Šta je novo?

Grand Theft Auto VI

Kazem klincu da narucimo fizicku kopiju i onda izblejimo u ponoc ispred radnje. 😁

@DusaN Kaze mi sad kolega da je on za GTA V uzeo dve nedelje off.

To je pitanje, kontam da uzmem Pro verziju pre izlaska igre, za svaki slucaj.

Ceka se 2028 pa da se odigra kako treba na nekoj 6090, kad se ovako dugo ceka na novi GTA onda ne zelim da je odigram na PS5 u nekoj 720p rez 😅
Mislim ipak da nema sanse da izadje tokom 2027 na PC-u mada bi volio da grijesim.

Nece biti prezentacije zadnje strane 😄 kakvo vaćarenje.

Mislim da vrlo lako mogu da omoguce 60fps ako je CPU problem.
Smanje gustinu populacije i vozila u gradu, fiziku itd..
Slicno je uradjeno i za Spiderman 2.

Ostave te opcije za fidelity 30fps mod, i onda kad izadje PS6 (2028 ili 2029) on ce imati sve to + 60fps.

A na PS5 Pro opcije 30fps fidelity i 60fps perormace sa tim osakacenim podesavanjima da se rastereti CPU.

Gledam trejler za VI opet i neke scene mi deluju nemoguće grafički na PS5. Bar za preorder bi mogli da napišu šta je cutscene prerenderovan video a šta je baš ingame footage.

Ne verujem da ima mnogo razloga za brigu, igra se razvijala na custom AMD Zen 2 CPU. Sve optimizacije su rađene za taj procesor. PS5 Pro ima isti CPU kao i base PS5, samo brži takt za ~10%.

PC verzija igre, kada se bude pojavila, biće sasvim druga priča. Isto važi i za next-gen konzole.

A najjače mi ovde polemišemo u PC temi a igra izlazi ko zna kad a u Konzole temi mrtvo more... 🏊‍♂️

Da li je ovo prvi put da pustaju pre order bilo koje igre rokstara a nemamo trailer 3 i ni jedan gameplay igre. Ispravite me ako gresim

Pa šta mislite, da li vredi uzimati pro za gta 6? Imam "fat" verziju, pa se razmišljam da zbog gta uzmem pro..

Počeću da igram ostale igre u 30fpsa. Da se privikavam polako za gta 😄

Nazad
Vrh Dno