Šta je novo?

Move TV (aplikacija) [nije tema o TV box-u]

Za sledece postavljanje linkova ka piratskim iptv listama sledi trajni ban

Danas nešto čačkao po Moj MTS app,i iskoči mi ponuda da probam Move,ona varijanta free do isteka ugovora...posle vidim da se pisalo da je ta akcija bila vezana za 2025god. Meni ugovor istice krajem ove godine,a kada proverim za samu app (Move),pise da je free do 2028god 🙂
Sad mi tek nista nije jasno:
1000029804.webp

Ja sam je probao u poređenju sa EON-om,i rekao bih da je bolja slika. Poredio sam samo Arena Premium kanal. I ne znam na koju foru radi,ali nema baferovanja kod mene uopste,kako izaberes neki kanal,pusta ga momentalno,kao da je vec sve unapred učitano.

Pišu po forumima da je bolja slika na Iris GO od Move tv.
Sada se dvoumim između te dve opcije.

Da li je bolja slika na Move tv aplikaciji od Iris tv?
Ko je probao oba.
ja sam probao na Move, negde u februaru mesecu, i to imas unazad u postovima ... slika je katastrofalna, kao da si pustio preko net-a (stream) ... na Iris-u je slika mnogo bolja, ali ce svaki uredjaj dobiti apdejt ... ja sam im licno ponudio na 5 godina ugovor da mi ostave Iris platformu, sto su oni odbili ... na kraju sam im vratio sve, (bio mi je probni period od 14 dana) i presao na Eon ...

Kako za koju firmu što se tiče move TV aplikacije da kod svakog njihovog provajdera radi drugačije što se tiče kvaliteta slike. Ko da i ako je ista aplikacija svako od njih dobija različt strem što se vidi i po kašnjenju istih.

Zaboravio sam da platim jedan racun i nakon sto sam platio, za svaki kanal kaze da nije pronadjen, moram rucno da kliknem na kanal, upalim/ugasim i onda se pojavi kanal, i to moram da radim uvek. Pisao sam njihovoj podrsci ali i dalje cekam odgovor, da li mozda neko zna sta bi resilo problem?

Imaj oba i gledam ..Nigde ne vidim da je slika bolja na Irisu u odnosu na move
Zato što većina meša babe i žabe kad govore o Iris kao kompletnoj platformi a ne pojedinačnoj aplikaciji o kojoj je ova tema. Što se tiče Iris aplikacije za Smart TV nekad je bio slučaj da je bila stabilnija u radu od move sad to nije. Slika više zaostaje i to u desetinama sekundi na Iris u odnosu na move, na move je takođe bolje rešeno vraćanje kanala u nazad,bolje radi ubrzanje na move pretraga je preciznija mada je na obe daleko od savršenog ponekad kad pretražiš nešto iz video kluba ili neku emisiju koja je emitovana u opšte ih ne pronađe a ti ih vidiš da imaju. Znači ko što rekoh ljudi mešaju babe i žabe kad pričaju o Iris što dođe uz njihove stb i box uređaje gde ti slika ne zaostaje nemaš osećaj ko da na pojedinim kanalima gledaš kung Fu filmove sa lošom sinhronizacijom,manje lagovanja itd.

Nazad
Vrh Dno