Ok cena ali se plasim da pizza ne bude kao u ovom videu. Jer po meni obe nisu kako treba ispecene u ovoj kucnoj varijanti.Trenutno na akciji može da se nađe pica pekač Home HGPZ30. Karakteristike su kao i kod većine pekača u klasi, grejači 1200w, maksimalna temperatura 430 stepeni. Cena je oko 7 hiljada što je prilično dobra cena. Ono što ga odvaja od drugih (skupljih) je da ima ugrađen analogni termometar i odvojenu kontrolu gornjeg i donjeg grejača. Većina drugih na jednom potenciometru ima tajmer, a na drugom regulator temperature za oba grejača, dok ovaj nema tajmer (što je po meni bespotrebno) i na obaw potenciometra regulaciju za svaki grejač ponaosob.
Pogledajte prilog 544544
Evo ova u Vitapuru skoro 3x skuplja kada je redovna cena a isti princip kao i ova Home HGPZ30Imas gomilu klipova gde ljudi testiraju ove pekace, ugkavnom su svi zadovoljni kako se pica ispece.
Da, to je neka glupa fora kod vecine proizvodjaca da i u premium pec stavljaju kordierit ili traze da se doplati ako uopste postoji ta opcija.Hvala za sugestije, stvarno izgledaju ozbiljnije i sviđa mi se što stiže biskoto kamen. Za Volt korisnici preporučuju da se uzme biskoto ali iskreno za tu cijenu on već treba da je uključen uz sami uređaj.
Ima na yt kako ljudi modifikuju Ferrari G3 da izvuku jos vise iz nje, pa ko hoce da se igra...Trenutno na akciji može da se nađe pica pekač Home HGPZ30. Karakteristike su kao i kod većine pekača u klasi, grejači 1200w, maksimalna temperatura 430 stepeni. Cena je oko 7 hiljada što je prilično dobra cena. Ono što ga odvaja od drugih (skupljih) je da ima ugrađen analogni termometar i odvojenu kontrolu gornjeg i donjeg grejača. Većina drugih na jednom potenciometru ima tajmer, a na drugom regulator temperature za oba grejača, dok ovaj nema tajmer (što je po meni bespotrebno) i na obaw potenciometra regulaciju za svaki grejač ponaosob.
Pogledajte prilog 544544
Blizu sam da kupim tu koju si ti pokazao.
Od koga si je narucio? Ja bih uzeo kod Bc Group.Naručih danas Home HGPZ30 pa ako stigne za vikend, javljam kako radi.
Imate li neku preporuku kako postaviti i izvlačiti picu je iz ove pećnice, jer deluje da uz nju ne dolazi drvena lopata ?
Da li imate neku preporuka za povoljnu lopatu za picu ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari