Šta je novo?

Prevare na netu

Pogledajte prilog 543390
Kompletan tekst

Republički fond za zdravstveno osiguranje (RFZO): Poštovani građanine, Vaša zdravstvena kartica je istekla. Molimo Vas da podnesete zahtjev za novu karticu kako biste mogli nesmetano ostvariti svoja prava iz obaveznog zdravstvenog osiguranja.

Za više informacija posjetite službenu web stranicu Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje (RFZO).

https://rfzogov.cc/rs

Postupak obnove: Odgovorite sa „Da“, zatim ponovo otvorite SMS poruku i posetite zvaničnu internet stranicu. Pratite navedena uputstva kako biste uspešno završili postupak obnove.

Hvala na razumevanju.
Hebe ga samo ono J u "zahtJev" što samo pokazuje da koliko god mislili na tehničke detalje ne mogu a da se ne zeznu na najobičnijim stvarima.

Pisala je ta reč svojevremeno i u mobilnom bankarsku Poštanske štedionice, a nije bila prevara, tako da je sve moguće. 😆

Ovo vec postaje ozbiljno. Prosecno tehnicki potkovane osobe sve teze mogu razaznati sta je prevara a sta nije.. Krajnje je vreme da se ozbiljno reaguje povodom ovih prevara.

Ovde se zanemari tehnicka pismenost, sve i da tekst nema stilskih/dijalekatskih gresaka i krene od LOGIKE - sanse da te u Srbiji neka institucija obavesti da ti istice dokument su ravne nuli.

Pogledajte prilog 543390
Kompletan tekst

Republički fond za zdravstveno osiguranje (RFZO): Poštovani građanine, Vaša zdravstvena kartica je istekla. Molimo Vas da podnesete zahtjev za novu karticu kako biste mogli nesmetano ostvariti svoja prava iz obaveznog zdravstvenog osiguranja.

Za više informacija posjetite službenu web stranicu Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje (RFZO).

https://rfzogov.cc/rs

Postupak obnove: Odgovorite sa „Da“, zatim ponovo otvorite SMS poruku i posetite zvaničnu internet stranicu. Pratite navedena uputstva kako biste uspešno završili postupak obnove.

Hvala na razumevanju.
Vec ne radi sajt, to je dobro

Jel scameri dobijau nesto sto im odgovoris porukom ? Mozda samo da imaju uvid po broju telefona ko spada u "naivnu kategoriju" ne vidim sta drugo mogu dobiti SMS-om

Ovde se zanemari tehnicka pismenost, sve i da tekst nema stilskih/dijalekatskih gresaka i krene od LOGIKE - sanse da te u Srbiji neka institucija obavesti da ti istice dokument su ravne nuli.
Мене су банке уредно обавестиле да ми истиче лична карта. Сад, пре пола године.

Banke nisu drzavna institucija, to sam nehotice propustio da naglasim.

Meni je kazna za prekoracenje brzine stigla na eupravu.
U oktobru sam uslikan kod sajma, znao sam odmah da sam preterao (možeš misliti 71kmh, subota ujutro nigde nikoga). Stajali su kod izlaza iz hale 14 gde često stoje sa vozilom.
Posle 5 meseci stiže poziv za izjašnjenje u esanduče I uplatnica ako hoću da platim 5000 u roku od 8 dana..

Nazad
Vrh Dno