Odlicna cena, ja sam u dilemi ne znam sta raditi da li ici na s25u sa 512 i 900e ili s26u sa 256 za 975e.
A koliko je jos para s26u sa 512?
Ako je to plafon budžeta, lično moj izbor izmedju ta dva modela bi bio tel sa 512GB.
Odlicna cena, ja sam u dilemi ne znam sta raditi da li ici na s25u sa 512 i 900e ili s26u sa 256 za 975e.
Pa tu negde oko 1000 ima vec da se nadje. Vidim da cu najverovatnije ići ipak na s26u kada sam stavio sve na papir i verovatno u 512 varijanti, jer je ipak model star par meseci naspram 25 koji je skoro godinu ipo iako je još odličan model i u par stvari po meni bolji. Koliko sam ispratio da je baterija za istim kapacitetom dosta bolja na novom modelu samo mi nije jasno sto su smanjili broj ciklusa koji garantuju 80% posle 2 godine sa 2k na 1.2k.A koliko je jos para s26u sa 512?
Ako je to plafon budžeta, lično moj izbor izmedju ta dva modela bi bio tel sa 512GB.
Bolja autonomija na 26 dobijena je ekonomicnijim procesorom i boljom optimizacijom OneUI 8,5 u odnosu na 8,0. Sad kad je 25 serija dobila 8,5 taj deo je izgubljen. Ali, kao sto kazes, na duze staze bolje je ocenjena baterija iz 25.Pa tu negde oko 1000 ima vec da se nadje. Vidim da cu najverovatnije ići ipak na s26u kada sam stavio sve na papir i verovatno u 512 varijanti, jer je ipak model star par meseci naspram 25 koji je skoro godinu ipo iako je još odličan model i u par stvari po meni bolji. Koliko sam ispratio da je baterija za istim kapacitetom dosta bolja na novom modelu samo mi nije jasno sto su smanjili broj ciklusa koji garantuju 80% posle 2 godine sa 2k na 1.2k.
Ne slazem se.po mom skromnom mišljenju ko nema bar s24u a želi da kupi novi telefon, nema potrebe da razmišlja, uvek se kupuje najnovije i u tom trenutku nesumnjivo najbolje, tako da između s26u i s25u nema potrebe raspravljati uopšte.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari