Odem stom namerom ali me agent u poslovnici ubedjuje da ne prelazim 😂da se vratis u mts i trazis zahtev za prenos broja na prepaid, pa cekaj a1 ponudu za ostanak
Odi u yettel i tamo podnesi za prepaid, isti ce ishod biti 🙂Odem stom namerom ali me agent u poslovnici ubedjuje da ne prelazim 😂
Nece biti isti ishod. Juce sam iz A1 otišao u Yettel, podneli mi u Yettelu prenos broja iz A1 kod njih na pripejd. Niko me ništa nije ubeđivao da ostanem u A1.Odi u yettel i tamo podnesi za prepaid, isti ce ishod biti 🙂
Ja sam potpisao pre par nedelja. Čini mi se da treba neko vreme da se pravi popust zabeleži u sistemu.Šta je ovo?
Potpisao sam ugovor za Neo Surf sa 20% popusta?
Koliko ti treba da plaćaš mesečno?Ja sam potpisao pre par nedelja. Čini mi se da treba neko vreme da se pravi popust zabeleži u sistemu.
Pre manje od 7 dana sestra je dobila 6x1 din 18x50% NEO Surf, ali bilo je napinjanja, isto joj pricala da nema vise tih meseci po 1 din, ali ona je bila spremna da ode u yettel pripejd.Sad me pozvali da me zaustave oko prenosa broja. Nudi 1500 din za Neo Super.. Ne da neki mesec po dinar, nema šanse. Rekao sam joj da pozove za sat vremena.
Kaže mi da nemaju promociju davanja po 1 din, trenutno imali su je pre. Sad samo 50 posto..
Da li se inatiti sa njima ili prihvatiti ovu ponudu.?
Ako si spreman da odes na yettel prepaid barem 2 mes pa ponovo u a1, trazi vise pa ako nema pusti broj, ako pak ne zelis da se bakces posle opet sa prebacajima onda prihvati samo 24x50%, razmisli dok te ne pozove i to bi bilo to, nema neke polemike. Zavisi i od agenta na kog naletis izgleda i kako te proceni.Prica da nema ponuda sa 1din. Vec samo 50%
Uvek mozes 1 prihvatiti(npr kucni net), a za 2 se cenkati, pod uslovom da si spreman da te puste u drugu mrezu i da ti nije tesko posle 60 dana opet bakcanje sa prenosom.Pa pazi, uz ovaj mobilni paket, ide i ugovor za kucni net, znaci dva ugovora mi nudi po 50%.Ukupno 2400 mesecno...
Nesto mi se ne mlati sa njima, dobra mi je i ova ponuda, ali ako vec idu 2 ugovora kod njih zašto ne bi bio i neki mesec po 1 din
Sve OK. I kod mene je za KN pun iznos iako imam 25% popusta na KN a u istoj aplikaciji za Neo Surf iznos sa popustom od 50%.Šta je ovo?
Potpisao sam ugovor za Neo Surf sa 20% popusta?
Kao što vidiš u napisanom - možeš sam sebi da daš popust 20% na stari (počev od sledećeg obračunskog perioda, što znači ne tačno od datuma kad iskoristiš vaučer) i novi ugovor.Promocija "Puna kuća popusta" - Važi od 05.04. do 30.06.2026. za postpaid Pretplatnike. Uz vaučer kod, novi Pretplatnik dobija 20% popusta na mesečnu pretplatu za jedan od sledećih postpaid tarifnih paketa Klasik, Klasik Plus, NEO 10, NEO Surf, NEO 50, NEO Super, NEO Pro ili NEO Ultra, 5G kućni internet tarifnih paketa: 5G KućniNet Basic, 5G KućniNet, 5G KućniNet Plus, 5G KućniNet Duo, 5G KućniNet Duo Plus ili tarifnih paketa za optički internet: NET 300, NET 600, Duo, Duo Plus koji važi tokom ugovorne obaveze od 24 meseca. Postojeći Pretplatnik takođe dobija 20% popusta na mesečnu pretplatu od sledećeg obračunskog perioda, bez obzira na odabrani tarifni paket. Popust važi do kraja ugovorne obaveze od 24 meseca ili 6 obračunskih perioda za Pretplatnike bez ugovorne obaveze. Postojećem Pretplatniku vaučer kod dostupan je u MojA1 aplikaciji. Nakon isteka ugovorne obaveze ili 6 obračunskih perioda, Pretplatnik plaća punu cenu mesečne pretplate u skladu sa pretplatničkim ugovorom.
Aktivacijom promocije "Puna kuća popusta", novi Pretplatnik ostvaruju pravo na dva nova vaučer koda koji će biti dostupni u Moj A1 aplikaciji. Dobijene vaučer kodove Pretplatnik može:
- dati trećem licu koje ih može iskoristiti za dobijanje 20% popusta na cenu mesečne pretplate tokom trajanja ugovorne obaveze od 24 meseca uz aktivaciju jednog od sledećih postpaid tarifnih paketa: Klasik, Klasik Plus, NEO 10, NEO Surf, NEO 50, NEO Super, NEO Pro ili NEO Ultra, 5G kućni internet tarifnih paketa: 5G KućniNet Basic, 5G KućniNet, 5G KućniNet Plus, 5G KućniNet Duo, 5G KućniNet Duo Plus ili tarifnih paketa za optički internet: NET 300, NET 600, Duo, Duo Plus sa ugovornom obavezom od 24 meseca ili
- Pretplatnik sam može iskoristiti vaučere za dodatnu aktivaciju nekog od gore navedenih tarifnih paketa na svom postojećem pretplatničkom ugovoru uz ugovornu obavezu od 24 meseca na dodatnim tarifnim paketima, sa popustom od 20% na cenu mesečne pretplate tokom trajanja ugovorne obaveze na dodatnom tarifnom paketu.
Nakon aktivacije jednog od vaučera, postojeći Pretplatnik ostvaruje dodatnih 20% popusta na cenu mesečne pretplate inicijalno aktiviranog tarifnog paketa (po osnovu kojeg je Pretplatnik dobio vaučere), počev od sledećeg obračunskog perioda do isteka ugovorne obaveze, ukoliko je treće lice ili Pretplatnik aktivirao jedan od gore navedenih tarifnih paketa uz ugovornu obavezu od 24 meseca. Po isteku ugovorne obaveze, Pretplatnik plaća punu cenu mesečne pretplate u skladu sa važećim pretplatničkim ugovorom. Navedeni popust se primenjuje dodatno, uz popuste koje je Pretplatnik ostvario prilikom zaključenja pretplatničkog ugovora. Postojeći Pretplatnik može ostvariti dodatnih 20% popusta samo jednom, bez obzira da li su oba vaučera aktivirana. Aktivacija vaučera moguća je najkasnije do 30.9.2026. godine, nakon čega njihova aktivacija više neće biti moguća.
Prilikom obnove ugovora ili novog ugovora dodavanje uređaja oni uvek dodaju osiguranje.Pozdrav jel imao neko situaciju da mu se odjednom pojavi osiguranje uredjaja na računu
Sigurno ga nisam tražio niti aktivirao
Ali bez uređaja .Upravo to može, ali ne znam da li možeš sam da to iniciraš. Ali ako te oni pozovu, a to su brojevi oblika 060791xxxx, ponudiće 50% na sve.
Meni direktno nude u vip za obnovuZavršio sam upravo.. Prihvatio sam 50% za oba ugovora, 2400 mesecno x24... NeoSuper i Kucni net 50mbs.Realno, dobra mi je ponuda,isao sam na nju, ali sam hteo da pokušam i neki mesec po 1 din.. Ona mi kaze da stvarno nemaju sad te ponude, dala bi mi.
Ja joj rekao da sam se čuo sa agentom iz yettela i da mi daje za yettel 100, 6 meseci po 1 din, ostalo po 50%..Ona mi na to kaže da su joj stvarno ukinuli tu mogućnost da da mesece po 1 din.
Ma ok, prihvatio sam jer sam procenio da ce mi pustiti broj da ode u Yettel, sto mi nije bas godilo da se i tamo jurim i čekam 50%..
Zavrsio sam sad i zamenu rutera, stari ruter za novi Zte k20..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari