Šta je novo?

Svetsko prvenstvo u fudbalu 2026

Skače Nikola kao Blanka 👌

Moze neko da mi izracuna posto navijam za Juznu Koreju - posto su trenutno 8 na listi "trecih mesta", prolaze dalje samo ako Austrija pobedi Alzir ?

Ovaj Martinez nije normalan, Portugalci da crknu od muke od vrućine i vlage, Kolumbija igra samo napad a njemu Rafa Leao na klupi, igra ovaj nesrećni Zoao Feliks.

Svaki napad Rafe bio uspešan, driblao i po 2 igrača Kolumbije, pretrči, dobar i u defanzivi, ne može Feliks da igra u 4-3-3, Nuno Mendeš se već bio umorio kada je Rafa ušao. Sada i Portugalija teško do kraja, lagano ide samo Argentina.

Komentator AS na utakmici Alžir - Austrija me podsetio na davnu 2008 i Hrvatska-Turska...
Hrvati daju gol u 120.minutu
"Turska Švicarsku neće videti..."
U sledećem napadu Turska izjednačuje, a nakon penala i izbacuje Hrvatsku...
EURO 2008

Svaki napad Rafe bio uspešan, driblao i po 2 igrača Kolumbije, pretrči, dobar i u defanzivi, ne može Feliks da igra u 4-3-3, Nuno Mendeš se već bio umorio kada je Rafa ušao. Sada i Portugalija teško do kraja, lagano ide samo Argentina.
Zar ne bese ko pobedi ovde ide direkt na argentinu?

Kakva je ovo teska namestaljka izmedju Austrije i Alzira, bruka i sramota. Kako daju gol, tako prestanu da igraju..

kakvi parovi. Francuskoj i Argentini je super, sigurno stižu do polufinala

1000017139.webp 1000017140.webp

1000017141.webp 1000017142.webp

I Brazilu pored ovakvih Engleza će sigurno biti lakše nego Francuzima protiv Holanđana pa čak i protiv ovakvih Nemaca.

Usudio bih se čak reći da Francuzi od favorita imaju najteži deo žreba.

Bezveze sto su u 1/8 odmah nemci na francuze, a u nekim drugim parovima osetno slabije ekipe. Da, znam, nije više tolika razlika izmedju timova kao ranije, ali opet.

Predskazanje:

U 1/16 ce da poispada lep broj favorita.

Moja neka predvidjanja za potencijalna iznenadjenja:

Portugal - Hrvatska > obe reprezentacije su definicija "moz da ispadnu odma a moz' da osvoje", tako da je 50-50%

Senegal - Belgija > koliko god Belgija bila ubedljiva u grupi, Senegalci su fizicki 110% na ovom prvenstvu. Oce to kad odrastes u najtoplijoj zemlji na svetu. Dajem senegalcima 45%

Brazil - Japan > Ima jos godina da prodje da se Brazil oporavi od onih 7:1 i da se vrate na vrh. Japan zemlja fudbala, dajem Japanu 50%

Argentina - Cape Verde > Navijacki, dajem Zelenorćanima 25% sanse iako je protivnik Argentina, iako kladionice stavljaju 1.10 na prolazak Argentine. Neverovatno je da Cape Verde koji nema poraz na ovom prvenstvu, najveci problem ima u napadu

Holandija - Moroko > Opet i pored ubedljive igre Holandjana, Moroko igra neki specifican fudbal, dajem im 40% da iznenade

Predskazanje:

Senegal - Belgija > koliko god Belgija bila ubedljiva u grupi, Senegalci su fizicki 110% na ovom prvenstvu. Oce to kad odrastes u najtoplijoj zemlji na svetu. Dajem senegalcima 45%

U kojoj to grupi je Belgija bila ubedljiva? Sa Egiptom 1-1, sa Iranom 0-0 i dobili mrtvi Novi Zealand 5-1. Ovo je dominacija u grupi samo za one koji su juce poceli da prate fudbal. Senegal ima dobar napad, ako Mane odigra na nivou iz Bayerna prolaz Senegala nece da bude iznenadjenje. A ni Rudi Garcia nije bas najsjajnija tacka, u vecini timova gde je radio pre Belgija nije se bas proslavio. Meni je ovo 50%-50% utakmica, cak bih dao blagu prednost Senegala.

Iskreno mene privlace dueli Por-Cro i Bra-Jap.

@momsab

Trener Norveške je sačuvao sve igrače, nije rizikovao povrede igrača u utakmici za koju je procenio da mu nije bitna. De la Fuente je ostao i bez Yamala i bez Williamsa.

Ne bi me iznenadilo. Japanci poslednjih godina igraju dobar fudbal.

kakve prilike za gol tokom jednog minuta 😱 grubo igraju crno-crveno-beli, al' ne daju se žuto-zeleni

Drago mi je sto nisam gledao ovaj mec otpocetka, verovatno su se juznoafrikanci dobacivali s golmanom

Nazad
Vrh Dno