Šta je novo?

Svetsko prvenstvo u fudbalu 2026

Роналдо зубке само кад добије лопту, ја у трансу већ био. 😄
Данас потпуно равнодушан.

Ronaldo (jedan jedini) je bio fenomen (to mu je bio i nadimak) ali je fizički bio prejak u gornjem delu tela. Kolena to nisu mogla da izdrže.
Što se HB tiče, hidratacija na kiši i 19 stepeni...
Pussys...

Negde pročitah da će 500 miliona biti samo deo za FIFU od reklama na tim pauzama...

Nisam gledao maerickwe sportove sem NBA imeni se smucilo ono njihovo reklame, odugovlacenje utakmica traji satima e to sada rade sa fudbalom jer ako oces da zaradis kome das pa Amerima da organizuju.
Afrika, Katar, Rusija njima je bio cilj da se prikazu u sto boljem svetlu zarada nije bila prioritet Amere krivi stojko zabole za prikazivanje u svetu oni su naj naj i zato gledaju samo pare, onda dolazimo da je fudbal u durgom planu.

SPF2026_2.webp
imao sam viška slobodnog vremena pa sam napravio presek nakon 2. kola

kao što se vidi, biće čupavo u trećem kolu. od 48 ekipa, 7 je obezbedilo prolaz dalje a 5 je ispalo. čeka se još 25 ekipa za eliminacioni deo prvenstva.
sve utakmice 3. kola po grupama se igraju istovremeno, što dodatno daje na neizvesnosti63531e5e-8650-43a0-96c1-c8213ce7f8b5.webp

Poslednja izmena:
@momsab imaš tu moć da izvršiš autokorekciju, ispalo je 5 timova što si i označio na tabelama 😉

Zbog ovog novog pravila oko određivanja mesta na tabeli gde umesto gol razlike odlučuje H2H došlo se do situacije da dva meča zadnjeg kola ama baš ništa ne odlučuju za 4 tima koja ne mogu ni gore ni dole a to su dueli Argentina-Jordan te SAD-Turska dok će Meksiko protiv Češke i Nemačka protiv Ekvadora moći na teren da izvedu bukvalno koga hoće jer predstoji nikad duža eliminaciona faza. 5 timova već završilo prvenstvo i mogu polako da pakuju kofere.

Što se tiče trećeplasiranih mnogo je tu kalkulacija i tek u nedelju ujutru po našem vremenu kada se završi grupna faza sve će biti poznato i koja od čak 495 kombinacija je validna i prema kojoj će se odrediti 8 od 16 parova 1/16 finala.

Evo linka za te sve kombinacije što se tiče trećeplasiranih.

https://en.wikipedia.org/wiki/2026_FIFA ... kout_stage

@momsab imaš tu moć da izvršiš autokorekciju, ispalo je 5 timova što si i označio na tabelama 😉
nisam bio toliko dokon 🙂 tabele su odavde preuzete i spojene ovako zbog boljeg pregleda. biće ispravljena greška

povele komšije

2:1 za sada. napeto

što ne kažete da Švica vodi i to 2:0?
pardon 2:1

Kanada se bas ispromasivala, realno je bilo da se zavrsi 2-2.

sutrašnje utakmice. na redu su grupe A, C i E
1782335742409.webp
mislim da će u 3 i u 22 biti dobre

@djalf za 🇧🇦 nije sigurno 100% da ide dalje

vidi šta je napisao @Miki Ue

E moji Škoti

E moji Marokanci

🤣

E moji Škoti opet niste normalni. Dva gola poklonili.

Spasio ih var a jeste faul

Poslednja izmena:
Ово ни пришло фаулу, чак се ни штопер Шкотске није бунио код гола... Вар боље избацити, кад треба не ферма га нико.

Da ga je sapleo jeste, a dal bih ja svirao faul, pojma nemam jer jeste malo čudna situacija.

Pa jeste Škot je inicirao kontakt tako što je šutnuo Vinisijusa ali ipak nekako da ti neko ovo uradi na fudbalu ne znam da bi rekao jeste druže faulirao sam te (Škot Vinisijusu kaže to mislim 🙂 )

Nazad
Vrh Dno