Šta je novo?

Hisense televizori

• Začetnik teme Začetnik teme momsab
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ed Gin Monster...Netflix Dolby Vision na ovom tv-u razara. Znaci ta serija ne moze da se gleda na obicnom LCD-u ili nekom krsu, to je danasnji standard. MORA HDR i pristojna svetlina. Mogu misliti sta je na onim televizorima od 10k+ evra....

Pozdrav svima, zanima me misljenje za moju situaciju i potrebe. Gledam da pazarim tv 65-75", gledao sam 65" u7q za 70000 na ananasu a e7q pro od 75" se nudi za 88000. Sedeo bih na oko 3.2-3.4m a sto se tice sadrzaja sta gledam, imam eon premium i tu gledam filmove, rekao bih da je to HBO, planiram i netflix da koristim, a cesto pustim i direkt sa neta online seriju u onom, losem kvalitetu. Gledao sam sve specifikacije ali me brine samo velicina da nece biti dovoljna za tu distancu. Citajuci ove komentare vezane za u7q me dovodi u pitanje da li se isplati uzimati zbog kvaliteta nama dostupnog sadrzaja za gledanje jer mi se svidjaju ti efekti kontrasta minileda koje nudi ili je mozda bolje da ipak uzmem 75" e7q pro zbog velicine jer ako necu moci izvuci tu lepu sliku sa ovim sto gledam na u7q da li se isplati zrtvovati velicinu zarad upitnog kvaliteta filmova sto cu gledati? Samim tim sa druge strane se postavlja i pitanje da li ce 1080p liciti na nesto na 75" tvu.
Nadam se da sam bio jasan i da pitanje ima smisla 😅

za tu udaljenost može 65" uzevši u obzir kvalitet materijala. prema nekim proračunima za toliku udaljenost i 4K sadržaj treba 85" 😁

Obizirom da si naveo da ces da gledeas filmove/serije "loseg" kvaliteta ulaznog signala, sta god da uzmes bice ti lose. Mozes i oled da uzmes od 100" ako na njemu gledas kvalitet serije Bolji zivot, samo dzabe bacena para.
Prelistaj malo forum, kupi neki android box, ubaci stremio/nuvio pa pusti ko covek film od 70-80gb, onda iz TV-a izvlacis maximum

Jeste gori, ali nije los. Tako da bih prije 75 inči. Imam taj model i skroz je to korektno.

Nazad
Vrh Dno