Mada više liči na AsterixaUpao u bure ko Obelix
Pa sta je Maradona uzimao, pogotovo njegovi izvori nabavke zdravije je od ovog.Jedno je kada imas problem u razvoju, drugo kada radis dop.
Ni ja ga ne varim ali ne treba mesati ove dve stvari.
Šta je zdravije? Kokain i efedrin od hormoma rasta 🤣. Ne znam kako se to gleda ali hornom je koliko znam uzimao nekada a ne kao Šapić tokom karijere, možda grešim.Pa sta je Maradona uzimao, pogotovo njegovi izvori nabavke zdravije je od ovog.
"Upotreba hormona rasta je strogo zabranjena u sportu i nalazi se na crnoj listi Svetske antidoping agencije (WADA) u kategoriji anaboličkih agenasa. Zabranjen je kako na takmičenjima, tako i van njih."
Pa sta je Maradona uzimao, pogotovo njegovi izvori nabavke zdravije je od ovog.
"Upotreba hormona rasta je strogo zabranjena u sportu i nalazi se na crnoj listi Svetske antidoping agencije (WADA) u kategoriji anaboličkih agenasa. Zabranjen je kako na takmičenjima, tako i van njih.
I onda da gol i postane nacionalni heroj.Šta je zdravije? Kokain i efedrin od hormoma rasta 🤣. Ne znam kako se to gleda ali hornom je koliko znam uzimao nekada a ne kao Šapić tokom karijere, možda grešim.
P.S. ne znam što tolika polemika čovek se bukvalno šeta pi terenu celu tekmi ne troši se. Prvu je valjda samo 7km prešao u odnosu na ostale to dodje baš malo.
Kada dobijas doping sa 11-12 kao nerazvijen, "normalno je" da si sa 17 brzi i jači od svih, odbijali se od njega kao da je hulk.Dobijao je hormone rasta pre profesionalnog ugovora (završio terapiju sa 14 - 15 godina ) , sa 17 je potpisao profesionalni ugovor, WADA tada nije čestito ni postojala u sadašnjem obliku a svakako postoji pravilo o izuzecima u terapeutske svrhe.
Što Duke kaže, treba razlikovati stvari.
Tunis je isto tu negde, bore se za poslednje mestoIrak slicnu gresku napravio i u prvoj utakmici, stvarno su ozbiljan kandidat za najgoru selekciju na SP.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari