Upoređujem standard i ultimate edition. Ako sam dobro shvatio, ultimate dodaje veliki broj dodatnih automobila, odeće, tetovaža i slično. Nema dodatnih misija. Možda nije loše uzeti standard, pa kasnije nadograditi ako bude želje za tim.
ma bice kao i u ostalim igrama - startujes sa vise i bolje.Upoređujem standard i ultimate edition. Ako sam dobro shvatio, ultimate dodaje veliki broj dodatnih automobila, odeće, tetovaža i slično. Nema dodatnih misija. Možda nije loše uzeti standard, pa kasnije nadograditi ako bude želje za tim.
Ne vidim cemu hejt ako zele da se zastite od preranog leakovanja igre, sto je po meni totalno opravdano. Ovako potpuna kontrola prilikom izlaska igre, a posle diskove cemo lako da dodamo. Plus sto ce svi fizicke kopije da dobiju nedelju dana ranije, da mogu takodje da preload-uju igru i budu spremni 19-og.ma bice kao i u ostalim igrama - startujes sa vise i bolje.
a ovo za kupovanje prazne kutije sa aktivacionim kodom bi trebalo da bude kaznjavano bicevanjem na trgu svakog ko je to predlozio u r* i odobrio.
ne treba r* da insteresuje ni da li imam bluray citac, ili dvd ili stagod. za tu transakciju bih trebalo da mogu da igram igru ako zivim na primer u nekom isturenom selu bez ili sa slabim internetom.
no navikli su nas - you will owe nothing.
Definitivno prazna priča, najmanji problem im je da ubace proveru unutar Xbox/PS sistema i blokiraju ranije pokretanje igre.Mislim da je ta zaštita od leakovanja prazna priča, oni svakako ne pakuju ni delić igre na disk.
cek, ovo prvi put cujem pa se pitam dal sam dobro razumeo - znaci svi koji su kupili igru ce prvo dobiti samo aktivaciju a diskove kasnije?Plus sto ce svi fizicke kopije da dobiju nedelju dana ranije, da mogu takodje da preload-uju igru i budu spremni 19-og.
bice diskova kasnije kad popusti prodaja, na ovaj nacin sa cd key ce da prodaju vise kopija sto je i njihov cilj, mogli su realno neku 150$ verziju gde se dobija disk, kako kaze kolega iznad "20$ nije neka razlika" 🙂cek, ovo prvi put cujem pa se pitam dal sam dobro razumeo - znaci svi koji su kupili igru ce prvo dobiti samo aktivaciju a diskove kasnije?
da bi se sprecilo prerano leakovanje igre?
U neko slično vreme kao i PS6 verzija. 😀Nego, kada ce PC verzija, za nas sirotinju sto nemamo konzole? 😀
Mesec dana kasnije. Ne bih ni razmatrao ovu prevaru bez diska.bice diskova kasnije kad popusti prodaja, na ovaj nacin sa cd key ce da prodaju vise kopija sto je i njihov cilj, mogli su realno neku 150$ verziju gde se dobija disk, kako kaze kolega iznad "20$ nije neka razlika" 🙂

Opste je poznato da se sve R* igra na joypadu i na PC-u jer je mnogo veci deo igre voznja/jahanje (mnogo bolje na preciznim analognim palicama iz udobnosti fotelje od WASD) nego pucnjava. A za one bangave tu je i autoaim.Misliš za nas PC Master Race koji neće da pucaju džojpedima, nego mišem ko gospoda? 😀
Uvek mogu da stave neki deo igre online bez koga se ne može pokrenuti plus su to konzole, nema hakovanja kao na PC.Ne vidim cemu hejt ako zele da se zastite od preranog leakovanja igre, sto je po meni totalno opravdano. Ovako potpuna kontrola prilikom izlaska igre, a posle diskove cemo lako da dodamo. Plus sto ce svi fizicke kopije da dobiju nedelju dana ranije, da mogu takodje da preload-uju igru i budu spremni 19-og.
Sta bi bilo da dobijes disk, a da ti igra dodje 3-5 dana kasnije u odnosu na ostale, po meni trenutna je bolja opcija.
Pusti nas da rant-ujemo 😛Ja ne znam što je tema na igrama za PC, imaju konzolaši svoju sobu. 🙂
Ne radi se o tome sta je tesko, nego o tome u cemu se vise uziva. Sa pecurkom pogodim smer i ugao koji hocu lako, a sa tastaturom cvakam nesto izmedju AWAWWAWWA ili WDDWWDWWWW kao pecinski covek. Mada ima takvih i na joypadu, kada vidim kako su nenaviknuti, samo coveku da dodje da mu metne asov u ruke i da se drzi kopanja. Znacenje finese da potrazi u recniku.Pošto je inače opštepoznato da se automobili u GTA i konji u RDR mnogo teško usmeravaju tastaturom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari