Šta je novo?

Svetsko prvenstvo u fudbalu 2026

Ma Mesi se ko Lebron vozi u autu koji je izolovan i udiše samo čisti kiseonik. Kakvi lekovi, kakve tablete. Prirodni talenat i zdrav život.

Uzimao hormone za rast i razvoj, strogo zabranjena sredstava u sportu zbog čega se diskvalifikuje, ali eto nije problem da se frizira mali simpaticni hobit.

Jedno je kada imas problem u razvoju, drugo kada radis dop.
Ni ja ga ne varim ali ne treba mesati ove dve stvari.

Jedno je kada imas problem u razvoju, drugo kada radis dop.
Ni ja ga ne varim ali ne treba mesati ove dve stvari.
Pa sta je Maradona uzimao, pogotovo njegovi izvori nabavke zdravije je od ovog.
"Upotreba hormona rasta je strogo zabranjena u sportu i nalazi se na crnoj listi Svetske antidoping agencije (WADA) u kategoriji anaboličkih agenasa. Zabranjen je kako na takmičenjima, tako i van njih."

Sve super dostignuca i majstorstvo, samo ako si kljukan nečim ko mali imas prednost u odnosu na ostale.

"Upotreba hormona rasta je strogo zabranjena u sportu i nalazi se na crnoj listi Svetske antidoping agencije (WADA) u kategoriji anaboličkih agenasa. Zabranjen je kako na takmičenjima, tako i van njih."
Šta je zdravije? Kokain i efedrin od hormoma rasta 🤣. Ne znam kako se to gleda ali hornom je koliko znam uzimao nekada a ne kao Šapić tokom karijere, možda grešim.

P.S. ne znam što tolika polemika čovek se bukvalno šeta pi terenu celu tekmi ne troši se. Prvu je valjda samo 7km prešao u odnosu na ostale to dodje baš malo.

"Upotreba hormona rasta je strogo zabranjena u sportu i nalazi se na crnoj listi Svetske antidoping agencije (WADA) u kategoriji anaboličkih agenasa. Zabranjen je kako na takmičenjima, tako i van njih.

Dobijao je hormone rasta pre profesionalnog ugovora (završio terapiju sa 14 - 15 godina ) , sa 17 je potpisao profesionalni ugovor, WADA tada nije čestito ni postojala u sadašnjem obliku a svakako postoji pravilo o izuzecima u terapeutske svrhe.
Što Duke kaže, treba razlikovati stvari.

Šta je zdravije? Kokain i efedrin od hormoma rasta 🤣. Ne znam kako se to gleda ali hornom je koliko znam uzimao nekada a ne kao Šapić tokom karijere, možda grešim.

P.S. ne znam što tolika polemika čovek se bukvalno šeta pi terenu celu tekmi ne troši se. Prvu je valjda samo 7km prešao u odnosu na ostale to dodje baš malo.
I onda da gol i postane nacionalni heroj.

Koga briga što je ostatak tima na aparatima za disanje...

Dobijao je hormone rasta pre profesionalnog ugovora (završio terapiju sa 14 - 15 godina ) , sa 17 je potpisao profesionalni ugovor, WADA tada nije čestito ni postojala u sadašnjem obliku a svakako postoji pravilo o izuzecima u terapeutske svrhe.
Što Duke kaže, treba razlikovati stvari.
Kada dobijas doping sa 11-12 kao nerazvijen, "normalno je" da si sa 17 brzi i jači od svih, odbijali se od njega kao da je hulk.

Da ostavimo da WADA vodi računa o dopingu. Mesi, ko što reče kolega, vrlo slabo trči. Ono što bih dodao, ni intenzitet trčanja mu nije na zavidnom nivou, a i to je bitno pogledati. Na prošlom prvesntvu su naši bili u vrhu po istrčanim kilometrima, ali na dnu po intenzitetu.

no, šta se to dešava u Filadelfiji gde treba da bude sledeća utakmica? mislio sam da je tamo uvek sunčano

Bog ne da Mbapeu da prestigne Mesija 😀

Samo da ne opali grom ⛈️ 🌩️ ⚡, onda mora pola sata prekid.

biće dobro ako ne navuku svi upalu pluća

Toplo je, a ove uslove neki fudbaleri najviše vole.

dok se čeka ☀️ u Filadelfiji, da vidimo današnji raspored:
1000017057.webp
cenim da će biti dobra druga po redu

Koliki je prekid? Valjda nece biti HB posle, evo im vremena za reklame.

Pola sata, ako opali ponovo grom u tom nekom blizem radijusu, od tog trenutka opet pola sata.

prekinuto na 50 minuta

Jordan oba gola primio iz kornera, pri cemu bi ovaj drugi da je iole uticajnija reprezentacija u pitanju bio ofsajd.

Irak slicnu gresku napravio i u prvoj utakmici, stvarno su ozbiljan kandidat za najgoru selekciju na SP.

Ko je rekao Turska?! 🇹🇷🙂

Nazad
Vrh Dno