Šta je novo?

Svetsko prvenstvo u fudbalu 2026

Meni BIH preslikan Srbija 2022. Mi smo “zaboli” Portugal nekako i plasirali se na to famozno prvenstvo, nakon toga potpuni debalk. Sve mi liči da će i oni tako proći - izbacili su Italijane, a ovde će da dožive potpuni debakl.

Mislim da BIH može da pobedi Katar ali, veliko ALI, iz korena mora da promeni igru.

Katar nema dvojicu igrača i demoralisani su. B&H će da pobedi, sa nekom malom razlikom u golovima

držimo se sadašnjosti

pobrisan je najskoriji off-topic i dodeljena je privremena zabrana pisanja u temi. izgleda da u ovoj poruci nisam bio dovoljno jasan

a sad ću jasnije: svaki naredni off-topic na temu porekla, rođenja, nacionalnosti itd. povlači za sobom trajno udaljenje sa teme

ekipa sa A na kraju je povela protiv ekipe sa A na početku
USA:AUS 1:0

Baš lepa utakmica od početka. Jurtros sam najavio nešto slično. Amerika dinamična, interesantna za gledanje, al ne i šablonirana kao ove najjače reprezentacije. Milina za gledanje.

Kako beše po novom, gleda se poslednji kontakt 😀

2:0

Edit:
VAR pokazao da nije uopšte bilo ofsajda 🤣

Za Cvajera igrači u žutom ne mogu da dobiju prekršaj u svoju korist
Bas tolika razlika između igraca nije se videla u prenosu .
Ameri i bolji i srećniji i spretniji .

Занимљиво гледати утакмицу на каналу 332 на Ирису / Мове.
Иначе, више сам од "кенгура" очекивао.

Turke ce debelo da kosta poraz od kengura u prvom kolu.. Ameri realno mogu do osmine finala, uz malo srece mozda cak i do cervrtfinala, posto ako ne bude iznenadjenja oni bi trebalo na Belgiju u 1/8.

Poslednja izmena:
Australija katastrofa, na nivou engleske druge lige. Ameri deluju solidno u ovoj tekmi, ali neki ozbiljan tim bi ovde napucao ozijima bar 5 komada.

Australija retko nesposobna ekipa - ostaje misterija svemira kako su oni dobili Turke!? Ili bolje reći kakvi li su tek Turci kada ih je ovakva Australija dobila!? Ne znaju jedan centaršut da upute, promašuju loptu...

Sad i sudija krade vreme...

Mislio sam da nikada neću gledati neku utakmicu reprezentacije u kojoj igrači jednog tima centriraju lošije od naših reprezentativaca ali eto i to dočekah...

Američki fudbal protiv australijskog ragbija.

Koji penal? Ako misliš na ono kada je lopta pala odozgo na ruke igrača SAD ono realno teško na bi koji sudija sudio.

sutrašnje utakmice
1781905839980.webp
tipujem da će prva i poslednja biti dobre, možda i pretposlednja, a ostale dosadne

2. minut igre i već gol. poveli "gosti"

Jos se nisu ni zagrejali Maroko vec 1-0

Nazad
Vrh Dno