More space, ali ja nisam primetio razliku nakon migracije.Vlasnici 14.2" MacBook Pro, koje podešavanje za rezoluciju koristite - Default ili more space?
Nekako mi je sve previše krupno sa MacOS Tahoe. Možda ne bih ni primetio da se na drugoj particiji nisam igrao sa MacOS 27...
9to5mac.com
MacBook Neo: $699 (up from $599)
13-inch MacBook Air: $1299 (up from $1199)
15-inch MacBook Air: $1499 (up from $1299)
M5 14-inch MacBook Pro: $1999 (up from $1699
uvek tu da asistiram!^^^ @pagodaa Bravo, baš korisne informacije.
Enivej, ove cene koje su sada na Apple.com, pa i više, mi imamo odavno. Ja sam skuplje platio u EU MacBook Pro pre par meseci nego što je sada u Americi (4300 eur vs 4099$ koliko je sada). Videćemo za koliko će da poskupe u Evropi i da li će, ovom logikom će biti MacBook Pro sa M5 Pro skoro 3000 eur, a M5 Max može i do 5000 eur.
Umesto za 599$, osnovna verzija sa 256GB sada kreće od 799$.Ali interesantno je što na spisku sa poskupljenjem i nema "običnog" minija.
MB m5 max код ме је већ 4800e 18-32-36 2tb , 18-40-48 2tb 5400e^^^ @pagodaa Bravo, baš korisne informacije.
Enivej, ove cene koje su sada na Apple.com, pa i više, mi imamo odavno. Ja sam skuplje platio u EU MacBook Pro pre par meseci nego što je sada u Americi (4300 eur vs 4099$ koliko je sada). Videćemo za koliko će da poskupe u Evropi i da li će, ovom logikom će biti MacBook Pro sa M5 Pro skoro 3000 eur, a M5 Max može i do 5000 eur.
9to5mac.com
Hvala.@RingeRaja Čestitke za sjajan tajming, kolega.
Nažalost, ovim povećanjem cene osnovog mini m4 modela za $200, prilično su mu unakazili odnos cena/kvalitet - 16/256 će kod nas da košta bar 100 hiljada a verovatno i više. Tako da uređaj više nije interesantan, bar meni kao nekom ko je kupovinom mini modela hteo da zaokruži svoj Apple ekosistem (već posedujem iPhone, Apple Watch i Airpods slušalice).
Beta jos nije izasla, ovo sad je dbPošto nemam herca da instaliram bilo kakvu betu na miniku, željno iščekujem macOS 27 final release i instaliraću ga odmah, neću čekati .1 build.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari