Šta je novo?

Netflix je u Srbiji (Pročitati prvi post)

• Začetnik teme Začetnik teme peja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pokusao sam 3 maila, koja nisu imala netflix ranije, intesa visa, yettel master, nigeria vpn, nije proslo. Probao sam svaku kombinaciju nekoliko puta. Sacekacu par dana, pa cu videti hoce li proraditi, kao sto neki savetuju.

Kada dodjem do placanja. Ide ono da ukucam mail, stigne link, idem na kreiranje naloga, odaberem mobile, dodje na placanje, unesem podatke kartice i izadje greska: "There appears to be a problem with the payment method you are trying to use." Radim preko telefona, android, probao samsung browser i brave, isto uvek. Probao sa vpnom od pocetka, probao da upalim kada dodje do cena. Nisam imao uspeha.

Kada dodjem do placanja. Ide ono da ukucam mail, stigne link, idem na kreiranje naloga, odaberem mobile, dodje na placanje, unesem podatke kartice i izadje greska: "There appears to be a problem with the payment method you are trying to use." Radim preko telefona, android, probao samsung browser i brave, isto uvek. Probao sa vpnom od pocetka, probao da upalim kada dodje do cena. Nisam imao uspeha.
Skoro sam komšinici pravio nalog i nije htela da prođe uplata bez uključenog VPN-a. Znači, prođe transakcija i tek onda gasiš VPN. Možeš sa bilo kojim G-nalogom.

Vpn radi, ne gasim ga uopste. Vidim da preporucuju nigeria vpn, nisam isprobavao druge. Probao sam da menjam server u okviru vpna, isto bude. Vidim da je neko pisao da neke banke imaju ogranicenja za valute, pa cu pozvati banku da pitam i za to

Ja sam sam NLB imao problem (moras da ih zoves da odblokiraju), dok mi je RF prosla bez problema vise puta.

Zvao sam Intesu, nemaju ogranicenja za bracu iz Afrike. Nista, ostaje mi da pokusavam u narednom periodu, pa mozda nekad prodje

Dok sam bio u Intezi, nije mi prolazila nikako uplata za Netflix Nigeriju.

U Unicredit mislim da sam zvao da mi odblokiraju, dok Yettelova kartica mi prolazi bez problema evo već godinu dana.

Ako imaš nekoga da je u Unicredit ili Yettelu, zamoli ga barem da proba preko njegove kartice za prvi mesec, pa mu daj 500din u kešu, ako uspe. 🙂

Imam ja svoju Yettel master, nije mi prosla

Ja sam u Intezi i prolazi mi bez problema već dve godine. Internet kartica.
Moram otici da intese da uzmem internet karticu. Imao sam nekada davno neku visa electron, koia je valjda imala slicnu svrhu, ali je u to vreme nisam puno koristio, pa nisam ni uzimao novu.

Moram otici da intese da uzmem internet karticu. Imao sam nekada davno neku visa electron, koia je valjda imala slicnu svrhu, ali je u to vreme nisam puno koristio, pa nisam ni uzimao novu.
Viza elektron ti je sada viza debitna. Najbolje ove dve. Novac držiš na prvoj, a plaćenje preko internet kartice. Prebacujem novac po potrebi sa jedne na drugu. Iako debitna ima mogućnost kreiranja virtuelnih kartica, dešavalo mi se da je pojedini prodavci ne prihvate, a internet kartica prolazi bez problema.

Odjavio sam se sa regularnog Netfliksa koji sam zadnji mesec platio 10.99 eura. Danas mi stiže od njih ponuda u iznosu od 5.99 eura mesečno. Da li je neko imao sličnu ponudi i da li je to ista ponuda programa koje sam i imao?

Odjavio sam se sa regularnog Netfliksa koji sam zadnji mesec platio 10.99 eura. Danas mi stiže od njih ponuda u iznosu od 5.99 eura mesečno. Da li je neko imao sličnu ponudi i da li je to ista ponuda programa koje sam i imao?
Ista ponuda filmova/serija ali rezolucija 720p umesto 4K, i mozes gledati na 1 uređaju istovremeno umesto na 4.

Nazad
Vrh Dno