- Učlanjen(a)
- 03.11.2008
- Poena
- 1,605
Za sledece postavljanje linkova ka piratskim iptv listama sledi trajni ban

ja sam probao na Move, negde u februaru mesecu, i to imas unazad u postovima ... slika je katastrofalna, kao da si pustio preko net-a (stream) ... na Iris-u je slika mnogo bolja, ali ce svaki uredjaj dobiti apdejt ... ja sam im licno ponudio na 5 godina ugovor da mi ostave Iris platformu, sto su oni odbili ... na kraju sam im vratio sve, (bio mi je probni period od 14 dana) i presao na Eon ...Da li je bolja slika na Move tv aplikaciji od Iris tv?
Ko je probao oba.
Koliko znam Iris go se lagano gasi i ostaje samo Move za sve korisnike.Pišu po forumima da je bolja slika na Iris GO od Move tv.
Sada se dvoumim između te dve opcije.
Kako za koju firmu što se tiče move TV aplikacije da kod svakog njihovog provajdera radi drugačije što se tiče kvaliteta slike. Ko da i ako je ista aplikacija svako od njih dobija različt strem što se vidi i po kašnjenju istih.Pišu po forumima da je bolja slika na Iris GO od Move tv.
jedan dobar razlog??Nije bolja slika na Irisu od Move aplikacije .
Imaj oba i gledam ..Nigde ne vidim da je slika bolja na Irisu u odnosu na movejedan dobar razlog??
Pišu po forumima da je bolja slika na Iris GO od Move tv.
Zato što većina meša babe i žabe kad govore o Iris kao kompletnoj platformi a ne pojedinačnoj aplikaciji o kojoj je ova tema. Što se tiče Iris aplikacije za Smart TV nekad je bio slučaj da je bila stabilnija u radu od move sad to nije. Slika više zaostaje i to u desetinama sekundi na Iris u odnosu na move, na move je takođe bolje rešeno vraćanje kanala u nazad,bolje radi ubrzanje na move pretraga je preciznija mada je na obe daleko od savršenog ponekad kad pretražiš nešto iz video kluba ili neku emisiju koja je emitovana u opšte ih ne pronađe a ti ih vidiš da imaju. Znači ko što rekoh ljudi mešaju babe i žabe kad pričaju o Iris što dođe uz njihove stb i box uređaje gde ti slika ne zaostaje nemaš osećaj ko da na pojedinim kanalima gledaš kung Fu filmove sa lošom sinhronizacijom,manje lagovanja itd.Imaj oba i gledam ..Nigde ne vidim da je slika bolja na Irisu u odnosu na move
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari