali da poznaju propise.
Pa i to već postoji, zove se AM i za električna vozila je do 4kW i 45km/h. Good enough?

Dakle sve je ok, samo da se sprovodi Zakon.

Kod Iraca max 20km/h. Ne treba nikakva registracija skutera i vozac mora biti stariji od 16 godina. Danas sam video kad su zaustavili lika i oduzeli skuter kojem je max brzina 71km/h.

1782684551355.webp1782684528585.webp

Sa Icon huntera iz 2024 blokada se skida jednostavno kada se podigne sedište i kompletno izvadi dolazimo do haos žica,postoji jedna tanka nesećam se boje ali jednostavno se raskači na džeku.Ide kao metak nego kod mene je problem što indikatori ne pokazuju tačnu potrošnju baterije,tek posle tridesetak kilometara prva počne da žmirka.Inače vratio sam blokadu čisto zbog bezbednosti na našim kraterima.Tražim nekog ko se stvarno razume u ovaj model jer imam dilemu i oko još jedne žice koja je bila fabrički raskačena a nalazi se iznad zadnjeg točka.

Nasao sam na Serking i Dakar 100 je isto.Das kontakt desnu kocnicu stisnes 9 puta i cekas.Pojave se sve 3 brzine i to je to.
i kolega sa Dakar 100 isto je tako otkljucao.

Nazad
Vrh Dno