Šta je novo?

Supernova (2024+)

Znaci sad je provereno? Samo internet znaci da ide duplo sporiji za vise para. Pa zauvek cu hotspotovati ako je to resenje.
Na koaksijalnom kablu, i samo internet paketi - iz nekog razloga je neko dosao na tu genijalnu ideju. Optika je u istim tim paketima ostala iste brzine, a u kombo paketima i optika i koaks su zadrzali iste brzine.

Zavrsih saradnju sa ovom gospodom.,iako sam poslednje cetiri godine placao po dinar 😉. Preselio se u novu kucu,nisam hteo da razvlacim kablove,a i nije bilo dobre ponude. Od marta koristim a1 5g Kn u kombinaciji sa Eon- van mreze,i opet dodje jeftinije nego nov SN paket. Pre mesec dana najavio raskid,danas razduzio opremu.

Mozda nekome znaci u vezi obnove, meni su ponudili putem telefonskog poziva za obnovu ugovora - 50% popusta prvu godinu ili 1m gratis i TV (3 razlicita modela u ponudi).

Zavrsih saradnju sa ovom gospodom.,iako sam poslednje cetiri godine placao po dinar 😉. Preselio se u novu kucu,nisam hteo da razvlacim kablove,a i nije bilo dobre ponude. Od marta koristim a1 5g Kn u kombinaciji sa Eon- van mreze,i opet dodje jeftinije nego nov SN paket. Pre mesec dana najavio raskid,danas razduzio opremu.
Koliko placas za Eon?

Do novembra 1890d..mada ce valjda cena da ide gore od 1.7. na 2100 pa od novembra 2900. Opet imam 5 slotova + Eon smart slot+2 eon boxa pa cu ih zadrzati najverovatnine.

Pozdrav mene zvali danas da obnovim ugovor i ponudili mi 1m 50% popusta...Sta je najbolje sto mogu da dobijem? Presao bih ja na A1 ali problem je sto kod mene u kraju jedino Supernova ima i osudjen sam na njih...

Dobio sam 10 meseci 50%, ostalo puna cena 4599 dinara sa e računom. Paket je Superplan 2 lite, prosek izađe 3600 dinara. Dosad sam plaćao 3000 dinara. Nisam smeo da rizikujem sa A1 KN., drugih opcija nemam. Podneo sam zahtev za raskid ugovora, isticao je 30. 06.

Box nema (dobiješ dva cam modula) , ima tv slot. Ovo za tv slot nemoj da me držiš za reč, nisam ga koristio a u aplikaciji imam tri komada (2 Superplan - a i jedan Soko Lite) i ne koristim nijedan.

Nema Move slotova vezanih za glavnu TV uslugu / nema kreiranog naloga za novu Move platformu bez da se korisniku da na korišćenje smart box.

Kako nema, šta je ovo kod mene? Ovo što sam sakrio su korisnička imena. Možda ne radi?

Prilozi

• Screenshot_20260620_194726_Moj mts~2.webp
    Screenshot_20260620_194726_Moj mts~2.webp
    28.4 KB · Pregleda: 37
Donje ti je očigledno Move OTT nalog uz Soko mobilnu tarifu.
A zašto imaš još ne 1 nego 2 naloga nemam pojma 😂

Ćale koji koristi samo CAM modul uopšte nema Move kao digitalni servis ( = nema kreiran nalog već samo na MojMTS nude trial mesec uz uslugu fixne telefonije).

Poslednja izmena:
Imam taj lite na dva mesta, nemam ni ja pojma. Probaću ovih dana. Ovaj uz Soko Lite radi sigurno, sad sam probao. Čudni su putevi supernovini...
😁

Jedan je već navedeni Superplan a u drugoj kući je net+tv+ fiksni po ceni fiksnog, promocija. Ali jeste sve na isti JMBG.

Stari exe net korisnik, ponudili produzenje ugovora za 50 posto na pune dve godine plan super 3m.

Moze to i bolje. Tipa 21mes x 1din, ostalih 3 mes po 50% i slicno. Mene godinama pokusavaju da prebace na supernova pakete, al mi se nesto ne da 🙂

Stari exe net korisnik, ponudili produzenje ugovora za 50 posto na pune dve godine plan super 3m.
To je vec nesto. Znaci meni posto nude 50% na 12m, trazicu da provere da li mogu 24m 😀

Ja sam stari exe net korisnik.
Evo već par godina idem bez ugovora. Plaćam 3340din mesečno i za te novce imam Net 100/40, fiksni i televiziju (nije ograničen broj TV uređaja)

Pre 2 godine su nudili prelazak na nove pakete sa izgovor digitalizacija, poboljašnje bla bla, signal se gasi, bla bla bla....
Pre 2 nedelje su me zvali iz Supernove da ponude Super plan 3S i 3M sa istim objašnjenjima, signal se gasi, digitalizacija...

Sve dok postoji mogućnost funcionisanja ovako, bez ugovora, ostajem na tome 😀

Чудно да вам још нису закључали телевизију нама на коперникусу је од почетка све закључано.

Звали и мене, нудили скупљи пакет + ЛЏ ТВ “гратис” и 1м 50%. Нисам прихватио.

Друга опција је била пакет од 5300 и 8 месеци 50% и трећа опција коју сам прихватио је само нет 400/20 јер немам услове за оптику, 3800 и 4 месеца по 50%. Свакако еон гледам дуже од годину дана а на њиховом сајту макс брзина на каблу 100/10 је 4500дин

Иначе сад плаћам пакет 3800, стари Л пакет.

Звали и мене, нудили скупљи пакет + ЛЏ ТВ “гратис” и 1м 50%. Нисам прихватио.

Друга опција је била пакет од 5300 и 8 месеци 50% и трећа опција коју сам прихватио је само нет 400/20 јер немам услове за оптику, 3800 и 4 месеца по 50%. Свакако еон гледам дуже од годину дана а на њиховом сајту макс брзина на каблу 100/10 је 4500дин

Иначе сад плаћам пакет 3800, стари Л пакет.
Hoces da kazes da si dobio net bez TV-a 400/20? Meni su smanjili 200/20 na 100/10 i 3 meseca se natezem sa njima, nece da povecaju jer "ne postoji brzi NET paket". Imaju 400/20 u combo paketima ali to mi ne nude kao alternativu vec mogu samo da platim punu cenu.

Danas i mene zvali jer mi je istekla ugovorna obaveza. Nude slican paket S koji je 5300 mesecno i fenomenalnih jedan mesec od 50% umanjenja 🤣
Odbio sam naravno i ostajem ovako po 5600 dok ne naidje nesto bolje.

Hoces da kazes da si dobio net bez TV-a 400/20? Meni su smanjili 200/20 na 100/10 i 3 meseca se natezem sa njima, nece da povecaju jer "ne postoji brzi NET paket". Imaju 400/20 u combo paketima ali to mi ne nude kao alternativu vec mogu samo da platim punu cenu.

Тако је.
400/20 по цени од 3800.
4 месеца 50%.

Можда су ми дали ту брзину јер већ имам исту, шта знам. 3х сам питао и госпоја је потврдила да је брзина 400/20. 🙂

Мој друг је сам иницирао прелазак са мтс бакра у супернова оптика, добио је 12х50, других 12 месеци пуна цена!!!

Kako je inicirao, jel preko poslovnice ili telefonski? Mene za to isto zvao neki batica i nudi max 6 meseci po 50%...
Преко пословнице отишао и рекао да му јотел Ниш тренутно даје боље услове и повољности, вероватно код агента може да се добије и боља понуда, ако имаш на локацији јотел из Ниша!!!

Nazad
Vrh Dno