Pa možeš da kažeš da mu je ovaj podmetnuo nogu, ali kao da je bitno. Brazil ovo dobija bez problema.Pa jeste Škot je inicirao kontakt tako što je šutnuo Vinisijusa ali ipak nekako da ti neko ovo uradi na fudbalu ne znam da bi rekao jeste druže faulirao sam te (Škot Vinisijusu kaže to mislim 🙂 )
Nesto sto nisi verovao da ces ikad napisati.Au kakvo prvo poluvreme izmeďu Maroka i Haitija.
Vidi se da je ostavilo traga na njih to sto im dva igraca igrala/igraju u Srbiji.. 🙂Korejanci baš negativno iznenadili, najvažniju utakmicu odigrali najslabije.
Korejanci baš negativno iznenadili, najvažniju utakmicu odigrali najslabije.
Ni krivi ni duzni bolje prosli od Senegala,Turaka..svaka im cast sve u svemu 😀Jeste, sigurno su prosli, zavrsili su kao drugi na tabeli. I to dalje idu na Kanadu, pa imaju realne sanse za 1/8 finala...
zvanične tabele grupa koje se uživo ažuriraju su ovde:Jel Juzna afrika sigurno prosla?

И ја сам збуњен.Zar kopačka u visini glave nije opasna igara odnosno prekršaj? EDIT: i to bez kontakta?
Jel se to nešto promenila pravila u Fudbalu?
Мислим да је у 21 час.Da li znate u koliko sati se igra finale?
Što bi rekao domaćinski sudija na jednom seoskom turniru, isto tako pri sličnoj situaciji, tražiš opasnu igru, visoko podignutu nogu, a on na to dosudi kontra i kaže "niska glava".Zar kopačka u visini glave nije opasna igara odnosno prekršaj? EDIT: i to bez kontakta?
Jel se to nešto promenila pravila u Fudbalu?
Ovo forsiranje i favorizovanje velikih polako postaje odvratno...Ova žena, nazovi sudija, toliko iritira kako navija za Nemce. Pa ti posle drže neka predavanja o fer pleju, ovi što selektivno primenjuju pravila.
Sudija ne mora da gleda VAR, VAR je samo sugestija. Bukvalno sve odluke idu na vodenicu Nemačke, ovo je prva utakmica koju gledam da sudi žena pa neću reći šta mislim, ali jezivo koliko je Ekvador pokraden. VAR je savršen sistem ali se ne koristi kako treba, to mora da se menja, VAR mora nekada da koriguje glavnog sudiju, bez obzira šta on mislio. Gomila nebulozno-komercijalnih odluka, poput one da Mesi ne dobije crveni karton i propusti celu grupu.И ја сам збуњен.
Био сам убеђен да ће јој јавити из VAR собе да погледа.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari