Šta je novo?

Svetsko prvenstvo u fudbalu 2026

na vreme sam krenuo da gledam: od gola 😁

Мени ова утакмица делује намештено. Немци немотивисани, безвољни, Обала нешто као покушава, и поред тога што их немци пуштају, не могу да дају гол. Први гол нисам видео.

Nemacka 1-1
Lepo je Undav u trku pokupio loptu.
Mislim da Nemci mogu i do drugog gola.

Kada se pogledaju ovi Svabovi večeras i ona reprezentacija iz 1990, kao da se porede ove pink kopačke danas i Adidas Copa Mundial.

Ma ovo novo pravilo je pravi hit. Valja se jedan narandžasti, a u isto vreme i jedan beli, sudija prolazi pored njih kao pored turskog groblja. 😆 Naravno, ustala su oba igrača i nastavila kao da ništa nije bilo.

Ako nije ofsajd 2-1 za Nemacku

Na ponovljenom snimku se vidi da nije ofsajd 🙂

Nevervoatno da on prima loptu na onakav pas. Bitno da je ofarbao glavu. Naravno mislim na narandzastog ne na Undava on je doktor.

Imače sa švabama sam.najlakše osvojio WC2026 (PES2021) i to u par tekmi 5-6 golova. Imaju dobru klupu, dobro duolirane pozicije.

Jednog trenutka sam pomislio sa ni jedni ni drugi ne zele da daju gol za pobedu. I Nemacka je imala dobrih sansi koje su zavrsile traljavim sutevima. Ipak, na kraju je sve doslo na svoje.

očekivano, pobediše Nemci. ova tekma je pokazala slabosti reprezentacije 🇩🇪 i deluje mi da će ispasti pre polufinala

današnje tekme, koje su mi sve dosadne na papiru:
1781993117808.webp

Španija još gora od Portugala sa rasporedom, prva utakmica Cape Verde, druga S.Arabija.

Auuu, sunce ti poljubim! Šta sve brani golman Kurasaa, zbog njega makar nerešeno zaslužuju da izvuku.

Solidan je bio golman Kurasaa, nista vise. 80% suteva je islo u njega. Onaj sut Valencie u drugom minutu solidno skinuo i dobra reakcija kod jednog od kornera kad je instiktivno odreagovao i sprecio gol. Tesko ce on do 15 miliona followera, na zalost srpske snajke 😉 Ovo je pre svega zasluga Valencie koji je morao barem 2-3 gola sa postigne, a covek sutira kao da nije jeo par dana. Evo, sprdaju se sa njim na drustvenim mrezama.

Nemacki trener kao da je agresivni napaljeni rani tinejdzer na steroidima...
Takvo ponasanje bih ocekivao od usa trenera a on gospodin covek

Da, zbog toga mi je palo na pamet da Nemci kalkulisu, ali ocigledno je da su odigrali do kraja.

da Nemci kalkulisu
neka kalkulišu u poslednjem kolu grupne faze. ovako su reskirali da na kraju grupne faze imaju 3 boda.
mada, pre mi deluje da su naleteli na nezgodnog protivnika

utakmica u 2 beše dobra. Kurasao da da doživotnu veliku platu golmanu. bod veliki kao 🏠

Nazad
Vrh Dno