Meni je bilo signala do kraja MotoGP-a.Nestade signala 2 kruga pre kraja MotoGP trke u Asenu(AS Premium 4), a nema ni Adrenalina. Bitno je da AS9 radi.
Prebačen prenos na Areni 2
Ако је 7200 не може у исто време.1. Probaj wifi preko 5ghz, Tehnicolor nudi i 2.4 i 5.
Eto, a ja sam to pokusavao da im objasnim 3 meseca, 5 mejlova, 5-6 puta u poslovnicu i isto toliko poziva u call centar. Ni kada sam na kraju popizdeo i svasta im napisao, zapretio ratelom i sl, nije im palo na pamet da ponude neki popust za taj combo (posto mi TV ne treba) nego kao od prvog dana - mozete na kombo po komercijalnim uslovima (u prevodu full cena ako hoces), ali su zato morali da mi daju raskid bez penala. Tako da cu sada zbog idiota da raskidam ovaj ugovor, pa za 10 dana da uzimam taj glupi combo da bi dobio sa popustom umesto da su to odmah uradili... Ne znam sta da ti kazem, ako ti treba brzi net a nema bolje opcije od Supernove kod tebe uzmi to dok se ne predomisle (odnosno dok ne zaborave da su nudili)...
P.S. ja sam sve blizi da kupim dobar outdoor 5G modem i sa A1 vikend netom da placam 3500 mesecno za neogranicenu brzinu i protok (mislim da realno moze da se izvuce 400/50 tu gde sam - sa telefonom i usb tetheringom u tavanu imam uglavnom oko 200/15 trenutno, kada ga izbacim napolje za test, zna da ide i do 500-600 a UL nekad do 50) i da se ne vezujem nikakvim ugovorima ni za koga dok se ne pojavi normalan net na mojoj lokaciji.
Na zalost bitrate na move je ocajan, tako da dzaba sto to jesu hd (ili cak 4k) rezolucije kada je strim toliko kompresovan da cesto izgleda gore nego stari SD stream. Iris je malo bolji, ali kao neko ko je prvo koristio EON, posle Iris, pa sada Move, znam kako full HD MOZE da izgleda kada provajder ne skrtari na protoku. 1. put sam presao sa konja na magarca (iris), a sad ne znam na sta sam sisao sa magarca jer je slika stvarno ocajna za danasnje standarde. Jedino 4k kanali (znaci Eurosport 1 - posto su ostali neke gluposti) izgledaju prihvatljivo.4. Kvalitet slike mi deluje kao da nisu HD kanali, slika je nekako bleda, ali recimo info na Adrenalin kanalu je 1920x1080 60p HDR HD
Da li imate sugestije kako pobošljšati situaciju koju sam naveo gore.
Sve isto kao kod mene. Ako vam je upload bitan, a cena nije prolem i moze preko firme, meni je telekom nudio direktnu paricu 100/100 za nekih 15-16k mesecno, verovatno to moze svuda da se dobije za slicne pare.Ако ми верујеш њихову телевизију и не гледам, узео сам од зета еон и то једино и гледам. Зато што је апликација милион пута боља и једноставнија. А због тога сам и ишао ка томе да узмем само интернет.
У мојој улици само они, адсл или кабал и ништа више. Што је најгоре ни мобилна мрежа није пуна па самим тим ни те брзине нису задовољавајуће. А с обзиром да радимо од куће и супруга и ја, брзина нета нам је веома битна.
i kako sada odgledati trku? Svakako fali taj segment kada se vrati unazad, a danas pustaju prethodnu trku u 17h umesto najavjene jucerasnje)Pa verovatno stari, koristim dve cam kartice. Istice mi ugovor 26.8. Ne verujem da ugisese pred trku f1 bas 😀 Sad zovem operatera, cekanje duze od 10 min, bice veselo.
Ја сам им нудио новац да ми омогуће оптику јер сам чуо да може, међутим били су упорни у томе да то није могуће.Sve isto kao kod mene. Ako vam je upload bitan, a cena nije prolem i moze preko firme, meni je telekom nudio direktnu paricu 100/100 za nekih 15-16k mesecno, verovatno to moze svuda da se dobije za slicne pare.
Haha, i ja sam im bukvalno nudio da platim, da razvuku glupi kabl preko jos 2 bandere do moje kuce, ali apsolutno nikog to nije interesovalo 🙂 Tako da cu i ja zavrsiti na tom od 5300 (ili verovatnije ovaj od 5700, nije tolika razlika u ceni a net je 50% brzi), samo jos uvek cekam da mi daju sa nekim popustom jer necu da placam punu cenu kao i ovi sto za iste pare dobiju optiku.Ја сам им нудио новац да ми омогуће оптику јер сам чуо да може, међутим били су упорни у томе да то није могуће.
А 15-16к месечно је озбиљна цифра. 🙂
Договорио сам се, 8 месеци по 50% за овај пакет од 5300. Рекоше ми свакако да је моја улица у плану за оптику па ако се то деси прећи ћу а до тад ***. Боље нема…
Ma i sa tim sa probao - kao pravno lice, nece da se cimaju 🙂 Samo Fiber Pro, tu hoce da se cimaju posto ti za 2 godine naplate 3600e za 100/100 🙂Verovatno u tvom gradu ili delu grada nemaju konkurenciju pa neće da ulažu u optiku. Kod mene na 5m od zgrade visi optika a kad pitaš da uvedu kažu ne može za fizička lica, samo pravna 😂 banda monopolistička. Jedva čekam da istekne ugovor i da ih otkantam.
Размишљао сам о том јачем пакету, али сам питао да ми дају 12 месеци по 50% и не, нудили су ми исто 8 месеци па сам пристао на овај 400/20. Телевизију ћу плаћати а нећу гледати 🙂Haha, i ja sam im bukvalno nudio da platim, da razvuku glupi kabl preko jos 2 bandere do moje kuce, ali apsolutno nikog to nije interesovalo 🙂 Tako da cu i ja zavrsiti na tom od 5300 (ili verovatnije ovaj od 5700, nije tolika razlika u ceni a net je 50% brzi), samo jos uvek cekam da mi daju sa nekim popustom jer necu da placam punu cenu kao i ovi sto za iste pare dobiju optiku.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari