Šta je novo?

Svetsko prvenstvo u fudbalu 2026

Švabe teško da kalkulišu pošto su ispali dva prvenstva 2018,2022 u grupi, pretpostavljam odatle i ponašanje ovog selektora u najmanju ruku kao da je osvojio WC.

Mislim da je ovo 5 put da pišes da si razočaran, ok shvatamo 😀.

Meni su Englezi početak 2 poluvremena protiv Hrvata bili baš na visini zadatka.

Ameri na otvaranju, drugu nisam gledao samo highlight te tu ne mogu da imam neki uvidjaj o igri.

Holandjani druga tekma da, prvu su uprskali.

Aregntinćani videćemo mada mislkm da du u top 5.

Španci i Portugalci galija na dnu mora tj. kanal za sada.

Kao što rekoh, prošlo prvenstvo Argentina izgubila prvo meč i to od Saudijske Arabije uz bukvalno nepostojeću igru i na kraju osvojila prvenstvo tako da prvi meč ne mora biti i najčešće nije merilo dokle neko može da dogura.

Dovoljno je da Portugal samo klupira CR (što se neće desiti) i eto najverovatnije promene i u igri i u rezultatu...

Btw nisam znao do danas da je golman Kurasaa oženjen sa onom našom influenserkom Zorannah... Zato je izgleda i branio kao da mu je svaka odbrana poslednja...

Potraži „Sramota u Gijónu” (Disgrace of Gijón) 1982.

Kao što rekoh, prošlo prvenstvo Argentina izgubila prvo meč i to od Saudijske Arabije uz bukvalno nepostojeću igru i na kraju osvojila prvenstvo tako da prvi meč ne mora biti i najčešće nije merilo dokle neko može da dogura.

Dovoljno je da Portugal samo klupira CR (što se neće desiti) i eto najverovatnije promene i u igri i u rezultatu...

Btw nisam znao do danas da je golman Kurasaa oženjen sa onom našom influenserkom Zorannah... Zato je izgleda i branio kao da mu je svaka odbrana poslednja...
I ja sam naleteo danas na tekst o influenserki i golmanu. Kad nisam u pod propao od sramote gledajući njego izlaganje o njegovom učinku. Šta fudbaler oženi ...

1000017017.webp
ne nađoh info na sajtu FIFA. ako neko nađe neka podeli

Da, oborio nekakv rekord prvenstava u 90 min (regularnom) delu utakmice. Imao je 15 odbrana u tih 90 min.

Pogledajte prilog 543721
ne nađoh info na sajtu FIFA. ako neko nađe neka podeli
Ja sam prvi bio protiv SP sa 48 timova, ali izgleda sam sam pogresio.

Fudbal je postao najpopularnija igra na svetu bas zbog ovakvih stvari, gde jedan 'obican' covek postaje heroj svoje nacije! Jedan Kurasao za koga nije culo 90% planete postaje hit, zemlja od 150 hiljada stanovnika uzima bod na svetskom prvenstvu!

Tako da, ako nista drugo, ovaj turnir je vec uspeo zbog njih.

do kraja prve četvrtine 3 gola za furiju

I 90% ili cak svih 100% igraca koji igraju za Kurasao su igrali u Holandiji.

Ни рекламу не знамо да снимимо, онај се дере ко коњина.

П.С. Шпанија очекивано, рутински.

Kurasao je najslabije plasirana reprezentacija na FIFA rang listi plus je trebalo imati hrabrosti oženiti Zorannah - a i ime države je nekako zvučnije...

Ирански Нејмар са бројем 23. 🙃

Nazad
Vrh Dno